Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (339)
Raspunsuri - Pagina 11
MIHA78 spune:
Oau Bumbi ce rasfat. Tin sa-ti spun ca pozele cu tine m-au determinat sa-mi fac programare la nutritionist. Joia viitoare merg pana at. mi-a dat sa fac ceva analize. Ce bine ca si-a revenit Sebi.
Giova nu-s haine nici de firma nici grozave, dar de ex de gradi eu de acolo ii iau, am cateva modele de pant. de trening, bluze pe care le iau de mult si-s multumita.
Anasol, imi pare rau ca aveti pb. poate ar fi bine sa-l vada dr. de fam, eu stiu ca la inceput fac febra si apoi ar tb. sa scada nu sa creasca,cred ca-ti va spune Bumbi si Maraki mai multe.
Canda, din pacate n-a prea mers la gradi, am tot zis ca sa nu-l fortam ca plange asa rau, sapt asta a stat acasa si tot s-a trezit sa ne spuna diomineata ce zi e si ca el azi nu merge la gradi. O sa mai vedem ce facem dar mi-e mi-e ca va pierde ca nu participa si el la activitati. Facem cu el acasa dar oricum altfel se desfasoara act. acolo.
Giova eu cred ca ai luat o decizie buna, daca gasesti o gradi de sta buna nu-ti va parea rau.
anasol spune:

lui ianis ii lacrimeaza un ochi de mititel si am fost in iasi la o dr oftalmo si mi-a recomandat sa merg cu el la bucuresti la oftapro pt dezobstructie endoscopica canal lacrimo-nazal...............ce parere ai de clinica asta?
anasol spune:
si am sunat la oftapro, operatia costa 6 mil si consultatia 1 mil,problema mea in schimb este alta, ca tipa de la receptie mi-a zis ca ar trebui sa-l programez la o consultatie,urmand ca ulterior sa- l programeze eventual pt interventie................asta inseamnna pentru mine 2 drumuri cu un copil de un an jumate pana la bucuresti, asta ma cam pune pe ganduri...........voiam dintr-o tura sa se rezolve tot, acum nu stiu, a ramas sa vb cu un dr de pe acolo si sa ma sune, dar nu m-au mai sunat...........
Biancas spune:
Si eu pe aici, am pus o tocanitza de cartofi la foc si am intrat sa vad ce mai e nou.
Anasol, imi pare rau ca aveti probleme, eu am avut varicela pe la 26 ani dar nu tin minte daca am avut febra sau nu,. Ma gandesc ca o fi normal si ca lupta organismul cu boala. Saracul Sebi..nu se scarpina? Tin minte ca pe mine tare ma mancau chiar daca ma dadeam cu mixtura
. Incearca sa ii dai panadol la 6 ore si daca seara are febra mare cand il culci da-i si supozitor de novocalmin.
Cosmi, nu stiu ce tot spui ca ma legam de fica-ta, eu am impresia ca exagerezi. Sper ca esti multumita de discutiile ce le-ai creat aici.
Bumbi ce bine de tine..rasfat total nu?
. Cred ca sunt foarte dulci baietii ti povestind vrute si nevrute. Vor fi prieteni buni cand vor creste, vor merge impreuna peste tot...
Giova, nu stiu daca voi ramane sau nu singura, sa speram ca nu,. De ce sa nu se obisuiasca Marco la noua gradi? Mai ales ca i se va schimba educatoarea....e momentul prielnic sa il muti.
Canda, sunt si am fost cat se poate de pasnica crede-ma. Nu am spus nici jumatate din ceea ce cred despre anumite persoane sau anumite intamplari. Si asta pentru a nu mai prelungii scandalul si circul.
Biancas spune:
Anasol , pot sa iti recomand cu caldura pe doctorita Csziser, e sefa spitalului oftalmologic din Tg-Mures, o doctorita foarte renumita dupa cate am auzit.Are cabinet particular acum, dar interventiile le face tot la spital.
Am fost cu Sandra la ea sa ii desfunde canalul lacrimar cand avea cateva sapatamani. Asa s-a nascut, i-a desfundat fara probleme.
Dupa ce l-am nascut pe Dani aceeasi problem am observat, vesnic ii curgea ceva din ochi, ceva galben sau ii lacrima ochiul. Am incercat cu medicamente si cu masaj si nu a mers. Am mers la un medic de la clinica de oftalmologie si a incercat sa ii desfunde canalul. Adica nu incercat..ca procedeul l-a facut dar nu a reusit. Dupa o luna a mai incercat inca o data..fara nici un rezultat. Apoi am mers la doctorita Csiszer, l-a consultat la cabinetul ei (50 lei consultatia la vremea aia) si ne-a chemat la spital sa ii faca defundarea. Dani avea 6 luni. A reusit din prima, fara anestzie, l-a tinut Nelu si 2 asistente..a plans dar am scapat cu bine de probleme.
Nu amana chestia asta ca am inteles ca nu e bine. Daca te gandesti sa nu mergi la Bucuresti si sa vii aici, iti fac rost de numarul ei de telefon de la clinica.
maraki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cosmi1975 aaa si am uitat sa ti zic Bianca ca fac alergie la ,,ursi,, stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975 http://community.webshots.com/user/cosmi1975 |
ce e cu ursul? numele meu de fata era Ursu
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Bee spune:
Gata, culcat pitici.
Anasol, sanatate lui DAv. Sa inteleg ca si Ianis e in pericol sa ia boala? Lui David i-ai facut Varilix-ul?
Andiaroro, deci si voi culegeti de toate, care de pe unde. Imi pare rau si va doresc sanatate. Si a mea imi arata azi exercitii de balet, dar nu stiu ce sa spun, e draguta, dar n-are nici o treaba.......![]()
Giova, deci ai dat si tu peste Auchan. NOi avem aproape 3 ani decand copiii numai acolo ii imbrac. O fi bine, o fi rau, dar e oricum destul de ieftin! Ca sa nu spun foarte ieftin. La cat poarta ei hainele si la cat le pateaza, le spal, sunt ok ce gasesc acolo/
Canda 
Maraki, am vazut ca tie Angelos iti face numai surprize placute legate de gradi! Sa o tina tot asa.
Bumbi, bine ca ati scapat de varicela. Fratele meu a avut strabism si s-a corectat intre 2 si 6 ani! La scoala scapase de ochelari.
Miha, imi pare rau de Tudor cu acomodarea. Poate totusi tb perseverat zic eu.
Cosmi nu ma lauda cu 3, ca nu-s singura in casa. Altfel eram la nebuni! Nu de alta dar baietii imi fac noptile praf si mie si lui Radu. SI nici ziua nu e mai bine.
Ioana, pupam burtica! Moama ce preturi la voi la particulari! Suuuper fain. Nu cred ca e vreo problema cu brida aceea, care inca nu e chiar brida inteleg.
Noi? Ana cuminte, daca "intru" in ea. Adica mai usor cu rasfatul, reguli un pic mai rigide. De fapt: mai las colo, dar ii cer altceva. Din 3, doar Razvan ne mananca ficatii cu grija si atentie! E raaaaaaau. Noapte urla, nu doarme. Ziua alearga in casa, afara nu conteaza de zici ca e capiat. Agitat continuu. Da, stiu, dinti, adica doar 1 canin din 4 e iesit, restul.......ii asteptam in anul care vine!
Doarme ffff putin, se scoala dimineata devreme (intre 5 si 7 e treaz definitiv), la pranz nu adoarme decat cand lesina de somn: azi la 5. Apoi nu-l pot trezi si e un haos general. Astialalti 2 sunt mai ok. De sanatosi? Sa nu-i deochi. De data asta avem doar secretii nazale discrete la cei mari si cate o tuse razleatza. Iar cel mic haraiala usoara.Deci suntem ok. 
http://www.dropshots.com/dochia
silvi_2005 spune:
Am intrat sa va salu ca asa aveam chef sa trag chilul 20 de min dar la cat ati scris ...trebuei sa revin la noapte sa citesc
.
Sa incerc sa fiu scurta in exprimare ca Irina
mai fetelor dar noi suntem de tot rasul plansul, mie imi pleceau si disputele de aici fara prea multa esenta, asa de Desperate housewife's
ce suntem unele
ca si cele mai bune prietene se barfesc, isi ascund secrete, mai targ cate o minciuna si mai zambesc in lco sa zica adevarul cateodata dar aici deja am trecut de nivelul ala. nu am timp sa dezvol dar sper sa ne calmam si sa fie ok.
Bumbi promit sa caut pe net pe amazon s aiti arta de ce desene vb.
Ioana supa e chiar buna...o fi poate de la pastrabac si restul pastarte in supa, nu stiu
mai revin eu si iti mai scriu.
Angi ma bucur ca ti-a placut parji am o carte cu niste praji bestiale o sa le incerc dupa ce scap de ex asta
.
Bianca eu una te-am sustinut atunci cand mi s-a parut ca se sare calul in cazul "scandalului paturica "
si nu imi place ca principiu sa ne jignim fara nici o scuza dar asa cum ti-am zis si in privat si aici ai o "arta " de a fi artagoasa...asta e adevarul. Transpui aici o imagine a unei persoane intrusive si artagoase, probabil ca reiese aiurea ce vrei tu sa spui, probabil iti place sa fii mai ...directa, nu stiu dar nu e ok intotdeauna asa. Lumea e stresata destul aici vrea sa se destinda cum zicea si Ana, incearca sa iti cer scuze cand gresesti, sa te abtii cand "te trece" sa ii zici cuiva vreo doua ca asa crezi tu ca e mai bine. Prietenia si respectul se castiga cu vorbe bune, cu exemple demne de urmat, cu intelegere si toleranta, trebuie sa stii sa taci uneori si sa accepti si greselile altora si faptul ca poate chiar daca ai impresia sa stii cel mai bine un lucru te inseli pentru ca oamenii sunt diferiti. Si pe mine m-ai suparat de cateva ori si ti-am detaliat atunci unele chestii....nu am mai lungesc. Eu una in locul tau as incepe ca la terapiile alea de grup
"Buna ma numesc Bianca si imi cer scuze pentru greselile fata de acest grup, o sa ma straduiesc sa ma schimb si sa ma analizez mai bine, de maine o sa incerc sa imi schimb comportamentul " cred ca o faza din asta ar face mai mult decat o mie de dispute...mie una nu mi-a fost niciodata groaza sa imi cer scuze si sa admit cand gresesc.
Gata ca iar m-am lungit, revin eu la noapte sa mai citesc
eu chiar as vrea sa ne intelegem si sa ne respectam si ar trebui sa ne gandim la o startegie constructiva de aface asta, sa zice frumos toate ce avem de zis si eu cred ca si Bianca va intelege unde greseste.
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
Giova spune:
Anasol nu stiu ce sa zic in privinta bolii lui david. poate zice Bumbi mai mult, caci Seboi a avut.
Insanatosire grabnica si fara scarpinari.
ai incercat masajul pt. desfundarea canalului?
Uite aici un subiect:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=111169
multe mamici au reusit si au scapat de interventie chirurgicala.
te
si te asteptam mai des pe aici.
Bee da am descoperit hainele din Auchan si tare faine si colorate sunt astea de bebei si cele de fetitze. Pt. baietei mai mari sunt culori mai sumbre...si sunt cam satula de kaki, vernil, bleumarin, maro.
Miha de gradi sunt ideale hainele, sper ca sambata sa am mai multa rabdare si sa-i mai cumpar si lui Marco, ca toate ii sunt scurte
.
Of...imi pare rau ca Tudor nu s-a acomodat la gradi si va "santajeaza" pe voi.
Cosmi ingrijitoarele? asta nu o stiam. vreau sa merg cu nasa lui Marco intr-o zi dupa robert, si asa ma uit prin jur, spionez cat si cum pot.
Silvia mai bine invatai decat sa intri aici la balamuc. spor si te asteptam cu vesti bune.
maraki cum a fost la plimbarea cu felinarele?
pe maine
.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
bumbita spune:
....adormisem si eu langa pitici.
anasol a patra zi de la eruptie febra?! eu stiam ca febra se face in timpul eruptiei din cauza infectiei interioare. srbi este in a 12-a zi de var9cela. mai are bubite, dar sunt uscate, asteptam sa cada crustele. a avut si el muuulte bubite, mai ales pe burta si pe spate...a avut si in ureche, si dupa reche si pe coite si pe putza chiar
, in cap - in seara asta ma gandeam ca de saptaman viitoare sper sa-i cada si cojile alea urate din cap.
din fericire, sebi nu mi-a facut febraa decat in prima zi...eu zic ca nu ar trebui sa-ti faci f multe griji, clar e provocata de varicela febra. ceva antitermice si zic ca se opreste. azi e prima zi cu febra? de unde a luat varcela, de la gradi? cum e david, in rest?
offf
si voi cu probleme la ochisori cu ianis?
de ce oare, mai???

eu pana acum am mers la infosan pentru copii...au fost ok, insa prea parca sunt negre vestile lor....vreau sa mai aflu si alta parere... vom merge in ianuarie, dupa asarbtori...maine deja luam de la ei ramele cu noile lentile de dioptrii 6.
poate ca il rezolva intr-o tura la bucuresti pe ianis, insa va trebui sa stati mai mult....mergi acolo, a zis si cosmi ca sunt cei mai buni, sigur va fii ok...eu asa sunt de optimista....multa sanatate!!!
beee parca ti-am mai zis...atre mult imi place cum pov tu de piticii tai, cu atata optimism...razvan gelosul?! mereu a avut un contracandidat - ba pe ana- pe care o dovedise
, acum si pe tavi - deja e prea mult!!!
ce sa faci mami, ia-l si alinta-l si rasfata-l chiar daca tu esti.... ff obosita.
bine macar ca ti-a dat Dumnezeu un tavi cumintel foc !!!
ooeratia ta cum mai e? ziceai la un mom dat ca arata cam nasol...
edi al meu nu are doar problema strabismului, care si noi speram sa se rezolve definitiv pana la scoala, mai are si dioptriile f mari + 6!
silvi merci pentru desene...poate gasesti un link de pe care sa le pot si descarca.
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">poze
bumbita mami de 2
eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)