Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (339)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

miha pai spor la slabit atunci, daca incepi programul ! o sa vezi ca la inceput vei slabi mai greu si te vei bucura de fiecare 100 gr data jos...intr-o sapta, eu reuseam sa slabesc 500 grame. ....DAR, la un moment dat, parca slabesti de la sine....mai calcand pe ici colo stramb....si-mi place ca se micsoreaza stomacul....nu mai mananc asa mult, ma satur repede. acum caantarul este prietenul meu...vazandu-ma pe mine , toata ziua se cantaresc si piticii - edi 15 kg, sebi 17, 5 kg.

cat despre tudor si gradi, m-am gandit ca o fii ceva ce nu-i place la gradinita asta sau in grupa respectiva...l-o fii speriat ceva. o prietena din cv avea la fel probl cu copilu...care plangea in fiec dimi cand il ducea, o tinea de gat si urla de te durea sufletul - " nu ma lasa mami aici!!"...l-a lasat vreo luna si nicio schimbaare...i-a cerut directoarei sa o lase si pe ea o zi la gradi ....sa se obisnuiasca copilu...si la masa de pranz tanti ingrijitoare tipa ffff tare la ei sa manance...atunci kevin incepea sa tremure.....vezi sa nu fie si la voi o cauza!!!

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">poze

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

merg si eu totusi la culcare caci maine oi sta eu acasa, dar pe langa copii - gatit, mancat, jucat, plimbat-am planuri mari cu ei, culcat, trebuie sa mai fac si una alta- in special de sters faianta din bucatarie si hota!!

noapte buna si sa ne auzim cu bine maine!!!!

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

canda, mami, e ziua ta??? off

LA MULTI ANI, MAMI!!! SA AI O ZI MINUNATA AZI!!! SA FII SANATOASA, FERICITA, SA AI PARTE DE MUUULTE BUCURII DE LA COPII TAI MINUNATI!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Bianca-Mie imi plac lucrurile clare...spui"Ana, nu cred ca EU sa fi inceput vreun scandal de data asta aici pe forum."Cum mi te adresezi direct, as vrea sa-mi spui exact unde am spus eu ca tu ai facut asa ceva "de data asta". din contra, chiar am precizat ca nu esti tu intotdeauna instigatoarea scandalurilor, dar ca unde-i cearta vine si Bianca cu voiosie si e o evidenta, pe care nu o poti nega...Iti place sa generalizezi deturnanad situatiile: lumea te scoate vinovata numai pe tine, etc.Acum e momentul lucrurilor concrete...
Eu sunt de acord sa faci analiza mesajelor mele si chiar: te rog...Nu imi place sa las lucrurile neterminate si sa se interpreteze altceva decat ce am spus, daca imi arati unde am scris ca tu ai inceput sa scrii pe forum despre discutiile in contrad cu Cosmi si nu mai tin minte o sa-mi cer scuze(cum e normal), daca insa tu ai facut o afirmatie eronata astept eu scuze publice, asa cum trebuie sa faca orice persoana de bun simt cand se insala.Daca ignori mesajul, nu vei face decat sa sustii opiniile cum ca Bianca o tine pe a ei si nu stie sa-si ceara scuze, etc...ce mai spuneau fetele pe aici cand incercau sa te caracterizeze taman pentru a te face sa intelegi ce trebuie sa schimbi in comportamentul tau pentru a te integra in grup.Si inca o data ...stii cum se spune "nu vreau moartea pacatosului ci indreptarea lui"in pozitia asta sunt si eu fata de tine.Si imi tin cuvantul, nu mai vb cu tine, dar dupa ce incheiem povestea asta in mod clar, fara sa deturnezi afirmatiile mele.
Fetelor,scuze, pentru introducere, dar...se impune.Sincer, mi s-a facut asa lehamite ca nu aveam de ales: ori spun ce simt(si vad ca majoritatea are ac senzatie) ori plec...cum nu dau bir cu fugitii din prima trebuie sa o lamuresc si , daca am inceput, merg pana la capat...
Ioana--pentru tine intrasem, de fapt, am eu ce am cu gravidutele acum...la voi ma gandesc si taman pe tine si pe Irina sa va uit in mesaje...Razvan e un dulce ca intotdeauna.Isi construiesc si si ei lumea lor-a lui e acum cu surioara, dar oare nu discutiile intre adulti l-au facut sa spuna asta...Eu va doresc, oricum, ce va doriti si voi!
Maraki-luminati-ne si pe noi...Banuiesc ca a fost frant in seara asta Angelos cu toate ca activitati de genul asta ii si agita.
Miha-noi te sustinem!spune-ne ce osa faci, daca simti nevoia sau cand vezi ca te incearca foamea scrie aici un mesaj si asa nu mai ai timp de interzise
Bumbi-chiar am vrut sa-ti zic ca ai avut noroc cu mamicile la tine canda debutat varicela...la noi a fost taman pe dos. cum a plecat maica-mea, a doua zi a erupt...
Anasol...imi era dor de baietii tai frumosi...Cand avusesi, maica, timp sa numeri toate buboaiele si cum de statu copilul...Sper sa rez repede pb.
Giova-tot e Clau la parter...vine si sta cu Edi si tu il iei pe Marco de la gradi si plecati in oras la un mc, un centru de joaca; gasesti tu ceva.Cand va intoarceti isi reia activ sau continua seara dupa ce se culca ei...in cl: doar isi decaleaza orarul...ma rog, e sugestia mea asa cum se vede din exterior...

Alex are astazi poza cu clasa...Sa vedem ce camasa ii dau ca aseara nu a vrut la probe ca era extrem de marait: n-a vrut s adoarma la pranz si era obosit....

Canda-La multi ani!
Ziua ta nu o uit niciodata ca e si aniv fratelui meu si acum si a unui pui mic tare drag mie, care a venit pe lume anul trecut..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici

CANDAla multi ani! sa fii sanatoasa alaturi de familie si numai bucurii sa ai

beaua cafeau si pe urma tb sa l duc pe Papan la gradiinu ma asteptam sa i placa asa mult

Bumbii ieri nu am venit la cafea ca am fost la cursul de dezvoltare personala care i super,asa imi place si asa ma relaxeaza
Anasolclinica oftapro este una dintre cele mai bune asa ca daca poti eu zic as vi sa rezolvi pb piticului
Giova da ingrijitoarele stiu cel mai bine cum functioneaza treaba pe acolo
Bianca...tot timpul ai insinuat cate ceva de Bianca meadar tu sti parerea mea ...pt mine ea e cea mai cea...apropo mai citeste proverbul ala 1 data
Marakin are legatura cu numele tau de famile....
Ana am mai spus ca si eu eram acum vreo 10 ani nu f diplomata si dadeam cu bata in balta fara sa gandesc la cei de langa mine...dar acum m am schimbat mult si asta pt ca lucrand cu oameni tb sa te schimbi daca vrei respect
Miha eu zic sa incerci alta gradinita daca ai posibilitatea
Bee offf ti e greu acum dar peste vreo 3 ani???iti vei aduce aminte cu drag de vremurile astea
Silviicum mai pot face pestele pangasius....il fac cu faina si ou sau cu malai

fug sa imbrac copilul dar revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Canda la multi ani , multa sanatate si tot ce iti doresti mai bun in viata!
Eu sunt cam nauca ca m-am trezit de la 05 cu Mario cu febra peste 40...care a scazut de la algocalmin dupa 40 de minute ,deci...fost la medic la 06 dimineata ca deja se auzea flegma in gatul lui ca la balamuc si ...ne-a dat niste homeopate sa speram ca nu ajungem la antibiotic si dexametazona.E ciudat ca mereu face laringita si niciodata nu raceste ca un copil normal.Tb sa merg sa vb cu doctorita despre larinigtele astea dese.
Bee ce mai e si la voi , unoeir ma gandesc ca mai e putin cresc toti si scapati de atatea griji .In ideea ca pe masura ce cresc va va fi mai usor.De plecat nu plec nicaier, dc sunt intrebata raspund , dc nu , nu.Oricum in aceeasi formula nu mai stau decat pana trecem de scutece.Daca se continua asa , nu are rost sa fiu ipocrita si sa raman si sa inchid ochii si sa ma prefac ca ploua.Urasc capusele.
Silvie cum stai cu invatatul?
Giova ce misto de voi ca aveti auchan si mie mi-ar place mult insa la noi de abia la anul cora si auchan cred ca mai dureaza, insa...sunt ceva sperante la ikea.
Anasol sanatate multe lUI dAV!
Miha spor la slabit si ..eu una l-as mai lasa un pic la gradi, stiu multe cazuri unde s-a terminat cu acomodarea dupa 2 luni si un pic.
Ana de France sa iti traiasca fratele si nepotul!
Maraki cuma fost la petrecere? Poze trebuie sa ai.
Cosmi si tu cu pangasiusul? NU ai citit discutia? Ce e drept si mie imi place dar de cand am citit nu prea mai am tragere.Deci zici ca ingrijitoarele stiu mersul...eu nu l-am mai dus pe Mario azi la gradi si probabil il mai tin ceva vreme...si cand imi aduc aminte ca ieri la gradi era o mamica cu baietele de abia respira , ii huruiai plamanii in el si asitenta i-a zis ca tb dus la medic , la care ea foarte ofensata i-a zis ca e asistenta si stie mai bine...si l-a lasat acolo...eu am tacut ca am ramas prea blocata , nu era cu Marioin clasa, nu stiam , insa de acum incolo dcmai vad vreunula sa pe bune ca anunt directoarea.Nu mi se pare normal sa lasi copii asa bolnavi .
Am uitat ceva insa nu mai stiu ce, ma doare si capul , imi e si foame , ma doare si burta tare

Irina 30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Angi iubita multa sanatate iti doresc si tot binele din lume! Numai bucurii si impliniri alaturi de familia frumoasa pe care o ai!

Neatza!
La noi toate bune si frumoase, dus copil la gradi, alaptat celalat si acum am o pauza.
azi vreau sa merg pe centru, sa vad de banii pt. alocatie si CIC, sa iau dvd-urile cu T&J si cam atat.

Cosmi am eu o reteta buna pt. pestele file, data de sorella, cred ca-ti place si tie.
tai o ceapa rondele si o calesti in putin unt, dupa care pui un pahar de apa si o inabusi pana se inmoaie. se pune, sare/piper dupa gust. cand ceapa e gata, pui o cutie de smantana lichida peste.
Fileul de peste il pui in tava, dupa care torni sosul asta peste el, iar deasupra presari o lingura de pesmet. se da la cuptor pana se formeaza o crusta aurie deasupra. e delicios, crede-ma.
Irina of...nasol cu mario. doamne ajuta sa scape rapid sa nu o dea in laringita. Insanatosire grabnica!
Ana stiu ce zici, dar cam greu il conving pe al meu sa-si decaleze programul...in timpul zilei e mai complicat. doar cand sunt urgente cum a fost sedinta de ieri, si am avut noroc ca nu avea el urgente, caci de nu...mergeam cu Edi dupa mine. cumva o rezolv eu....gasesc o solutie, caci e musai.
se pozeaza Alex? ce fain...nici eu nu-i pot proba lui Marco haine cand nu are chef...si de cele mai multe ori e asa.
Bumbi cred ca apari cand dorm copiii, ca sa nu te vada sebi pe comp.. Edi al tau are greutate cat Marco. acum dupa o tura de calciu vad ca-mi cere de mancare. poate se mai prinde vreun gram si de el.

merg la treaba, o zi buna sa aveti.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

sa nu ma dati disparuta ,ca plec la tara ...ne ,,vedem ,, duminica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Hello,

Canda la multi ani, sa fii sanatoasa si sa ai tot ce iti doresti alaturi de copilasi si cei dragi tie Ieri a fost si ziua lui tata deci si tu esti scorpion
Pun poze astazi dar acum nu am timp pt ca trebuie sa ma pregatesc sa plec la gradinita sa il iau pe Angelo. Doi copilasi din grupa sant bolnavi, cred ca au stat la alta grupa pt ca nu stiu ce ar fi facut edu cu 2 copii Vad acum cand ma duc acolo...
Cosmi te-am intrebat pt ca eu am scris candva ca m-a chemat asa, nu eram nebuna sa cred ca ghicesti in stele numele meu de fata Lasa-l naibii de proverb, daca as fi insistat si eu la persoane care nu le suport de la scutece....nu are rost sa mai continui cu atmosfera asta, eu scriu pt Bianca si nu sant singura...nu ea a inceput scandalul, tu i-ai spus pe mess sa se tina bine ca nu va face fatza la ce o asteapta din partea ta, ai premeditat dar hai sa incheiem subiectul ca nu am de ce sa ma cert
Irina sanatate la creolin, ce nasol cu febra atat de mare

revin mai incolo..... pt fiecare ca sa va imbunez si vorba silviei, sa uitam conflictele

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

buna!!

giova, ai avut dreptate...azi apar, dupa ce culc copiii!!!

azi cred ca a fost ziua anului...cea mai frumoasa. tati a plecat mai tarziu la serviciu, apoi am fost cu pitcii la real - i-au zis Mosului ce jucarii vor sa le aduca, apoi am mers pe la complex...la farmacie - unde lor le-am luat "rujuri" adica strugurel de la nivea cu gust de capsuni - 2 pentru ca apoi se cearta daca luam doar unul ...eu mi-am luat un coldrex max grip ca asa ma doare capul si carnea pe mine...., dupa care am mers si la libraria de vis-a-vis unde le-am luat niste cuburi cu thmaos, noste abtibilde cu cars pe care sebi si le-a si lipit la el deasupra patului, pe perete...creioane groase de colorat, desene cu popeye marinarul ....am mers incet, nu ne-a grabit nimic....nu eram deloc conditionata de o limita de timp ( pentru mine asta e un lux)

acasa, le-am facut supa cu galuste, pentru edi spanac, iar pentru sebi un gratar cu piure....la sfarsit le-am dat cate o bombonica, spre deliciul lor si curiozitatea lor unde le tin ascunse...de nu le stiu ei.

la culcare, le-am cititi pinochhio, muzicantii din bremen si vulpea si barza....la a doua poveste edi era deja adormit...sebi a rezistat pana la final - cred ca de curiozitate - ultima nu o stia - dupa care a adormit la mine in brate si cu rujul in mana.

irina multa sanatate lui mario...e calra ca a luat de la gradi laringita asta...nici eu nu ii inteleg pe parintii care duc copiii bolnavi la gardi...inteleg ca nu au cu cine sa-i lase, dar de ce nu raman cu ei acasa...putem sa ne luam medicale de voie pentru copii pana fac 7 ani...asa ca...mai bine ar sta cu ei acasa!!!!

cosmi drum bun sa ai si te asteptam

ioana ce ai facut cu banii? mult a mai durat si la tine pana ti-au venit.... ce planuri ai cu ei? cadouri de craciun???? imi vine sa si rad cand ma gandesc la ai mei prin real, trebuie sa ma apuc de acum sa strang bani pentru cadouri la cate asteptari au ei de la MoSU'...

ma duc sa strang si eu de prin bucatarie si revin....

Mergi la inceput