Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (339)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bumbi nu au venit banii, nici macar nu au aprobat dosarul. tara de kk!!!
Actele le-am depus pe 25 aug. la primarie, si cred ca in sept. au ajuns la Dir. muncii. acum se lucreaza la dosarele din sept. Banii se trimit din 15-28 ale lunii. Nu cred sa am sperante la ei in luna asta...sper macar sa-mi intre in dec., cu toate ca nu stiu de unde scoatem pt. cadouri...e greu...tare greu.

Super fain ca v-ati plimbarit. te cred cz ti-e dor sa ramai cu ei acasa, eu sunt in cealalta extrema....sa nu aud de ei vreo 3 zile....

Tocmai m-a anuntat d-nul sot ca maine trebuie sa lucreze si peste 2 sapt. pleaca la Buc. asa ca sunt un car de nervi.
Maine planuiam o iesire in mall, toti 4, si M sa faca curatenie in casa. sa vedem cum o rezolvam...poate merge la birou cand doarme Marco la pranz.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

fff greu....chiar nesperat de greu !!! nu ai incercat sa te dcui la DGMSS TM si sa intrebi chipurile de stadiul dosarului si sa le dai ceva- o atentie...stiu ca se mai practica.... si la noi banii din august ai lui edi si alocatia lui sebi 340 lei mi-au venit la ai mei, ei nu erau acasa- tati plecat cateva zile la dunare la pescuit...si s-au intors....a trebuit sa fac cerere de returanere, cu copie certificat nastere edi....casatorie....un intreg dosar....inca nu au venit!!!!

si gata ati vb cu M...vine de maine...cat iti ia? tot vreau si eu sa gasesc pe cineva sa ma ajute ca zau daca mai pot....asa as vrea sa am mai mult timp pentru pitici.....nu sa ma joc cu ei intre o ceapa taiata si un sters de oglinda...etc...etc...aaa, ma exaspereaza cu oglinzile - adevarul e ca avem si multe...si la usile de la bai si la noi la usi la sifonier...si numai maini si degete de la ei sunt.... pana la urma cred ca voi apela la femeia care face curat pe casa scari si la inca doua familii din bloc....face curat la ei saptamanal si ia 60 lei....doar curatenie, fara calcat haine! tu cat ii dai?

are lucrare la bucuresti clau sau pentru ce vine.....nu veniti si voi?

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">poze

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Pai la Dir. muncii am fost, dar nu sunt in calculator. daca nici nu au analizat dosarul.
Ma gandeam si eu sa dau ceva, dar la cine? la aia de la rel. publice? naiba stie....

Azi vine M pana la noi, ieri nu am adus-o acasa, ca am terminat sedinta mai tarziu si ea a plecat pe jos de la gradi.
Merg azi dupa ea, sa vada ap., unde stam si sa vb. de pret. habar n-am cat sa-i dau, am vb. in stg./dr. unele preturi mi se par mari, altele mici.
Am intrebat si la zmeurici si multe din Buc. mi-au zis ca 50/zi, cam 4 ore. la atat ne-am gandit si noi, acum sa vedem ce zice.
Mult ia tanti aia de face si pe scara, dara daca asta e pretul la voi....
Si eu ma gandeam la asta de pe scara, dar nu-mi place de ea...
Alea de la birou de la Clau sunt prea ocose si smechere, asa ca mai bine asta, daca o vrea si ea.

Doamne greu mai adoarme Edi...l-am lasat sa planga pana s-a linsitit si a adormit. ma dispera ca are momente cand numai in brate leganat-plimbat adorme...si zau de mai pot...spatele meu...trebuie sa caut si maseuza.

_

Mergi la inceput

gata, am terminat bucataria...de sters in living pe jos si in camera noastra...am deschis si geamurile...yare frumoasa ziua de azi...

...astept sa se trez piticii..am pus niste orez la fiert....dupa masa mergem la pictura...sapt trecuta am zis pass...dar azi, mergem. ce-or mai desena azi, trebuie sa ma intere daca mai e loc si pentru noi la dansuri....

brandusa oare tu ai putea intreba joi cand mergeti, daca mai e un loc...sau poti lua un nr de tel al prof sa o sun eu? mc!!!

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Bumbi-iti faci de cap cu copiicred ca sunt feeeericiti ca te au acasa...Eu usile si onglizile nu le mai vad de mult.pe mine bucataria ma omoara...m-a pus naiba sa vreau mult inox si e cea mai proasta alegere.am incercat toate prod posibile, in toate formele, azi e frumos si maine e ca naiba...greseala strategica.
Giova-e aiurea cand ti se strica planurile, dar uneori nu ai de ales...Ei, intr-o zi o fi si clau de acord sa decaleze...nu e musai sa stab.cand s-o putea
Ce mai griji aveti voi cu alocatiile.la noi e mai simplu-nu ne dau si gata...Franta e excelenta pentru cei care nu muncesc (aia au tot felul de ajutoare).pentru restul, nimic(ba da, plata multa ca sa aiba fonduri pentru ceilalati). ca sa va faceti idee : tariful min la cantina la gradi e vreo 50 de centime pe zi.daca lucreaza ambii parinti si sa zicem ca au salarii de 1500 fiecare(care nu-s cine stie ce mare lucru) deja platesc vre 4euro si ceva la pranZ si urca pana la 5 euro...o familie ce castiga adunat de la ambii 4OOO pe luna plateste max, la fel ca o familie ce ar castiga 15000 ca nu se mai fac diferente...si asa e peste tot...la gym, fiindca e un club independent nu fac dif astae de venit-e o taxa pt toata lumea si sa vezi pe la inceputul anului scandal de parinti nemultumiti ca ce-i asta de ce sa plateasaca la fel ca toata lumea si e 140 pe an (nu e o suma imensa), dar sunt invatati sa plateasaca primaria in locul lor ca la alte activitati in locul sumei asteai platesc poate doar 20 de euro(si uite asa apar dif intre copii)-hai ca am luat-o pe campii neintrebata...dar am si io nun dinte cu sistemul.
Maraki-ai 2 variante ca sa te linistesti: ori te lamureste Bianca ca ea tr sa stie despre ce e vb ca ei i s-a adresat Cosmi, ori o astepti pe Cosmi pana cand zicea ca vine(oricum,parca a zis ca nu-i vb despre tine)...nu fa presupuneri pana nu iti spun ele exact despre ce e vb ca nu are sens sa te consumi aiureaasteptam pozicile

BEE-am tot vrut sa-ti zic...am vazut div emisiuni si se pare ca dintr-un trio cel mai greu sa-si gaseasac locul e intr-adevar pt no 2

sa va zic avent lui alex de sapt asta:
luni gastro
miercuri a dat cu nasu de un fotoliu , asa ca o sa iasa in poza cu clasa cu el vanat(asat e)-nu se vede prea tare
azi de dim-i-am deschis usa de la bucat peste un deget si i-am aranjat nitel unghia(nu stiam ca e in spatele ei)
sper sa fie de ajuns pt sapt asat

Itrina-sanatate muuulta! S amai intri sa ne spoui cum e Mario...Nu am inca nepotel-era vb de baietelul nasilor nostrii de cununie

Mergi la inceput

giova pai la DGMSS dosarele sunt aprobate de biroul legislatie, contencios, salarizare si evidenta- pe calculator o tine biroul de asistenta sociala...bafta!!!

off, saraca!!! si la ct de "fulgusor" e, cred si eu cum e spatele tau!!!!cum mai sta cu dintii - nu se vede nimic?

ma duc sa pun de o cafea....asa de dor imi e sa savutrez o cafeluta acasa...dupa-masa...mai fetekir care stati acasa cu piticii, cat va invidiez!!!! e nemaipomenit....

Mergi la inceput

ana ce de accidente!!! si noua ni se intampla, destul de des...cel mai suparat este cand il lovesc eu din greseala...sa vezi ce ma cearta(sebi)!!! sa treaca repede buba!!!

legat de inox, mie mi-au zis giova si toanca de cif inox e ideal.....numai p-asta il fol la baterii chiuvete, aragaz, hota... da o stralucire de durata!!!!

daca maine e tot asa frumos, cand dorm piticii maine la pranz...ma incurc... si curat si geamurile....de astea imi e cel mai groaza, dar zic ca e cazul ...poate il conving totusi pe dani la primavara si punem niste rulouri exterioare...mi-ar ramen mai mult timp geamurile curate...

ma duc la orez...revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

aaaa, nu Ana M-a lamurit Bianca aseara dar dupa ce am intreabat-o pe Cosmi aici Bianca pe mess are id ursulici si nu stiu cum....dar am specificat astazi ca sa nu fiu luata de nebuna ca am scris de numele meu de fata

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele

mai este nevoie de doar 2000 de euro
pentru operatia ALINEI IN GERMANIA
haideti sa salvam o viata!

www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

va asteptam si la umanitare

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

of..azi a fost ca la nebuni...am venit de las gradi si m-am certat cu Fan curier. Nu mi s epare normal ca un plic trimis din 11 din Buc. sa nnu ajunga nici azi. mai bine il punea prin posta, caci ajungea mai repede. si daca nu ar fi urgenta: e vestitul gel de dinti din America...si chiar il necajeste pe edi....imi vine sa-i crap capul arogantului de curier cand vine.

Bumbi mai merg la sf. luni sa vad, mersi de info.
Si eu astept sa vina dim. sa-mi savurez espresso. acum mi-a adus sotul si capuccino de la lavazza, asa ca imi voi face unul.
Harnicuta ai fost azi. eu nu am chef sa ies in parc...acum am terminat cu alaptatul....pana ne imbracam...
Clau trebuie sa vina in 26 parca, la o intalnire cu investitorii si cu constr. de la o lucrare mare din Tm. Pacat ca nu are carnetul, ca va si intrebam unde e Nextul, Kiabi si alte cateva magazine, il trimiteam si la shopping. dar asa, nu-mi vine sa-l pun sa alerge cu taxiul prin bucuresti dupa haine pt. copii.
Ana lasa ca a facut un compromis si nu merge maine la birou. ne-a promis ca petrecem impreuna...
E baiate de cap, intr-adevar...dar sunt niste bani pe care nu-i ai, si nu sunt nici putini. ii dau dupa 5 luni, cam greu sa te descurci dintr-un singur salariu.
Si 5 euro/zi, tot nu e ca la privat la noi. as vrea eu sa traiesc pe dincolo, dar uite ca ne-am intors in tara si-mi mananc nervii cu toti nebunii.

merg sa-mi fac un capuccino sa ma calmez pana vine curierul.

apropos...am primit margele confectionate de Marco. a fost ziua mamei unui dintre colegi si au facut margele pt. toate mamele.
Mi-a zis mama lui P, am sunat-o sa o felicit, ca au sunat-o de la gradi si i-a cantat toti copiii LMA. frumos din partea lor, se vede ca e la grupa directoarea ca se ocupa de ei.

_

Mergi la inceput