Goldie Pants - 24
Raspunsuri - Pagina 4
iona2005 spune:
mey nu pot renunta la lustruit io as vrea da uite acu vine imediat craciunul si tre sa lustruiesc la geamuri
da asa e raman doar cu una bucata centura oficiala dar daca se mai nimeresc altele...nelustruite ma bag ca mai am solutie
purple cazarea nu-i problema ne descurcam...daca am incaput cu eiin cuscubeta portaruluicu 4 numi fac probleme
www.youtube.com/watch?v=ikNEFFoisdI&feature=player_embedded#t=264" target="_blank">Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race
purple_blue spune:
Mai bine le faci sau cumperi o casuta ca aveti acolo pe Jackson Street. Asa, ai mai multe geamuri si iti trebuie solutia acolo.
Poti sa pui si stegulet la casa, pacat ca nu e de SUA.
Ma gandesc, ca ai putea sa incepi niste cursuri sa fii ocupata, sa iti dezvolti latura sensibila.
Oana...fii pe faza..se face Iona fata de fata
..merita sa bem in public
Va dorim noapte buna
www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ" target="_blank">You are the cry that turns to laughter,
the sweetness and the morning after, Mrs. Purple Jackson
www.misformichael.blogspot.com" target="_blank">I know enough to believe...
mj_girl spune:
M, I love you most
fetili
iona la cat mai multe luni si la cat mai multi baieti
pentru voi
www.youtube.com/watch?v=OsaDu6m2XMI" target="_blank">Michael Jackson is a special part of me !
oana_n spune:
neatza fetelor
love lives forever.... for M and u all
mey sa lipiti voi tocmai aseara cand iona face declaratii soc . v-ati inteles cumva?
sa aveti o zi minunataaa si plina de dragoste
iona2005 spune:
neazta fetele......AMR=19 ZILE
am emotiiprimul party cu baietii mei....sa nu lipsiti...baietii au un cadou pt.voi
www.youtube.com/watch?v=ikNEFFoisdI&feature=player_embedded#t=264" target="_blank">Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race
mj_girl spune:
ce declaratii soc facu nashico??? m-ai facut curioasa mey io am vazut ca, probabil pentru prima data, dupa muuuuuuuuuuuulta vreme n-a pomenit nimik de www.michaeljacksonforsale.com/picture/Gallery4212.jpg" target="_blank">come togetheru meu, duamne ajuta iete ca fu bun si procesu ala la ceva
io cre ca finutzii nostri au reusit intr-un final sa o oboseasca duamne ajuta ori i s-a trage da la dl c? ori da la bad impersonatoru'
www.youtube.com/watch?v=OsaDu6m2XMI" target="_blank">Michael Jackson is a special part of me !
oana_n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iona2005 bine no ma multumesc cu centura lui magic fingeru |
ia uite ce zice ea.....ca ii ajunge una si buna. am lasat-o 20 de min si nu a retractat cele spune...deci se obliga sa le respecte
mj_girl spune:
aaaa, bun asa duamne ajuta scapa si www.michaeljacksonforsale.com/picture/Gallery378.jpg" target="_blank">fundu nostru da hartuiala
mey nu la subforumu cu carti vreau sa ma duc la alalalt
oana_n spune:
la alegeri?
mj_girl spune:
ihi vreau sa ma fac presedinta