Goldie Pants - 24
Raspunsuri - Pagina 5

ADRIANKA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oana n adrianka a lasat frumusete de finutzi fara sa ii imbaieze moasa? |
Nope, eu mi-am indeplinit misiunea de moasa..Uite

..................................................................
Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007)
www.flickr.com/photos/30939036@N03" target="_blank">poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Caritate - FanClub DC Michael Jackson, implica-te si tu
Iti trebuie o secunda pentru a te indragosti si ani buni pentru a intelege ce e iubirea...

oana_n spune:
adrianka numa tu te-ai bucurat de asa priveliste? ohhh.....daca nu am vazut live, ne multumim si cu pozele

iona2005 spune:
a sosit curieru
citat din mesajul lui mj_girl ihi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vai ce mancarici am la limba

d-na avocat Adrianka

www.youtube.com/watch?v=ikNEFFoisdI&feature=player_embedded#t=264" target="_blank">Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race

mj_girl spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iona2005
vai ce mancarici am la limba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mey comenteaza daca n-ai ce face cu limba

pai ce poti tu sa lasi omu sa traiasca linistit?

www.youtube.com/watch?v=OsaDu6m2XMI" target="_blank">Michael Jackson is a special part of me !

iona2005 spune:
noroc cu Rainy Boy
ca m-a scos la o plimbare
prin ploaie
si n-am apucat sa comentez
ca sigur acu ma aflam dupa
si ramaneau baieti
singuri
prezidentialele ma intereseaza doar in cazul in care ct mi-ar fi consilier de imagine
daca tot sunt aci sa iau si o doza de oxigen
www.youtube.com/watch?v=ikNEFFoisdI&feature=player_embedded#t=264" target="_blank">Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me

mj_girl spune:
citat din mesajul lui iona2005 prezidentialele ma intereseaza doar in cazul in care ct ![]() ![]() ![]() ![]() |
mey singuru ct care poa sa-ti fie tie consilier da imagine sau da ce-oi vrea tu e CTR

mey da fetili astea pa unde umbla??

mey io una am nevoie de un energizant

iona

www.youtube.com/watch?v=OsaDu6m2XMI" target="_blank">Michael Jackson is a special part of me !

iona2005 spune:
in cazul in care nu apar va invit la cina in 4 2 cate 2 vedem noi cum ne impartim
Make It A Better Place
For You And For Me

oana_n spune:
iona faci cinste seara asta? pui fundurili la bataie pentru noi toate? pardon, la defilare am vrut sa zic...

mj_girl spune:
ok, fiindca azi e ziua ta meriti inca 2 la www.youtube.com/watch?v=4IzTg8MpNj8" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=_K-9aKzF1DU" target="_blank">
imparteala o las la alegerea ta

iona2005 spune:
din partea casei
Make It A Better Place
For You And For Me