Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (339)
Raspunsuri - Pagina 8
bumbita spune:
maraki asa e, am gresit
, ma gandeam la diferenta cutiei automate fata de cutia manuala....normal, ca in buc, e bine cu cutie automata, la cate stopuri, si cozi sunt pe aici...
nici eu nu recitesc mesajul si vad abia dupa ca am pus lite in plus/minus sau ca am gresit un cuvant
...cum e cazul de mai sus...
asta e, asa se intampla cand vrei sa faci mai multe lucruri deodata...![]()
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">poze
bumbita mami de 2
eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
maraki spune:
aa ca mi-ai amintit Giova de orga....am primit revista cu oferte de la magazinul cu jucarii unde comandasem anul trecut trenul si am decis sa-i comand lui Angelo o orga supeeer tare si mare doar la 50 euroi. Asa mare eu am vazut prin Toys de la 130 in sus, sa fiu sincera o iau si pt mine ca imi amintesc de cand eram la orchestra multe cantece pe note
Asta ma gandesc sa fie pt Mos Nicolae![]()
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Ana eu cred ca va avea performante Alexandre cu gimnastica, copiii talentati se cunosc de mici iar din cate spui ca-i place si chiar stie sa faca diferite scheme, e posibil sa ajunga ca Urzica sau Dragulescu
Angelo incepe gimnastica de luni, atunci este valabil pt toata gradinita pt ca au lipit afis in care scrie cum trebuie sa fie costumul de sport. Pantalonii nu prea lungi, tricou alb, cipicei gumati pe talpa sa nu alunece si atat. Acum este la ora de logopedie.
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
bumbita spune:
ana f complexe cursurile la voi...e normal asa, sa cunoasca copiii toate instrumentele...si daca-i place in mod special unul, sa se specializeze...si chiar sa faca performanta. f bine! pana acum, ce ti-a zis, ce i-a placut? cat este o sedinta? cati copii sunt in grupa? la noi la pictura vreo 10 copilasi sunt...ma intrebam cum de are timp prof sa treaca si sa stea sa-i explice fiecaruia...dar, stie ea mai bine....au instrumente pentru toti copiii???anastasia ce face, mai merge la gradi, la scoala cum ii ziceti voi...?
dans-balet-lacul lebedelor?! o-ho-hoo un artist adevarat!!!![]()
bumbita mami de 2
d_melli spune:
Giova acum am inteles cu examenul.Ce pot sa spun doar bafta multa si spor la acomodat la masina mai mica.
Ioana hai nu te mai gandi la ce e mai rau.Ai sa vezi ca o sa fie bine.Chiar ca ai pofte ciudate.Pe mine m-au apucat acum tarziu insa imi trec la fel de repede cum vin.Scrie si tu mai des sa vedem ce si cum.
Ana imi pare rau ca intr-un fel sau altul am ajuns la aceeasi concluzie.Probabil ca avem ceva ce nu functioneaza complet la "mansarda" din moment ce toata lumea ocoleste subiectuls au se eschiveaza sa isi dea macar cu parerea.
Maraki sa stii ca am stat cu sufletul la gura sa vad cums e descurca Angelinos si ma bucur enorm ca se acomodeaza asa usor.Probabil ca va fi singurul sau unul din putinii care s-au acomodat super usor.Bravo lui.Nu ai spus tu cum ai perceput intrarea lui la gradi.Nu ai plans deloc? Ce am mai bocit eu prima si a doua zi de zici ca imi lua cineva copilul
.
Bumbita sa stii ca si eu am cunoscut personal caterva fete de aici , ba chiar cu una dintre ele aveam o relatie super frumoasa si ma atasesem foarte mult de ea , credeam chiar ca o cunosc suficient insa....suprize, surprize, prima data cand am fost de acord cu o opinie a Biancai si nu cu ea mi-a tras un mare flit si mi-a vb cum nu m-as fi asteptat jamais.Si totul se rezumase doar la propozitia:"Are drepatate Bianca" (si vezibine ca nu am avut ceva contra Biancai de dragul artei, cand a avut dreptate am recunoscut, cand am crezut ca sare calul i-am zis-ce e drept nu tot timpul).Asa ca pt mine nu tine faza cu l-am cunoscut personal 1 ora si cred in el pe vecie.Stiu ca nu ai sa raspunzi insa nici nu ma astept si sincer nici nu vreau sa imi raspunzi.Nu e prima oara.
Si dc tot vad ca bat campii pe aici singura ca toata lumea procedeaza cum a procedat pana acum adica mai bine ne facem ca ploua chair dc nu ne convine eu cred ca nu are rost sa mai scriu de nebuna pt ca oricum deranjeaza. Oricum e frustrant sa scrii ce crezi iar dc cuiva nu ii convine sa taca.Asa ca vazand ca nu pot spune ceea ce cred pt ca deranjeaza mai bine nu mai spun.Se pare ca toate apreciem aceste situatii mizerabile si le toleram ca atare.Asta ne-a demonstrat cine suntem.
Asa ca am sa raspund si eu doar dc sunt intrebata si nu vad de cine asa ca va pup pe toate
Insa va promit ca intr-un fel sau altul am sa va anunt dc Carla va avea peste 3 kg sau nu
.Doamne ajuta!
Irina
30+ cu 
MIHA78 spune:
Of, Of, intru si eu din ani in pasti si zau daca-mi vine sa cred ca iar e bai. Pb. ca nici n-an dreptul sa-mi dau cu parerea ca in viziunea unora sunt doar printre cei care vizualizeaza.
Ioana, sper sa fie bine cu bebe fi optimista si ai incredere in dr.
Maraki tare rau imi pare ca a fost asa bolnav Angelos, ma bucur in schimb ca e asa receptiv legat de gradi.
Bumbi te inteleg ca esti ingrijorata de pb. la ochisosri ale lui Edi, si eu as fi, dar daca ti-a zis dr. ca se poate opera e totusi o speranta ca va scapa de ac. pb. Mie mi s-a parut f. buna explicatia lui legata de faptul ca e de la nasterea aceea grea.
Bianca, zau daca inteleg cum intrii tu in conflict chiar si cu fete fff. pasnice. Imi pare rau sa-ti spun dar si din punctul meu de vedere ai un ton f. agresiv si o atitudine de Gica Contra. Tot timpul tu tb. sa atragi atentia ca cineva a facut sau a dres, sau n-a facut bine, sau mancarea aia nu e buna, ca e buna alta pe care de obicei o faci tu. Si din pacate modul in care o spui deranjeaza. Eu vreau sa te intreb cum de iti permiti s-o tragi la raspundere pe Ana ca te dascaleste in conditiile in care eu doar am zis data trecuta ca esti prea dura in argumente si mi-ai scris pe privat o misiva intreaga in care imi atrageai atentia ca nu era cazul sa-mi dau cu parearea si chiar imi cereai sa nu mai continuu si sa-ti scriu in privat. Sincer mi s-a parut jicnitor mesajul tau at. am crezut ca e o scapare de-as ta, dar imi dau seama ca nu e deloc asa. De parca ce-as fi scris, pe tine te deranjeaza orice parere nu e identica cu a ta.
Imi pare rau de Cosmi ssi de ana si de Irina, sunt sigura ca mi-o iau acum dar asta e.
bumbita spune:
...buna, din nou!
eu va scriu de acasa...am vb cu bona la ora 12 00 si mie-a zis ca are febra...de doua zile ii curgea nasul...i-am dat niste coldrex maxgrip pe care il aveam prin casa, i-am zis sa bea ceaiuri cat mai multe cu lamaie si ma asteptam sa treaca...dar azi si cu febra...asa ca azi si maine sunt acasa cu piticii..mi-e asa de drag...100% pentru ei si cu ei!!!
am mai pus si eu cateva poze cu bolnaviorul meu si cu veselia mica!!!
bumbita mami de 2
bumbita spune:
miha
buna!
in rest? tudor...e bine? ultima oara erati bolnaviori...cu gradi s-a obinuit? cum ai petrecut duminica?
le-am cumparat de la farmacie piticilor ascovit....nu le-am mai dat din primavara. sper sa se schimbe ceva si cu sebi cu pofta de mancare.
astept sa se trez si mergem la dr de fam sa-l vada pe sebi si sa ne dea avizul pt luni...tare frumoasa ziua de azi, trecem si prin parc, dupa care masa- 1h 45 min....super!!!! mi-e asa de drag ca stau acasa.....
ca pe vremuri!!!
bumbita mami de 2
maraki spune:
Azi fii-miu ne spus in germana soare, luna si stele...este tema pt lanterne si a trebuit sa lipeasca impreuna cu edu soare, luna si stelute si in acelasi timp i le.a repetat educatoarea si intr-o ora le.a invatat.Cand ne.am dus acolo, a vrut sa ne faca edu o demonstratie si i le arata pe desenul lui iar el le spunea in germana
Pishu l.am pus sa faca acolo din picioare fara nici un pahar, acolo vrea dar aacasa cere olita. Trebuie sa duc munca de lamurire cu socroseniu ca ma oftica la maxim!!!! asta in loc sa duca baiatul la toaleta, il duce afara la pomi si pe timpul asta frigurooossss
O sa-i zic ca-i dau eu 20 de centi pt toaleta numai sa nu scoata copilul afara sa il dezbrace
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Irina eu nu am plans dar am avut asa o strangere de inimaaaa.....nu prea eram incantata ca ma gandeam cum se va trezi dimineata, sa nu planga, sa nu se imbolnaveasca....astazi era doar el si un copilas, restul de 2 nu stiu daca au venit....
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5