Bobocei de sept-oct 2008 (215)
Raspunsuri - Pagina 9
dyanira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudinna dr de familie a zis ca e rujeola... www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg www.okey.ro/claudette/index.php/mare-concurs-mare-un-vot-va-rog.html" target="_blank">blogul cu basca participa la "Festivalul Blogurilor Gustoase" mamica de Florin Razvan (14.08.2008) |
Off dr astia....Nici nu stiu ce sa mai zic.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
musettepink spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudinna dr de familie a zis ca e rujeola... www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg www.okey.ro/claudette/index.php/mare-concurs-mare-un-vot-va-rog.html" target="_blank">blogul cu basca participa la "Festivalul Blogurilor Gustoase" mamica de Florin Razvan (14.08.2008) |
Imi pare rau.Dar dr lui pediatra nu si-a dat seama ca asta este?
Trebuie sa nu-l scoti afara?ai ceva restrictii?
De curiozitate voi ati facut priorix?
Multa sanatate,bine macar ca ati aflat ce este.

de
Luca
elly_16 spune:
andy_p multa sanatate Alexiei... offff... maselutele astea... sper sa iasa mai repede si sa n-o mai necajeasca pe mititica... 
angelynna bine ca ati terminat renovarea... multa sanatate pentru Crinuta draguta
iar branza topita nu i-am dat Biancai, e pe "lista neagra"
lumi sper sa nu fie nimic grav cu hunii... multa sanatate 
anca sper sa-si revina Carla cu papica... deh, au si ei zile bune si zile mai putin bune 
babytza multa sanatate mamei tale... ma bucur ca ati rezolvat... m-am gandit tare mult la tine... iar chestia cu nasii, sper sa se rezolve... oricum timpul le aseaza pe toate 
bitza sper sa iasa bine si a treia proba
unt de arahide nu i-am dat Biancai, nici nu cumpar ca nu-mi place
laureta felicitari pentru kk la wc
... deja ai fetita mare 
gaia_nevia multa sanatate baietilor... sper sa fie suficiente homeopatele
lavida ai o Craciunita tare dulce 
nocom, andy_galro, ratonelu

PozeBianca
Mamica de
Bianca Maria
Bianca
Nocom spune:
claudinna am votat blogul, dar se pare ca exista un blog, Teo's kitchen care are peste 100 de voturi LA FIECARE CATEGORIE!!!

HMMMMM
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
viitoare sirena
elly_16 spune:
claudinna votat blogul la sectiunea Mancaruri pentru copii... multa sanatate lui Razvanel... bine macar ca ai un diagnostic, ca sa poti sa-i dai un tratament adecvat 
PozeBianca
Mamica de
Bianca Maria
Bianca
andreea_and spune:
Multumesc mult de tot fetelor pentu sustinere si gandurile bune Angelyna, Luminita, Andy galro, Carla, Ramona, sper ca n-am omis pe nimeni, sunt foarte bulversata... in weekendul acesta voi pleca cu fetita mea de acasa, ne mutam la o garsoniera in oras, nu am reusit sa ne rezolvam problemele, s-a terminat tot pentru mine si sotul meu... Nu ma rog decat sa nu sufere copilul meu.
Mamica
de
Mina
dyanira spune:
Offf Andreea imi pare tare rau
Asa de grav e?Suntem aici daca vrei sa povestesti...Stiu ca nu e bine sa dai sfaturi in cazuri din astea cand nu stii ce se intampla dar eu prin prisma experientei mele lucrez cu copii am vazut cat de mult sufera copii ai caror parinti sunt despartiti.Eu zic ca merita orice sacrificiu din partea celor mari pt ca ei pitici sa creasca intr-o familie completa.Acuma tu stii mai bine dar eu zic ca orice problema are solutie daca dorinta parintilor e ca puiutii lor sa creasca avandu-i pe ie impreuna.
Nici la mine nu e totul roz am mai spus si eu pe aici dar eu am decis ca pt binele lui Andrei voi face sacrificiul asta si voi trece peste multe chiar daca pe mine nu ma implineste tot timpul si nu ma multumescte aceasta casnicie dar pt el voi sta impreuna cu tatal lui care o avea multe defecte dar are si o mare calitate pt mine il iubeste tare mult cum sunt convinsa ca nu il va iubi nici un alt barbat care imi va putea fi alaturi in viitor.
Daca te pot ajuta cu ceva sunt aici pt tine.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
gaia.nevia spune:
imi pare rau sa te aud asa. Nu am citit cand ai mai scris, ca am fost zuzu cu copiii astia bolnavi.
Doamne ajuta sa iasa cum e mai bine pentru voi doua, si multa putere iti doresc.
Sunt decizii foarte greu de luat. Eu una am trecut prin mai multe serii de discutii... vad ca am trecut peste cumva si nu sunt sigura ca am facut cel mai bine pentru copii mai ales.
Claudinna, rubeola? O fi de la Priorix?
In orice caz va doresc sa va reveniti cat mai repede si fara complicatii.
Radu nu a vrut sa doarma de amiaza, a plans si a sarit pe-aici intr-una, iar acum demonteaza ceasul cu Thomas...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
alexa si mami spune:
offf Andreea, ce rau imi pare de situatia asta:( nu pot decit sa-ti urez ca printr-o minune (minuni exista, sa stii) tati sa-si revizuiasca atitudinea. Printesa voastra are nevoie de ambii parinti.
la tine si la Mina.
Lumi, Diana
aveti pile la Mos Craciun? vreau si eu o msv![]()
alexa, cipri si mami
tzitziri spune:
Super siteul ala cu jucarele si de lemn!
Apropo de magneti...mare atentie!I-am luat lui David sambata niste masinute care se pot fixa intre ele cu magnet si pot merge in sir indian.Si scrie mare pe cutie:sa nu se apropie de tv....deci eu deocamdata zic pas jucariilor cu magneti, ca nu stiu cand le tranteste pe ecran.
Un puzzle de lemn cu cateva animalute i-am luat si eu lui David azi
.Ce coincidenta
.Am dat cam 11 ron, dar nu are magnet si nu scoate sunete....nu face nimic, decat ca se baga figurinele animale in 'casuta' lor.Dar deocamdata ii place si s-a chinuit azi sa le puna la loc.
Andreea_and,acum am citit...nu sunt eu capabila si nu are nici un sens sa iti dau sfaturi, pentru ca sunt sigura ca ati incercat tot ce se putea incerca.
Imi pare rau ca s-a ajuns aici dar tu trebuie sa fi tare pentru fetita ta!
Pe de alta parte te rog sa nu te superi pe mine pentru ca spun asta, dar sa stii ca eu sunt sigura ca totusi copiii isi dau seama cand ceva nu merge langa ei.Adica eu sunt sigura ca ai mei au incercat tot posibilul sa le fie bine si nu s-au despartit cand era cazul, dar nu vrei sa iti spun ce amintiri am eu despre prima mea zi de scoala cand dupa o noapte in care tata a venit beat acasa(desi nu avea obiceiul) si avea chef sa asculte muzica si a urmat scandal mare, a doua zi eram cu mama de o mana si cu tata de alta la scoala si toata lumea se prefacea ca e fericita.
Si am suferit cred ca mai mult decat daca era doar mama....adica doar persoana care chiar ne iubea.
Eu cred ca un copil stie ca este iubit si din experienta mea proprie eu stiu ca ne-a fost mai bine doar cu mama - cand am ramas doar cu mama.Si mai cred ca mama ar fi putut fi si ea la randul ei fericita daca oprea toata mascarada la timp.Adica poate ar mai fi avut o sansa ea pentru ea sa fie fericita, pentru ca merita.Si eu cred uneori ca poate mai bine mai devreme decat mai tarziu.
Stiu ca pot sa se supere multe fete pe mine, pentru ca poate in momentul asta ar trebui sa sustin ideea de familie, dar sunt cazuri in care chiar nu se mai poate....
Te imbratisez cu mare drag si sper sa fie bine,chiar daca acum poate pare un capat de lume
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)