Goldie Pants - 24
Raspunsuri - Pagina 17
anka77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oana_n cat despre "congres"....prefer sa no comment. mie imi place sa zic lucrurilor pe nume, nu pe pseudonim....asa ca..daca nu am voie sa zic pe bune, mai bine tac |
Ce vrei sa zici?
Oana tu zici ce e CT?Io ma gandeam la Dirty boyu
...poate n-o nimerim niciuna
www.youtube.com/watch?v=xG05mG7fhZ4 " target="_blank">-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
www.youtube.com/watch?v=9ABdp1m3a0E" target="_blank">"SHA`MONE!!!!"
poze si noi 2
mj_girl spune:
mey am scapat mai devreme fac receptia la menaj ca maine vine socrosenia in vizita si dupa aia sunt gata de party
www.youtube.com/watch?v=OsaDu6m2XMI" target="_blank">Michael Jackson is a special part of me !
anka77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mj_girl mey am scapat mai devreme fac receptia la menaj ca maine vine socrosenia in vizita si dupa aia sunt gata de party www.youtube.com/watch?v=OsaDu6m2XMI" target="_blank">Michael Jackson is a special part of me ! |
Moama MJ.....vine mama lu CT?
poze si noi 2
iona2005 spune:
baiatulwww.michaeljacksonforsale.com/picture/Gallery1276.jpg" target="_blank"> asta e SPEED DEMON
www.youtube.com/watch?v=ikNEFFoisdI&feature=player_embedded#t=264" target="_blank">Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race
oana_n spune:
no sa vii si sa ne zici daca am castigat vreuna . ohh...ce vizite se anunta la tine mj
iona cum stai cu perversa?
anka
lisa sa stii ca ne e dor de tine, ne gandim la tine si te asteptam cu drag. big big kiss
anka77 spune:
Oana sa stii ca i-am dat Lisei un mesaj si nu imi raspunde la el....poate n-o fi auzit telu`
mei Iona ..ce tare esti.....
hai MJ da-o incolo da curatenie...vino incoa`
poze si noi 2
mj_girl spune:
fetili duamne fereste stiti cum se zice "de okii soacrei" iete asa facuram si noi, de okii lu socrosenia
acu sa lamurim neste lucruri:
socrosenia e ma-sa lu my husband
www.michaeljacksonforsale.com/picture/Gallery4217.jpg" target="_blank">my lover nu este my husband
acu desprewww.michaeljacksonforsale.com/picture/Gallery1276.jpg" target="_blank"> baiatu:
1. am vrut sa ma asigur ca nu va trece prin cap ca ar fi BAD-u lu lisa;
2. aci nu se premiaza exactitatea ci imaginatia
3. casigatoare cine alta? nashica pai cum adica nu-l cunoaste ea pa finutzu ei??
4. castigatoare ar putea fi si ankutza n-a nemerit-o ea da s-a prins ca www.michaeljacksonforsale.com/picture/Gallery1276.jpg" target="_blank"> frumosu asta nu poate sa fie decat unu din baietii mei
5. castigatoare ar putea fi si iona ca nu a zis ca ar fi al altcuiva
concluzia www.michaeljacksonforsale.com/picture/Gallery1276.jpg" target="_blank"> frumosu astaeste www.michaeljacksonforsale.com/picture/Gallery4217.jpg" target="_blank">my lover duamneeeeeeeeeeeeeee cat de mult il iubeeeeeeeeeeesc
www.youtube.com/watch?v=OsaDu6m2XMI" target="_blank">Michael Jackson is a special part of me !
oana_n spune:
mj esti supermegaextra
mj_girl spune:
mey nashico supermegaextra e de bine???
oana_n spune:
evident ca e de superbine