Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *100*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Se pare ca noi suntem cele mai maricele fara nici un dintisor

Alina ce frumusete ai tu acolo si ce par aveti
Ca veni vorba de mosu,la mine se cam lasa asteptat

Monica mami de Timeea Alexandra , avem 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Gia, chiar vroiam sa te intreb, cand ai disparut ne amenintai cu o Brisuca dintoasa

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Daa, avea niste mugurasi si salivaaaa, si era cu manuta pana la cot bagata in gura... Dr ei a zis clar: in 2 sapt avem dinti. Lungi saptamani...

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310

Buuun, sa zic si eu ce face Bris a mea...

De zis, zice: mama, pap, aide, si deli. Intr-o dimineata se intindea langa noi si se dezmierda si cand am deschis eu ochii s-a uitat la mine si a zis... Hei, mam! Am ramas SOC!!! Noroc ca eram si eu acolo ca daca imi ziceam al meu, zau ca nu il credeam! Sigur ca sunt "cuvinte" pe care ei le alatura si cand se intampla sa si insemne ceva noi sunte... pe spate!

Ca si activitati locomotorii: sta in fundulet, doarme pe burta (asta e noua!), se taraste insa doar cu ajutorul mainilor. Si ma uimeste ca are o forta... Isi ridica funduletul asa incat zici ca face podul de jos. Daca o tin de manute in picioare, face 3-4 pasi si se lasa in fundulet. In rest... ce sa zic? Zic unii ca are o privire "desteapta" - si jur ca de cand o stiu ochii ei au zis CEVA.

No, cioara cu puiul, nu?!

Si ca dovada... http://picasaweb.google.com/georgiana310/612#

e super Brisuca !! si chiar ca vorbeste cu ochii !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Si Alexandra de vreo 3 zile parca leaga si ea ceva cuvinte
Merge sustinuta foarte bine si repede si se distreaza de minune in scaunul de masa mai nou , bate cu mainile in masuta si nu se inghesuie la mancare ...

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg

ayla, sugestiva rau poezia cu "viata e mov".deci va asteptam la galati, eu o "pregatesc" pe maria pana atunci.
ayla, dar e ok o banana odata? cumnata zicea ca nu e prea buna la ficat.eu n-am citit nimic si am luat de bun ce-a zis ea. cat de des ii dai banana ca si mariei ii place iar eu ii dau max 3 cm din ea.restul papa mama.
si mai vreau sa slabesc

monnvas cu ocazia asta, poate-ti era dor sa-ti amintesti de vremurile comuniste cand se lua frecvent lumina. bine ca s-a rezolvat. dar astia de la electrica vad ca-s "promti" rau.

georgyiuly am vazut si eu poze frumoase cu giulia. bestiale alea de sta ea cu gainile, de se cearta cu cetelusii in pat, de-si suge degetele. ai schimbat patutul?
maria mea ii trage niste capuri de patut....mi-e mila de ea, am fost si am cumparat burete sa-i fac alte aparatori, ca cele de la lenjerii is ff subtiri.

din 10 martie 2009, mami fericita de

POZICI cu 2 ochi albastri
http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5398704858586885698

multumim frumos! Patutul portocaliu e cel din tara..cel de lemn de aici!La noi aparatorile nu sunt pe toate laturile patutului asa ca mai dam si noi cate un cap de are din cand in cand !

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009)
7 luni
poze Giulia
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310

Buuun, sa zic si eu ce face Bris a mea...

De zis, zice: mama, pap, aide, si deli. Intr-o dimineata se intindea langa noi si se dezmierda si cand am deschis eu ochii s-a uitat la mine si a zis... Hei, mam! Am ramas SOC!!! Noroc ca eram si eu acolo ca daca imi ziceam al meu, zau ca nu il credeam! Sigur ca sunt "cuvinte" pe care ei le alatura si cand se intampla sa si insemne ceva noi sunte... pe spate!

Ca si activitati locomotorii: sta in fundulet, doarme pe burta (asta e noua!), se taraste insa doar cu ajutorul mainilor. Si ma uimeste ca are o forta... Isi ridica funduletul asa incat zici ca face podul de jos. Daca o tin de manute in picioare, face 3-4 pasi si se lasa in fundulet. In rest... ce sa zic? Zic unii ca are o privire "desteapta" - si jur ca de cand o stiu ochii ei au zis CEVA.

No, cioara cu puiul, nu?!

Si ca dovada... http://picasaweb.google.com/georgiana310/612#

e super Brisuca !! si chiar ca vorbeste cu ochii !!

multumesc. ma uit la micuta ta si Doamne... asa ochi are, e incredibila!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:

Fetele vizitate de mos Craciun prima data dupa nastere : cum a fost vizita ?? ca la mine a fost fara tam-tam si a durat doar vreo jumate' de zi !! asa a fost si la voi ??

cum doar jumate de zi???
la mine prima vizita a fost luna asta ..si inca mai este da pe terminate...

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

multumim

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Sa va zic si de ce-am lipsit ieri

Pe la 12, in timp ce io meditam copila cu drag si spor, incep fazele creepy: tremura lumina, se auzea un pacanit, am oprit toate aparatele, pacanea in continuare, parca prin pereti. Soatza, care facea pe baby-sitteru', iese si scoate siguranta, asa ca inceteaza pacanitu'. Pleaca eleva, incep experimentele. Io am contorul si siguranta generala pe hol. Si acolo pacanea, si chiar daca scosesem sigurantele de la prize (lasasem doar lumina) tot pacanea. Sunam la Electrica, ne zic ca in 4 ore maximum vine echipa de interventii.
Vine si tata - ca el ii inginerul familiei - si ajunge la concluzia ca nu poate face nimic, pacanitul se aude in zona contorului si acolo nu avem voie sa umblam.
Afara deja se cam intuneca, noi cu lanternele prin casa piticul nervos - toate bune! L-am luat pe Cristi si am plecat la o vecina care are un bb cu o luna mai mare. A tras fiu-meu un concert acolo - ca celalalt bb era superprietenos si venea sa-l atinga si al meu urla doar cand il vedea ca se apropie.
Apare tata cu un var al lui care e electrician autorizat. In 3 secunde am avut curent! Toata bucuria ni s-a tras de la montarea contorului, ramasesera niste suruburi stranse prost sa va zic cum ardeam cate o siguranta pe saptamana?
Echipa de la Electrica n-a venit nici pana acum.

Faza si mai tare e ca duminica ne-am luat niste telefoane noi, pe puncte, ca bani ioc. Stiti cum se vand alea, pe jumatate incarcate. Ei, ieri dupa-amiaza din 4 telefoane (2 vechi si 2 noi) 3 erau moarte si n-aveam la ce sa le incarc. Fixul e dependent de curent, deci ioc si ala. Parca eram in epoca de piatra, stateam ca huhurezii pe intuneric cat p-aci sa facem bb2

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Hi, hi, Monica, hai ca am ras pe aici amandoi, eu si rocker-ul meu

Doua intrebari: de ce ii spui lui Marius "soatza" si ... sa inteleg ca epoca de piatra aduce oamenii ... impreuna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:

Fetele vizitate de mos Craciun prima data dupa nastere : cum a fost vizita ?? ca la mine a fost fara tam-tam si a durat doar vreo jumate' de zi !! asa a fost si la voi ??

Chiar am vrut si eu sa intreb, ca e atipic rau mosul asta al meu! Dureaza de sambata dar .... asa, azi il vedem si nu e - saracul Eminescu, daca ar stii in ce context il citez

Mergi la inceput