Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *100*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui PetraTudor

Doua intrebari: de ce ii spui lui Marius "soatza" si ... sa inteleg ca epoca de piatra aduce oamenii ... impreuna?

Chestia cu "soatza" cred ca e imprumutata de la o colega de birou. M-au stricat astia care si-au terminat doc-ul, de la ea am imprumutat "soatza" si de la colegu' am invatat sa vorbesc cu "bre".

Cat despre epoca de piatra... Pai cred ca sindromul cerbului turbat trece cu o pana de curent. Stii sa scoti siguranta?

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas
cred ca sindromul cerbului turbat trece cu o pana de curent. Stii sa scoti siguranta?

Buna idee!

Pieces of heaven:
My heaven on earth
My little piece of heaven in the sky
My little Star

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310

Buuun, sa zic si eu ce face Bris a mea...

De zis, zice: mama, pap, aide, si deli. Intr-o dimineata se intindea langa noi si se dezmierda si cand am deschis eu ochii s-a uitat la mine si a zis... Hei, mam! Am ramas SOC!!! Noroc ca eram si eu acolo ca daca imi ziceam al meu, zau ca nu il credeam! Sigur ca sunt "cuvinte" pe care ei le alatura si cand se intampla sa si insemne ceva noi sunte... pe spate!

Ca si activitati locomotorii: sta in fundulet, doarme pe burta (asta e noua!), se taraste insa doar cu ajutorul mainilor. Si ma uimeste ca are o forta... Isi ridica funduletul asa incat zici ca face podul de jos. Daca o tin de manute in picioare, face 3-4 pasi si se lasa in fundulet. In rest... ce sa zic? Zic unii ca are o privire "desteapta" - si jur ca de cand o stiu ochii ei au zis CEVA.

No, cioara cu puiul, nu?!

Si ca dovada... http://picasaweb.google.com/georgiana310/612#

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009

Ce scumpa e .si a mea e vorbareata dar cel mai des si clar spune tata,sigur ai e dor de el

Monica mami de Timeea Alexandra , avem 8 luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Pt cine intreba de papusica ma petite soeur, nu am luat din Ro, si a fost 35 euro iar baby born e din metro, la 90 si ceva de lei. Nu prea sunt papusi sub 1 an, nu am inteles de ce, ma petite soeur e singura peste 9 luni.
Se mai intreba de jucarii adecvate varstei, tot pe site-ul cu canite au si rubrica de jucarii, cautati pe categorie de varsta 6+, macar ca idee, cu ce se mai pot juca bebelusii. Simba are multe jucarii dragute si nu foarte scumpe la categoria 6+, au si site al lor. In Real gasiti Simba...pt cine nu e fac Chicco au aia niste preturi...

Pieces of heaven:
My heaven on earth
My little Star

Da, eu tocmai astazi i-am luat din Real o papusa de la Simba si a fost doar 20 ron

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Catalogul cu jucarii de la Real, promotia asta de iarna l-ai vazut? hai ca le fac reclama, si gratis. Au jucarii faine la reducere.

Pieces of heaven:
My heaven on earth
My little Star

Mergi la inceput

Azi a fo' si pediatrul pe la noi (Aris a venit tot Alexis, da' si el e bun), a gasit una bucata pitic sanatos. Ne-a dat unda verde la peste (salau, stiuca, pastrav) si carne de vita. Mi-a recomandat sa pun putin unt in mamaliga.

Apropo, azi am facut un gris-cu-lapte-mamaligos, adica am incercat sa fac un gris cu lapte, dar mi s-a terminat grisul si am mai pus o lingura de malai. Sa va zic cat a halit individu? Aproape o cana de-aia mare de ceai, dupa care a mai ciugulit si niste branzi, direct din mana mamei.

A, si fiu-meu o tine una si buna: mam, mam, ma-maaaaa

(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg

ayla, sugestiva rau poezia cu "viata e mov".deci va asteptam la galati, eu o "pregatesc" pe maria pana atunci.
ayla, dar e ok o banana odata? cumnata zicea ca nu e prea buna la ficat.eu n-am citit nimic si am luat de bun ce-a zis ea. cat de des ii dai banana ca si mariei ii place iar eu ii dau max 3 cm din ea.restul papa mama.
si mai vreau sa slabesc

Ce sa ii/o mai pregatesti? Zestrea eventual, ca e ea suficienta, gata pregatita, la cat e de dulce.
La faza cu banana, nici nu am auzit, nici nu am stiut, dar fi-mea nu e fan banane, prima data eram in Ungaria cand a acceptat sa pape banane, nici la piureurile la borcanel nu prea accepta gustul. Si acum, sa nu uitam, noi avem 9 luni jumate, da? Cum sa fie mult o banana. Bine ca a papat-o toata, de obicei jumate e in par, dar si acuma, nu bag mana in foc sa o fi papat 100% ca am avut ce spala la ea.
Ah, si daca tu ii dai 3 cm, si banana asta avea vreo...6 (slab dotata stiu ) inseamna ca-i sare randul data viitoare.
Va pupam

Pieces of heaven:
My heaven on earth
My little Star

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Monnvas, cu ce fel de lapte ii faci gris? din comert sau de la tarani?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank"> Un vot pentru Razvan, va rugam, la ad1 ad2

Mergi la inceput

Monica, Adita eu ii fac cereale din gris (fara gluten), cu lapte formula, eu nu i-am dat inca nimic din lapte de cutie cum ii zic eu, si branzica ii fac din forumula, iar iaurt i-am dat doar pt bebelusi. Cu pestele mi-a fost teama si am tot amanat. Stii ce-i gateam la Clau cand era mic din peste? File fiert in lapte, e o bunaciune.

Pieces of heaven:
My heaven on earth
My little Star

Mergi la inceput

A, la noi operatiunea "olita" a fost un esec rasunator.

(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Doar sa nu exagerati cu grisul. Gris simplu ma refer ca asta din cereale e imbunatatit cu 13 vitamine.
Am mai auzit pareri de-astea, cat sunt de adevarate nu stiu:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=45494

Pieces of heaven:
My heaven on earth
My little Star

Mergi la inceput