Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *100*
Raspunsuri - Pagina 10
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas A, la noi operatiunea "olita" a fost un esec rasunator. Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) Asa am venit eu pe lume! |
Monica puiule, ai citit subiectul ce am pus link aseara? Nu te-ai razgandit?

Pieces of heaven:
My heaven on earth
My little piece of heaven in the sky
My little Star
shasa spune:
Buna seara fetelor
OLGA sper ca te simti mai bine
GAZA am vazut ca te plangeai ca vomita de 3 zile gazuta mica. Din cate stiu eu nu se introduc alimente noi in preajma unei vaccinari vreo 2 -3 zile inainte si vreo 2-3 zile dupa. S-ar putea sa fie asta motivul pt. care varsa micuta. Iar daca tot ai introdus carnita banuiesc ca sti dar in cazul in care nu ai fost anuntata de medic trebuie introdusa treptat. Adica tot 2-3 zile ii dai piureul de legume in care nu ii pui carnita ci doar o lasi sa fiarba acolo la un loc cu celalalte dar l-a final o arunci. Dupa zilele astea de proba introduci carnita cat o unghie iar in urmatoarele zile in functie de cum vezi ca o tolereaza introduci usurel pana ajunji la 50 gr. pe zi. Deci acum daca tot m-am lungit ca o zi de post macar sa va zic ca eu asa stiu ca se face....un picut mai babeste fiindca copii sunt diferiti. Unii reactioneaza mai bine la introducerea carnitei altii mai putin bine. Gata ca v-am zapacit de cap
Iri
Teo
Petru
New Life Is Born
shasa spune:
Hei acum am aflat ca ne sarbatorim!!! La mai multe capitole sa umplem!

Iri
Teo
Petru
New Life Is Born
Pisik06 spune:
Buna fetele!
Of scrisesem mult si am reusit sa inchid fereastra, nu stiu cum
. Incerc sa reconstitui, desi pic de somn.
OLI, imi pare rau ca esti bolnavioara, sanatate multa
. "Calutul" e de fapt olita, am luat-o de la baby expo, e Ok baby. Am luat-o sa fie atractiva, ca la noi pusul pe olita acum = joaca. O pun o data, maxim de 2 ori pe zi, ne distram, nu am de gand sa ii pretind sa faca la ea, vreau doar sa o obisnuiesc cu ea. Cand se intampla sa faca o laud, dar o dragalesc si cand nu face, deci eu zic (sper) ca procedez corect.
FLORINELA, multa sanatate puiului tau
. Eu la Grigore ma duc cu Ana, dar inteleg ca esti satula de personalul de acolo. te inteleg, cred ca te apuca disperarea sa vezi ca nu se gaseste nicio solutie ca lumea. Multa sanatate
NOVUS, eu una as vrea sa semene si cu ta'su la fire, mai ales la unele chestii, cum ar fi optimismul, ca eu tare rau stau la capitolul asta
.
Si aici ajung la GAZA si gandurile ei negre. Te inteleg perfect, si pe mine ma bantuie tot felul de idei tampite si sumbre, incerc sa le alung, dar cateodata e suficient sa imi vina una ca sa imi strice dispozitia. La mine e de "vina", pe lamga situatia locativa si lipsa de la serviciu. Imi lipseste f mult activitatea, socializarea, ceea ce faceam. Mi-ar prinde f bine un part time, cum lucreaza Novus, la noi insa nu s-ar pune problema. Cand am plecat faceam ceva ce imi placea tare. Acum insa stiu ca nimic nu ar mai fi la fel, atat din cauza situatiei de pe piata, cat si a atitudinii sefei si a celei care imi tine locul. Cu toate astea mi-e dor dor. Si, din pacate, nu pot face nimic acum decat sa ma plang
CARLA, o sa pun si poze cu mine, dar aici nu am, sunt la mama. Sa vad daca poate sa imi aduca sau sa scaneze/fotografieze ea una
MONICA, si eu i-am dat Anei chestii de tinut in manuta, gen banana, covrig, painica (cu asta s-a servit singura de pe masa
) si s-a facut peste tot de respectivul aliment
. Pupici motatei tale dulce
Nici Ana nu bea lichide
. Bibele e bun numai pt lapte, iar canita numai pt ros ciocul si scarpinat cu el la gingii. Si nu e bine, i-a iesit urina f concentrata si mi-a zis doctorita sa bea neaparat apa. Ii dau cu lingurita, dar totul e pe jos
.
sa ma laud si eu: Ana face pasi tinuta de subrat (de manute mi-e teama sa o tin, sa nu o fortez)
. Mititei, nesiguri, dar pasi
. De ridicat nu se ridica inca, dar mai asteptam
Iar am scris un cearceaf. Fug la nani.
Pupici
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
aditapop spune:
Ayla, cum procedezi la gris si branzica cu lapte formula, fierbi mai intai in apa?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank"> Un vot pentru Razvan, va rugam, la ad1 ad2
shasa spune:
| citat din mesajul lui mihaelacg fetelor, s-a stins din viata MARELE ACTOR GHEORGHE DINICA. ![]() DUMNEZEU SA-L IERTE. din 10 martie 2009, mami fericita de ![]() POZICI cu 2 ochi albastri http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5398704858586885698 |

Iri
Teo
PetruNew Life Is Born
shasa spune:
| citat din mesajul lui alina.n stam in fundulet: ![]() http://community.webshots.com/slideshow/575468926whrpMg Mami fericita!!! ![]() Crestem mari!!! "nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln |

Felicitari
Iri
Teo
PetruNew Life Is Born
shasa spune:
| citat din mesajul lui denisamada Vazut poze cu Maya. E o scumpik. ![]() Vaz ca peste tot apar dintishori... Mai e vreun bebe care la 7 luni nu are nici un dintzishor? Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) |
NOI NOI si nora care este mai mare. Hm! La noi nici macar aliniati si gata de atac nu se vad

Iri
Teo
PetruNew Life Is Born
Ayla21 spune:
Adita, sunt cereale de gris, cu sau fara lapte, si le faci ca si alte cereale. Daca au lapte pui doar apa, daca nu au, prepari lapte forumla si cu el prepapri grisul. Eu nu ii dau gris si nici nu intentionez prea curand, cum ziceam, am auzit pareri ca nu ar fi bun, ca duce la rahitism, impiedicand absorbtia calciului, nu stiu de o si sau nu adevarat, dar eu de rahitism sunt tare speriata.
Poate sunt eu mai dificila cu alimentatia...de asta si stau pe margine la discutii, in multe chestii respect mai mult schemele de diversificare de "dincolo", cum si-a diversificat sor-mea fetita, eu una ma tem sa ma iau dupa medicii nostri
iar Luana fiind prematur, plus riscuri de teren alergic posibil mostenit genetic, sunt rezervata a ma risca in ce, se presupune numai, ca ar provoca alergii sau alte probleme.
Branzica eu o fac din lapte formula preparat, il dau in fiert, apoi picuri zeama de lamaie. Noi luam oricum vitamine, calciu, si branza calcica eu i-am facut doar la inceput. Adica nu-i prea mult calciu in organism sa-i fac branza cu pastile de calciu?
Pieces of heaven:
My heaven on earth
My little piece of heaven in the sky
My little Star
Monnvas spune:
Monica, ieri n-am intrat din lipsa de curent si n-am apucat sa recuperez. Evident ca am bagat olita la naftalina. O sa i-o arat din cand in cand si o sa ii vad reactia: pricepe si vrea, uraaaa, nu vrea, mai asteptam, ca n-au intrat zilele-n sac.
Gris cu lapte i-am facut cu lapte de la cutie - Zuzu - io ii fac si branzica tot din lapte de vaca, nu praf, ca nu avem istoric alergen. Cereale cu gluten i-am dat de la 6 luni, asa ca am folosit gris ordinar. A, noi nu mai papam cereale, ca nu se mesteca
preferam painea-n supa si biscuitii in fructe.
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!

fericita de