Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *100*
Raspunsuri - Pagina 11
shasa spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Multumim. ![]() Tocmai a venit ta'su de la serviciu si i-a nimerit si lui un ciocanel in cap. ![]() ![]() Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) |

Iri
Teo
PetruNew Life Is Born
shasa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaelacg ayla, sugestiva rau poezia cu "viata e mov".deci va asteptam la galati, eu o "pregatesc" pe maria pana atunci. ayla, dar e ok o banana odata? cumnata zicea ca nu e prea buna la ficat.eu n-am citit nimic si am luat de bun ce-a zis ea. cat de des ii dai banana ca si mariei ii place iar eu ii dau max 3 cm din ea.restul papa mama. si mai vreau sa slabesc monnvas cu ocazia asta, poate-ti era dor sa-ti amintesti de vremurile comuniste cand se lua frecvent lumina. bine ca s-a rezolvat. dar astia de la electrica vad ca-s "promti" rau. georgyiuly am vazut si eu poze frumoase cu giulia. bestiale alea de sta ea cu gainile, de se cearta cu cetelusii in pat, de-si suge degetele. ai schimbat patutul?maria mea ii trage niste capuri de patut....mi-e mila de ea, am fost si am cumparat burete sa-i fac alte aparatori, ca cele de la lenjerii is ff subtiri. din 10 martie 2009, mami fericita de ![]() POZICI cu 2 ochi albastri http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5398704858586885698 |
Hm! Pe asta chiar nu o stiam. Nu mi-am impus niciodata reguli la banana. Le-am dat sa manance pe saturate

Iri
Teo
PetruNew Life Is Born
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui Pisik06 OLI, imi pare rau ca esti bolnavioara, sanatate multa . MONICA, si eu i-am dat Anei chestii de tinut in manuta, gen banana, covrig, painica (cu asta s-a servit singura de pe masa . Pupici motatei tale dulce![]() |
Pupam si noi

Da, si Luana e interesata sa pape ea singura dar eu o las daca vrea. Consider ca in cazul lui Clau, Alex a pierdut ocazia cand, probabil (sau poate nu) o fi avut copilul tentative sa manance singur, iar acum la 4,8 ani el inca se bucura sa-i dau eu sa pape, pe cand Luana la 9 luni jumate vrea sa-si castige independenta. Am citit ca luna a 9-a este luna cand bebe este interesat de lingurita si ca trebuie motivat/lasat/sustinut sa o foloseasca. Asa ca uneori ne mai jucam, ea cu lingurita ei, eu cu a mea, ce iese...e usor de imaginat.
Olishka, insanatosire grabnica!

Pieces of heaven:
My heaven on earth
My little piece of heaven in the sky
My little Star
Monnvas spune:
Eu am
un pahar de vin asa ca ma duc la 
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui Monnvas Eu am un pahar de vin asa ca ma duc la ![]() Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) Asa am venit eu pe lume! |
La ce? Dupa un pahar de vin merge mai bine un dus la culcare
decat la 
Somn usor!

Pieces of heaven:
My heaven on earth
My little piece of heaven in the sky
My little Star
shasa spune:
Gata mamici eu ma retrag. AYLA
Ma bucur sa te vad activa.
Noapte buna!
Va 
Iri
Teo
Petru
New Life Is Born
olishka spune:
Ilinca 

Ce active ati fost in seara asta, de-mi pare rau ca n-am luat si eu parte la discutii, dar nu mi-a mers netul.
Shasa, Pisik, Ayla
Ma simt mai bine, dar acum m-a apucat tusea
Voce insa tot nu am. Da cred ca imi revin in cateva zile.
Georgy felicitari pt dintisori. Mie mi se par atat de deliciosi cu margelutele in gura
La noi tot zero.
Am vazut poze cu frumoasele Natalia si Briss
Georgiana poate ma lamuresti tu de unde ai luat calutul, caci olita nu vrem deocamdata (Pisik
) Vreau sa-i iau si eu lui David ceva sa calareasca caci tare ii place 
Mona faina peripetia cu lumina...dar eu tot n-am inteles daca era sa o puneti de bebe2 sau chiar ati pus-o ![]()
Ca sa stiu daca se merita sau nu sa scot siguranta...
Este tarziu si ma gandesc la prostii...
Fug la culcare!
Noapte buna!!!!
Olga, mamica lui David iepurasul 

olishka spune:
Aaaa si mai vroiam sa spun ceva...
Ayla ma bucur ca te-am vazut astazi pe-aici...am regasit un sentiment frumos...old times...
Tare mult as vrea sa le vad si pe alte fete pe-aici: Gigelica, Raaluca, Gaushka si muuuulte altele...
Gata cu nostalgiile, nopate buna!
Olga, mamica lui David iepurasul 

dyana27 spune:
| citat din mesajul lui olishka Ma simt mai bine, dar acum m-a apucat tusea Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
neatza fetele

iar servesc eu

olga, la farmacie gasesti niste pastilute HOMEOVOX; sunt homeopate, de la boiron, la fel ca stodalul pentru tuse si homeogene pentru durere in gat; daca n-ai voce ia-le, ca fac minuni, si ia-ti si stodal,poti sa-l bei cu sticla linistita, nu-l afecteaza pe davidut.
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 6 luni

cum am venit pe lume
Dodo-pui spune:
Buna tuturor,
eu am lipsit ...pentru ca nu inteleg de ce?DE ce copii mei
?
Acum sa incerc sa o iau cu inceputul.
Sambata am fost de am facut control oftalmologic toata famila.Eu sunt "ochelarista" cu state vechi,mioapa dar in rest nik...sotul de sambata are ochelari(reteta
)cu -0,5(pt astigmatism).Bogdan are si el ochelari cu -2 si -1,75 dr nu se grabesc sa-l opereze.Se tem sa nu gaseasca nu stiu ce modificare in ochi si poate ramane orb.Apoi i-am facut control si Isabellei si....are cataracta la ochiul stang.De sambata nu-mi revin...nu inteleg de ce?!Mi-a spus ca e posibil sa fie genetic(eu stiu rudele mele si ale lui pana la stabunici si nu stiu sa fi avut cataracta vreunul) sau de radiatii(care ca eu nu stiu).
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

fericita de