Bobocei de sept-oct 2008 (215)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

andreea imi pare ffff. rau pt. ce s-a intamplat... dar poate nu e ceva definitiv si reusiti sa treceti peste acest "hop". Si noi am avut asemenea "hopuri" in casnicie, stresul si frustarile noastre si-au spus cuvantul, ajungand in pragul despartirii definitive, dar ne-a luminat Dumnezeu mintile si am reusit sa trecem peste toate, mai ales pentru micuta noastra. Sper din tot sufletul sa luati cea mai buna decizie...
Daca ai nevoie de ajutor, cu cea mai mare placere

PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

oooofffff.....ANDREEA nu pot sa cred, chiar atat de grav este??? nu se mai poate face nimic???, bine,de facut ceva ptr. voi, nu de dragul copilului, cu timpul o sa fie mult mai rau daca o face-ti doar de dragul copilului........ stiu foarte bine ce inseamna parinti despartiti, ai mei sau despartit cand eu aveam doar 7 ani, iar pe vremea aia, nu aveam atata acces la informatii (cum sunt copii in ziua de azi) si eram ca sa spun asa prinsa cu menghina, ca la divort eu trebuia sa spun cu cine vreau sa stau, cu mama sau cu tata (bine ca nu am ajuns pina acolo)ei deja ma stresau cand pa prindeau cu intrebarea "cu cine vrei sa stai cu mine sau cu mata"......oribil a fost si vreau sa zic ca de multe ori imi vine chestia aia in minte si ma intristeaza........dar am crescut mare si frumoasa... este adevarat cu mici handicapuri, daaar....trecem noi si pe asta

Imi pare sincer rau, daca te pot ajuta cu ceva, poti sa-mi spui

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Andreea_and imi pare rau. Suntem alaturi de tine. Sa spui daca te putem ajuta cu ceva

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

andreea offff!!!! Imi pare rau ca s-a ajuns asa de departe!!!

Dar sunt de acord cu ce au zis tzitziri si kllemi. Copilul tot nu creste fericit daca parinti stau impreuna dar traiesc separat (you know what I mean...) Atmosfera incarcata si discutiile pe care inevitabil le va auzi copilul il pot afecta mai mult decat atunci cand traieste in liniste cu unul dintre parinti si pe celalalt il vede din cand in cand atat timp cat relatia dintre parinti ramane civilizata si nu ii vorbesc urat copilului depsre celalalt parinte!

Normal ca nu te ajuta in situatia ta aceasta informatie, dar sa sti ca sunt multe mamici in situatia ta, si eu m-am gandit de multe ori sa divortez si nu am curaj s-o fac, dar pentru ca inca nu sunt sigura ca mie si copiilor mei ne va fi mai bine fara TL (). In cea mai mare parte nu sunt de acord cu felul lui de a se purta cu copiii si de a vorbii cu Matei, insa are perioade bune cand este ff apropiat de el si atunci Matei este fff fericit. PLus ca mie alt barbat nu mi-ar mai trebui si n-as vrea sa creasca fara o figura paterna in peisaj....

na, ca mi-am spus si eu offf-ul...

Suntem alaturi de tine in decizia ta! Sa inteleg ca ai gasit unde sa stai? t eputem ajuta cu ceva? parintii tai te sustin??

Multi pupici pentru tine si frumoasa ta printesa!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

viitoare sirena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Multumesc mult fetelor pentru raspunsuri, nici eu nu stiam ce si cum, dar nu am sa ii mai dau ici multi multi

maine am sa virez banii pentru pastilute

Andreea_and suntem alaturi de tine daca ai nevoie de ceva, fii tare pentru puiul tau

Lavida cand voi avea mouse (poate s-o indura "sotu" de mine)sa imi arati si mie poza cu rochita

Elly inca nu am terminat , acum se chituieste, maine probabil slefuit si dat cu lavabila, dar macar azi nu mai este praf

Claudinna ma bag sa votez blogul...sper sa ma descurc fara mouse ici multi lui Razvan si tie si multa sanatate

si noi suntem intr-o pasa sentimentala proasta...parca orice am face amandoi tot nu e bine...poate se va rezolva

revin...caci neuronul meu doar atat a tinut minte

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

ba uite ca mie nu-mi pare rau ca pleci de acasa cu copilul sa te reorganizezi. Sa nu ma injuri si sa nu ma spurci pana nu citesti ce am de zis: daca tie nu iti mai este bine, nici copilului tau nu-i este, nu are cum, se mareste si se se satura de teatru.. Si mai da-i naibii pe barbatii astia care vin ca niste cocosi acasa, inchipuindu-si ca sunt spuma spumelor, ca trebuie serviti si hraniti, copilul culcat si tu o manechina(si cu portofelul doldora) in pat.
ia-ti o pauza si sufletul iti va spune daca ai iubit pe cine nu trebuie, caz fericit, sau te-ai inselat si divortul este un vis urat.
si timpul le va rezolva pe toate, dar eu cred in mai bine si mai cred in doi

Mergi la inceput

Ahhh, da mi-am adus aminte

Mama acum 2 ani a divortat, insa pana sa se ajunga aici s-au certat, separat, impacat si degeaba, tensiunea dintre ei a simtit-o sora mea, acum ele sunt bine dar e mare pacat ca tatal surorii mele nu se implica cu nimic in cresterea ei, nici macar un La Multi Ani de ziua ei nu i-a zis....nu mai zic de vazut si alte cele,

Andreea daca tu simti ca nu se mai poate nu are rost sa amanati, tot la acelasi rezultat se va ajunge...stiu asta pe pielea mea (situatia era diferita pt ca pe atunci nu aveam bb) dar suferinta si certurile, reprosurile vor continua, capul sus mami, ai o comoara langa tine si in definitiv asta conteaza

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Clau am incercat insa nu ma descurc , cumpar mouse si va votez

azi a facut febre 38.9, inca tuseste si are muci dar si bale multe totusi ceva m-a pus pe gand, pote cumva febra sa fie de la ROR????Ce parere aveti?

Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Din pacate observ ca problema Andreei a scos la iveala mai multe probleme din familiile noastre.Multe cupluri au probleme si intr-adevar sunt intr-un fel de acord si cu ce au spus fetele cu statul impreuna in atmosfera tensionata.Dra eu tot raman la parerea mea ca lui Andrei ii va fi mai bine cu amandoi chiar daca sunt si vor mai fi probleme intre noi.Ii va fi mai bine si psihic si spiritual si chiar si material.
Nocom imi pare rau ca si la tine au existat ganduri din astea iti spun sincer ca eu credeam ca voi sunteti unul din cuplurile perfecte nu va cunosc dar asta transmit pozele voastre o familie calda si unita.
Ange si la voi au fost probleme???Tu cu bunatatea ta nu cred ca poti supara pe cineva.
Feli din nou esti barbata.Jos palaria imi place atitudinea ta.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Ia uitati ce a facut Dragos azi!

Vreau sa o ajut pe mama la bucatarie! Ce daca sunt mic?

Pare de necrezut chiar si pt. mine care l-am vazut, dar si-a tras singur sertarele si le-a folosit pe post de trepte, pana a reusit sa se cocoate acolo unde dorea. Ma tot mir cum l-a dus mintea! Si n-a fost o intamplare pt. ca a mai repetat figura si acum seara, asa... demonstrativ, pt. taica-su.

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput