Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (339)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

asa...

Giova super curajoasa esti sa te duci la deschideredeci Piciorul Gras nu i prea....ma asteptam
Miha aoleu tot pb cu gradinita???off chiar nu i o placea
Dmelli sa nu indraznesti sa pleci si tu
Maraki ce usor s a adaptat puiul mic....
Bee eu in fatza ta zic..,,jos palaria.. 3 copii mici si faci fataza la tot ,bravo doamna
Tioana ce dor mi e de perioada in care eram gravida
Canda vino mai des pe aici si mai pune poze cu copiii tai
Bumbii te ai dus la oftapro???

ma duc sa fac peste pangasius...Silviii cum iese cel mai bine???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

gata, am terminat si eu masajullle super!!!! sunt complet relaxata!!! am luat crema hidrat de la herbasophy cu ulei masline si vitamina e... o recomand!!!

ma duc sa pregatesc ceva pentru pitici si...revin...dupa ce
citesc si eu cele 3 pagini .

maine stau acasa!!!!

mai tarziu le fac baita....

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">poze

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

buna fetelor..eu am bebit de 8 lni azi implinite si as vrea sa va intreb voi la ce varsta v-ati dat copii la cresa (gradi)? k noi vrem deja sa-l inscriem e tudor pt toamna viitpoare la 18 luni...ce credeti? ce ne sfatuiti? noi stam in aviatiei..poate chiar ne recomandati ceva..

si sper ca nu am deranjat!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

Alin (tati de Tudor) pozeaza momentele voastre importante (nunti, botezuri, petreceri) trageti cu ochiul aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am venit de la sedinta...am comentat ceva,cu toate ca mi-a zis al meu sa tac, ca oricum vreau sa-l mut de acolo. bine, nu vis-avis- de noua educatoare, asa in general.
Am ajuns spre sf. sedintei, caci m-am dus sa-i iau si analizele copilului si am facut o ora la intoarcere. nebunie in oras...of...ce ma dispera sa stau blocata in trafic.
Noua ed. va incepe din 24 nov., este draguta, prea multe nu stiu, ca am intarziat la prezentare. Of course, ca nu e nici asta cu liceu pedagogic, a terminat fac. de filologie si nu stiu ce curs a facut...trebuie sa o sun pe o mamica pt. detalii.
In rest mai nimic, analizele sunt ok, nu e anemic, lipsa de fier si alte cele. am vazut ceva la limita in hemoleucograma aia, astept sa ajung la dr. de fam. sa vedem ce zice.

Miha sincer de copii/baieti nu am vazut haine faine, nici nu am apucat sa ma uit cum trebuie. de bebei sunt misto si ieftine tare, acum sa vedem si calitatea...dar la cat le poarta sunt numai bune.
Canda si noi vrem sa mergem sambata, o fi nebunie...parcarea subterana este...dar eu nu am gasit intrarea....zuza rau sunt.
a venit mama ta sa vada nepoata? hai ca mai rasuflii si tu, oricum e cumintica printipesa.
Cosmi citind mesajele tale anterioare inteleg mai multe. Doamne cat urasc barfa asta!
Piciorul gras e naspa...cred ca au investit mai mult in design decat in marfa.
Ana ba poate ramane sotul cu Edi, in weekend, doar ca atunci vrem sa petrecem impreuna si iesim in 4. Mie mi-ar placea in timpul sapt. sa ies cu el, si Edi sa ramana cu cineva.
super faza cu dr. cardiolog...uite asa ai agatat...as fi vrut sa-i vad fata cand i-ai zis de bb si sot.
Uite la faza cu cititul copiilor nostri nu m-am gandit. ai mare dreptate...in curand ajung sa citeasca si doamne ce se vor minuna de mamele lor.
Bee te asteptam cu povesti despre copii.Mai sunt bolnaviori?
Bianca in curand vei ajunge sa scrii singura aici...daca te legi de fete. of doamne....
Leeloo noi parca ne-am mai intalnit. Marco al meu a inceput cresa de la 14 luni, a fost la privat si nu regret decizia luata atunci. la stat nu l-as fi dus, din cauza conditiilor, dar in sist. privat a fost super ok.
Bumbi super ca te-ai masat!

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

gata si pestele ....cred ca iesit bun

LEELOO eu zic ca daca v ati hotarat sa l inscrieti pe pitic ati luat in calcul toate posibilitatile,nu stiu unde locuiesti in Bucuresti dar despre cresa Ciobanasul am auzit numai lucruri bune....bafta
Giova deci esti cam hotarata sa l retragi pe Marco...voi stiti ce este cel mai bine pentru el
Bumbii masaj???ador masajullll

maine plec la tara sa i faca pomana soacramii...am facut 160 de sarmale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Cosmi eu sunt mai decisa sa-l retrag. Clau mai bine stie ca trage ca prostul, dar sa fie copilul fericit. eu nu mai vreau...vreau sa traga ca prostul pt. mine, pt. noi. acum e mare, e ok si la stat, cand va vrea va sta acasa...nu-l mai duc cu forta, ca oricum plateam 40 lei si nu-mi convenea.
Vreau sa le zic dir. in dec. ca din ian. nu-l mai duc. In luna ian. oricum le zic sa-mi tina locul blocat si voi plati jumate, in caz ca nu se acomodeaza sa pot sa-l duc inapoi. dar trebuie sa-l inscriu la stat, sa-i gasesc un loc...nu am vb. pana acum cu nimeni, vreau sa merg incognito sa vad gradinita, grupele, educatoarele.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Giova daca asta vrei ,eu zic ca vei reusi...cel mai bine este sa vb cu ingrijitoareleca ele te pot ajuta sa l inscrii unde iti doresti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

buna fetelor, nu am trecut pe aici de un car de ani, numai cand am probleme vin
Dav are varsat de vant, e terminat saracul, bube multe tare frate ,io nu stiu pt ce l-am mai vaccinat dak a facut forma asa nasoala, peste 200 de bube, in cap una langa alta,tot corpul si pe coitze are mititelul..........
problema e ca azi e a4a zi de cand au erupt si face febra mare 39.9.........ma spaerii tare.........e normal,voi ati patit......?
cat mai tine febra asta?de luni a inceput, luni a facut putin 37.8,marti deloc febra si de ieri a inceput cu febra peste 39.........cat e normal sa tina febra asta si asa de mare???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

gata...am timp putin...de clandestinitate...asa ma amuz cu laptopul asta si cum stau inchisa in camera mica sa nu ma vada/sa nu il vada sebi...

sunt in baie piticii...ii tot aud vb...bineinteles, sebi face fel si fel de planuri..edi vrei sa...edi da-mi mie...edi fii atent...edi uite fa si tu asa..edi...edi...

..deci s-au trezit am fost la dr de familie. f draguta si tinerica. probleme sa nu fie si e ok. in caz de probleme serioase apelam la dr pediatra de la medlife unde am abonament familial platit de banca. mi-a dat avizul pentru sebi, gata, de luni e gradinar...mie cm azi si maine...poate imi place prea mult si continuu si luni...ha-ha-ha...oricum am lasat biroul curat-nicio lucrare in stand by!!!!

dupa policlina, am fost la mc donalds cu ei....nu au fost jucarii noi - tot cateii pe care ii avem toti si ratusca duffy si altele...nimic nou!!! dar piticii s-au simtit bine, mai ales ca acolo au si un loc de joaca...unde am mai stat 15 minute...apoi acasa-masajul ...copiii numai calare pe noi si ei sa-mi faca masaj si dai si dai...dar e ok!!aa, sebi a incetat cu masajul cand i-a zis olimpia ca daca se inrosesc palmele trebuie sa se opreasca ca nu mai poate pielea si va face bube!!!! iar edi e la faza cu cadourile...ia te mit-ri ce de prin casa si spune dif pers care vin in vizita la noi ca e cadou

giova curajoasa mao esti, mai mami, sa te duci tu la marea deschidere, cum zici tu...imi inchipui ce a fost....asa am fost eu in craiova, cand s-a deschis realul...se intra cu stat la cozi si toate cele.....impins etc... acum doua sapt au fost reduceri de 50 % la pic la cv...la fel nebunie, am inteles...la ora 12 ( noaptea) cica nu mai era nimic pe rafturi...

cosmi cum iesi pangasus-ul? cum il facusi...eu asta il fac numai pane..ala le place. caaaate sarmale?! tu singura??? atunci e de inteles de ce nu ne-ai dat cafeau de dimineata.... la oftapro nu ma duc acum, ci in ianuarie...insa m-am interesat de ei....si la ei voi merge!!!! fac programarea in decembrie!!!

gata, ma duc sa scot piticii...revin...

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">poze

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

bumbi scuza-ma ca nu citesc mai in spate , ce faci la oftapro??stii de ce te inttreb?

Mergi la inceput