Goldie Pants - 24

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anka77 spune:

Mey bineinteles ca e socrosenia ta proprie si personala....glumeam si io

www.youtube.com/watch?v=xG05mG7fhZ4 " target="_blank">-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
www.youtube.com/watch?v=9ABdp1m3a0E" target="_blank">"SHA`MONE!!!!"
poze si noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_n spune:

mj sa subintelegem ca maine ai invoire?

iona de ce nu zici nimic? te-a acaparat perversa? sper ca nu...pune baietii pe ea...sa o dea afara

anka . imi confirmasi ca desi is blonda...mai inteleg si eu una alta.... maine seara bem vin fiert

Smile, what's the use of crying/You'll find that life is still worthwhile/If you just smile (Smile - Michael Jackson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mj_girl spune:

ankutza las-o pa socrosenia ca cu ea o scot io la capat vezi ca ai promis defilarea lu www.michaeljacksonforsale.com/picture/Gallery1245.jpg" target="_blank">musiu si pana acu okiu meu nu vazu nimik

www.youtube.com/watch?v=OsaDu6m2XMI" target="_blank">Michael Jackson is a special part of me !

Mergi la inceput

Oana ti-l trimit maine pe Magic....in seara asta bagai din nou un vin( nu fiert e adevarat)da` a zis ca tipu` ca face un vin fiert a-ntaiaIo zic totusi sa ai grija....sa nu il confunzi
Mj acu il scot stai asa.....

poze si noi 2

Mergi la inceput

anka o sa il verific...prin punctele esentiale

Smile, what's the use of crying/You'll find that life is still worthwhile/If you just smile (Smile - Michael Jackson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mj_girl spune:

ce-nvoire nashico duamne fereste pai tu crezi ca poate cineva sa ma tina departe de party??? no way
dimineata sunt prinsa cu neste treburi, cre ca pana pa la 16.00 da il iau pa laptopu michael cu mine si daca oi avea norok da uairles stau cu okii pa voi, apoi poate o scoatem pa socrosenia pa undeva sa vaza si ea targu dupa care sunt aci prezenta duminica cam acelasi program doar ca socrosenia pleaca akasa la ea in tot timpu insa sunt nedespartita de www.michaeljacksonforsale.com/picture/Gallery4217.jpg" target="_blank">my lover in www.michaeljacksonforsale.com/picture/Gallery1276.jpg" target="_blank">costumu de toamna-iarna

www.youtube.com/watch?v=OsaDu6m2XMI" target="_blank">Michael Jackson is a special part of me !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns purple_blue spune:

Ce vorbiti voi aici? Iar beti? Si eu care imi faceam procese de constiinta ca am baut in public

www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ" target="_blank">You are the cry that turns to laughter,
the sweetness and the morning after
, Mrs. Purple Jackson

www.misformichael.blogspot.com" target="_blank">I know enough to believe...

Mergi la inceput

purple iaca o apa plata cu lamaie pt tine.....iar eu ma pastrez pt maine seara...azi servesc doar apa chioara

Mergi la inceput

Uite-ne MJ.Iti place despre noi?

Oana

poze si noi 2

Mergi la inceput

oh ankuto....iar fac febra da nu-i bai ca ma tratez cu

Mergi la inceput