Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (339)
Raspunsuri - Pagina 9
Giova spune:
de la nebuni!
am fost la marea deschidere, ca norocul am prins loc de parcare...nebunie...de nu ma urcam pe trouar ca pot
.
Edi a dormit tot timpul
. Auchanul plin de lume, i-am luat hainute bestiale lui Edi si ieftine. Binenteles ca predomina cele de fetitze, aviz Angi, da o tura ca sunt superbe si ieftine-ieftine.
Locul de joaca e bestial, nu ma asteptam...abia astept sa mergem cu Marco sambata acolo, daca vine M la curatenie. Tobogane enorme, fel de fel de urcusuri-coborasuri, dinozauri si copaci in 3D. daca pe mine m-a impresionat, cred ca marco ramane mut.
Piciorul gras a lui Ayan dezamagire mare...2-3 hainute, numai sacouri, pantaloni la dunga si camasi...slabut aprovizionat, dar super misto designul.
Bumbi am vazut pozele. doamne ce curat e la tine, cred ca poti sa lingi pe jos. la mine e tot o jucarie din dormitor pana in bucatarie
.
Miha imi pare rau ca intri tot la scandal...ai asa o priza
.
maraki super, uite ca invata baiatul limba. bafta diseara cu felinarele, de sf. martin, sau cum ii zice...
Multe fete nu mai scriu, chiar sper sa nu raman numai eu si inca 2...ca va zic de acum ca voi renunta la acest subiect.
Si asa nu am timp destul, daca am chef de forum, am subiecte unde sa scriu, unde e pace si armonie, unde nu-si baga dracul coada.
fug sa alaptez gogoasa, imediat o tai iar si ramane cu tat-su'.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
MIHA78 spune:
Giova si eu cred ca esti sufletul acestui subiect, sincer n-o spun doar asa, sper sa nu pleci, fata de unele din voi eu chiar ma simt prost ca scriu rar, dar as suferi sincer sa nu mai stiu ce faceti.
Maraki, bravos ptr. Angelos, fac progrese copilasii la gradi.
Din pacate noi avem mari pb cu gradi. Si sapt. asta a stat acasa, plange seara ca el nu merge, plange dim de la 6 si zau ca nu-l pot vedea. pe motiv ca-l fortam eu si tati lui refuza sa vb. cu noi la telefon si cand e acasa.
Tb. sa mai citesc de acasa ca inca n-am apucat tot.
Bumbi, sanatate lui Sebi, Ana la fel puilor tai.
Irina parca vad ca o sa aiba bebita peste 3 kg.
MIHA78 spune:
Giova vroiam sa-ti mai spun ca eu aproape numai din Auchan fac cumparaturi. Si alimente si haine lui Tudor, chiar si jucarii, sunt de toate felurile. Si mai scumpe, evident mai bune si ieftine ptr. buget de criza.
Bee spune:
Buna fetele.
Paaace, paaaace. Macar aici. Nu faceti si voi ca la TV. Nu-i suficient ca-mi mananc nervii cu politica?
Irina, vino-ti in fire! Tu sti o persoana mai directa de fel, eu una nu-s. Prefer sa ocolesc disputele pana chiar nu se mai poate. Am sufieicenta experienta acasa cu evitarea la maxim. Si de bine ce incerc sa ma abtin, mi se umple paharul periodic si rabufnesc urat si eu sunt aia certareata si rea. Aici prefer sa tac chiar si cand sunt deranjata. Si toate fetele imi sunt dragi. SI stii de ce prefer sa tac? Fiindca poti sa te inseli asupra persoanelor. SI pt ca spunand anumite chestii s-ar putea sa deranjez oameni mai sensibili. Fiindca unele persoane "se ataca" mai repede decat altele. Unele se supara mai greu, dar definitiv.
EU ma necajesc daca ne imputinam. SI m-am sparat ca au iesit fete din lista. Eu as fi vrut lista de la inceput, marita cu fete care au mai venit pe parcurs. Asta chiar daca multe nu mai scriu din motive diverse.
SI nu-mi place cand una se supara ca nu i s-a raspuns la mesaj. Ok, daca ai o problema si musai vrei raspuns, daca e ceva care arde, folosesti PM (eu una mess-ul nu-l folosesc). Daca nu arde, presupui ca restul lumii nu a avut timp, sau poate din greseala s-a sarit peste, sau cine stie ce. Nu REA VOINTA. Asta eu una o exclud din start. Si eu uneori nu scriu fiindca poate am zile mai aglomerate si apoi citesc, dar uit cine ce a scris si apoi sa raspund la toata lumea fara discriminare, ar insemna notite...........Cand intru, mai dau vesti de noi, mai vad ca cineva are o problema si da atunci musai sa-mi dau cu parerea, cu ceva din experienta (pretioasa, nu?), cu ce mai stiu sau macar cu o incurajare.
Ma aberez, nu?
Si stiti voi 
O sa revin sa va zic de ai nostri. Tiiimp, vreau o zi de 48 de ore din care 24 sa le dorm.
http://www.dropshots.com/dochia
andiaroro spune:
Miha-esti dulce(m-am gandit la tine zilele astea ca mama e la bai la Govora-sper ca am inteles bine), dar stai linistita ca-s mare si ma descurc...Nu stiu cum sa mai schimbati tactica cu Tudor.E clar ca nu-i place acolo, poate o pauza si apoi sa merga iar sau niste discutii mai profunde cu edu
Giova-cat mai am speranta mai scriu pe la subiect, dar, tr sa recunosc, ca incep sa mi-o cam pierd...E un aspect pe care l-am avut mereu in minte si de care cred ca am mai amintit, dar a trecut neobservat...Mesajele astea sunt ca niste sticle aruncate in mare pentru copii nostrii.acum ei au aproape 4 ani, peste vreo 3 vor invata sa citeasca...pe la 8_9 ani sigur vor Fi asi in ale calc ca astea-s generatiile actuale...ce scriem noi aici ramane! cum as putea eu copilului meu de 9 ani sa-i mai tin discursuri si sa-i explic ca nu e cazul sa intre in discutii cu persoane nepoliticoase si agresive pe internet, dacA el, curiosul, ar gasi arhivele de pe DC si ar vedea ca eu acceptam asa ceva fara sa iau atitudine...sigur mi-ar zice: mai lasa-ma cu teoriile ca am vazut eu cum vb tu cu cucoanele alea, ce limbaj aveati, cum va certati, etc(exagerez nitel, ca sa intelegeti, dar la unele faze nu sunt departe de realitate)...asa ca eu, din fideliate pentru subiect, ma mai lupt pe aici, nitel si, daca intr-o zi chiar va citi ce se discuta aici as putea cu asta sa-i arat ca n-am stat cu mainile incrucisate...si sa fie clar inca o data: nu am nimic cu Bianca ca persoana, atata timp cat e linistita si nu vine cu scandal, dar cum spuneam: mi-am "cam" pierdut speranta ca intr-o zi va fi asa...
Nu poti sa-l rogi pe Clau intr-un we sa stae 2_3 re cu Edi si tu sa te duci cu Marco la un loc de joaca...Nici alex nua vrut fara noi, doar cu taica-su la disney(cu toate ca mai fusesera cand eram io insarcinata), dar uite ca acum cu mine a vrut...si face bine la moral ca sa vezi faza:la coada la flash s-a imprietenit alex cu un baietel s-au luat de mana, am vazut impreuna si un spectacol cu mickey, ca astia nu mai vroiau sa se desparta si asa m-am trezit eu invitata la cina de un dr cardiolog divortat (tatal baietelului)...domn prezentabil, de altfel, dar a tr sa-l refuz si i-a cam picat fata cand i-am zis ca ma grabesc acasa ca ma asteapat bebelusu la alaptat ca s-o fi plictisit doar cu tac'su...cand era alex bebe agata numai blonde bunute, acu se pare ca veni si randul meu:))
Bumbi-Sanatate muuulta!lacul lebedelor am zis eu...nu-ti inchipui ca mi-l scot astia prim solist dupa 5 sedinte, dar isi ridica picioarele cu mana ca alea , se roteste cu mainile impreunate, faze din astea...la muzica platim cam 150 de euro(asta-i max, in functie de venit) pe tot anul-o ora pe sapt.cred ca vreo 10 sunt si ei si pana acum trombonul l-a distrat cel mai tare...eu nu ambalez prea tare ca acum astae sunt chiar sa vada ce-i place Cu gym succes si voua Maraki sigur o sa-i placa lui Angelos...cu performanta mai vedem si noi, dar ce imi e clar e ca dansul si gylm i-au dat o eleganat in miscari si lui chiar ii plac muuuult .
O sa vezi ce o sa-si dea dr la vb acum si ai grija, va face ca si alain , cum face si alex si toti copii pe care ii stiu va vb cu jucariile si cu copii in limba de la gradi
Pe romani, daca angelos are si cet ro, ii doare in cot de celelalte...musai tr sa ai procura semnata de giorgos...mie asa mi-a zis un col de la pol de frontiera lma tel ca degeaba intru eu cu acte fr, daca nea gica verifica in calc si vede ca e si ro musai sa am procura de la tata...in cazulasta, daca nu vrea sa sgn sol e unica: vacanta in fam in ro...ca de circulat o puteti face cu orice acte ca e ue. ...alea care sunt cel mai ieftine si ies cel mai repede...Aici NU TR sgn de la tata, nu-i inter pe fr ca pleaca copilul cu unul dintre parinti...e folositoare doar, daca parintii sunt in scandal, sa nu te trezesti cu reclam pe la pol ca ai furat copilu si ai fugit cu el din tara si asat atarna greu la un proces de custodie, dar nu e cazu al voi...bine si asat se poate ocoli: cumperi biletul cu cardul lui sau cu cec semnat de el
si atunci nu mai poate zice ca n-a stiut
BEE-ce face trupa de soc....ce e drept tu tr sa fii maestra in evitaturi locuind cu parintii, dar aici, sincer, e alt contex..
Irina-taman pe tine te uitasem...stai linistita ca acu vine explozia kg(eu sper totusi sa nu) ca asa am patit eu al alex...Si nu-ti mai face griji cu kg domnisoarei ca sigur va avea cat e necesar
Biancas spune:
Am ajuns si eu acasa, Dani al meu a primit o steluta rosie pentru ca a stiut animalele la ora de engleza (in engleza normal). Acasa..a pus muta-n gura si zici ca nu stie nimic.
.
Asta era vizavi de copilul meu.
Ce ma distreaza ca atunci cand e otzara de scandal toata lumea apare si isi da cu parerea. Taman azi s-a nimerit prin zona ...cunoastem
.
Ana, nu cred ca EU sa fi inceput vreun scandal de data asta aici pe forum. Dar ma rog..eu sunt de vina pentru toate ca deobicei. Ce departe te duce gandul ca copilul tau va citi aici...
Bumbi, am vazut pozele cu pustii tai, chiar ca e curatenie la tine..luna si bec. Ai femeie? Bona face si curat sau tu faci?
Giova,eu inca voi mai scrie la subiectul asta pana cand nu o sa mai am cu cine sa vb
Alte subiecte nu ma intereseaza, nici macar nu le citesc. E fain magazinul Auchan, si noi avem de cativa ani si sunt haine si lucruri ieftine. Doar ca e cam departe de mine si prefer Realul care e la 1,5 km. Cu dvd-urile nu te mai deranja pentru mine, am adus 8 G de pe net..ii ajunge atata Tom si Jerry.
Maraki, super ca nu plange Angelo la gradi si deja a prins gemrana. Sa ne spui ce ati facut la festival...sper sa faci si poze sa vedem.
Eu sunt happy
, sambata si duminica plec la Oradea, hotel de 4 stele la o sedinta seminar. Vom avea piscina cu apa termala, discoteca seara
...tot confortul , de abia astept. Si merg singura normal...fara copii si fara sot..ar fi prima oara cand plec undeva singura dupa atata timp de maritis
.
Toata faza nasoala e ca plecarea se face la 3 dimineata (sambata) si intoarcerea seara de duminica..
MIHA78 spune:
Bianca eu n-am intrat din intamplare, am intrat chiar sa-mi dau cu parerea, asta am simtit asta am facut, cred ca am dreptul acesta. Aluzia aceasta am mai auzit-o nu e prima data, vreau sa lamuresc lucrurile o data ptr. totdeauna, avem si noi astea care scriem mai putin si personalitate si opinii si mai ales dreptul de a ni le exprima cand vrem. M-a deranjat ca ceri altora sa nu faca lucruri pe care tu le faci.
cosmi1975 spune:
seara buna gagici...
asadar tb s o lamuresc 1 data pentru intodeauna ....
Bianca stiu ca te mananca pizma
eu nu neg ca am vb cu tine pe mess dar ,tu intodeauna aveai ceva de comentat...ca Bianca e slabuta,ca crede in Mos craciun,ca e miniona ca una ca alta...ce ti ai zis tu??am gasit alta ,,fraiera,, dar ti am stricat planurile si pentru ca am indraznit sa te contrazic si sa ti atrag atentia ca ai spus ceva nu prea placut la adresa unei fete de aici ..te ai dezlantuit
ce credeai ca eu vai de mine tac si inghit ???afla draga mea ca eu iti voi raspunde de fiecare data,daca fetele te au ignorat eu n o s o fac si am sa ti ,,suflu ,, in ceafa![]()
Maraki ai vazut convorbirea de pe mess???care ??aia in care i am atras atentia si ea s a repezit si a sters mesajul???e pb ta daca i dai crezare doamnei...dar as stii ca nu te iarta daca o contrazici si ti exprimi alta parere
stiu ca nu ti a convenit cand ti a zis de Giorgios pe tonul ala
pt ca m a deranjat pe mine![]()
Dmelli nu m am suparat draga ,ca n am de ce daca era alta fata de pe aici mai ziceam...ai si tu dreptate in tot ce spui si s sigura ca toata lumea de pe aici gandeste asa
Silvi tu esti una din fetele care mai bine te ai retras un pic decat sa intrii in circ
te am simtit si pe tine ca te aderanjat replicile de pe blog...pizma![]()
Ana![]()

Bumbii
inca o data sa ma scuzi ca te am ,,incriminat,, ...acu stiu despre cine e vb![]()
Tioana si Miha.....cand sa scrieti cate ceva hop gasitii scandalul
citesc din urma mai coorent si revin
canda_h spune:
Nu pot sa nu comentez si eu de data asta. Scriu rar ... de citit citesc mai des decat scriu ... dar de fiecare data imi doresc sa gasesc aici ceva pentru sufletul meu, un loc linistit unde pot cere un sfat sau pot citi despre alti copilasi... mi-e drag de toti si daca i-as vedea pe strada i-as recunoaste pentru ca m-am uitat cu atat drag la poze sau am citit despre nazdravaniile lor. Cand intru si vad ca ies scantei imi vine sa fug departe ... mai parca am fi la razboi, mai o zi de liniste mai o lupta pe frontul de vest, iar o zi linistita, iar o secure de razboi...
Deci Bianca pur si simplu nu trebuie sa ne impartim in tabere ... cine iti da dreptate si cine nu. Tot ce imi doresc e sa putem vorbi fara sa ne jignim, fara sa sarim pentru ca cineva scrie gresit gramatical sau cu prescurtari, sau mananca litere ... sau cine stie ce alt motiv.
Ioana eu am zis ca nu merg azi ca e nebunie la deschidere ... si in plus n-am vrut sa merg cu pitica, dar maine sigur merg. In seara asta vine mama asa ca am cu cine sa las micuta.
Miha imi pare rau de Tudor ca nu ii place nicicum la gradi. Nici nu stiu ce sa zic pentru ca deja a trecut ceva vreme ar fi trebuit sa se obisnuiasca ... daca nu s-a obisnuit pana acum inseaman ca chiar nu ii place. Daca are cu cine sta poate ca ar trebui sa faceti o pauza.
Ana ce povestesti tu acolo de Alex. Eu mi-l si imaginez facand piruete de balerina
Ce fain ca puteti sa il duceti la atat de multe activitati ... oare de ce nu sunt si la noi atatea?
Tin minte cand povesteai de Alex ca are inclinatii de bucatar ... zilele astea cum sunt acasa am mai gatit si eu si Filip e mare fan, trebuie sa il filmez cum imi fura din ingrediente si face si el prajitura amestecand cu masina lui de gaurit
Chiar cred ca ii place! Daca as avea spatiu as face eu un fel de cluburi pentru copii cu diferite activitati.
Bee
Cum te mai descurci cu trei pitici? Mai sunt bolnavi? Nu mai retin Ana merge la gradi? Nu va aduce tot felul de virusi?
Maraki super fain ca ii place la Angelo la gradi ... sa vezi ce repede o sa invete germana! Super gradinita ati gasit! Vad ca isi regleaza si somnul decand merge la gradi ... ce baiat cuminte aveti!
Silvi am incercat zilele astea una din prajiturile cu mere si mi-a iesit super. Si pizza am incercat intr-o zi dar mi-a iesit blatul cam crocant ...
Bumbi vad ca savurezi orele pe care le petreci cu pitici, bravo mami! Ce fain ca e ok Sebi si puteti iesi.