Bobocei de sept-oct 2008 (215)
Raspunsuri - Pagina 11
babymom75 spune:
Andreea, imi apre rau ca trebuie sa treci prin asta. Stiu cum e... Asta vara am fost si noi pe punctul de a divorta...
Mi-ar place sa pot vorbi despre asta, dar... inca doare...
Acum lucrurile stau bine, cu ajutorul lui D-zeu si a prietenilor nostrii dragi, precum si a nasilor de botez ai copiilor, dar... intre noi s-a strecurat asa usor... neincrederea, indoiala...
Daca crezi ca te pot ajuta cu un sfat, cu o vorba, nu ezita - indrazneste.
Te imbratisez si-ti doresc putere si intelepciune.
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
dyanira spune:
Babymom imi pare rau sa aud asta!!!Insa ma bucur ca ati trecut peste.
Eu din experienta apropiatilor mei stiu ca nu merita.Cumnatul meu a divortat cand fetita lor avea 11 luni.Cred ca v-am mai zis ca multe divorturi se produc in primul an de la nasterea unui copil asta spun statsisticile nu eu.Deci motivul divortului lor a fost faptul ca el avea o amanta.Cumnata mea a vrut sa treaca peste (o inteleg toti barbati insala sau ma rog majoritatea nici eu nu pot sa bag mana in foc ca sotul meu nu m-a inselat insa eu nu am aflat bine ca nu am fost nici curioasa nu am cercetat) dar el nu a vrut sa mai continue.Intre timp s-a despartit si de aia si acum regreta ca si-a distrus familia insa e prea tarziu.
Cam asta e pe scurt.Mai revin ca acum mergem la masa.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
kllemi spune:
mai fetelor am observata de cateva zile ca fi-mea este stangace,
orice face cu stanga, daca vrea sa puna o lingurita intr-un pahar si o ia cu dreapta, intai o muta in stanga dupa care o pune in pahar......intrebarea mea este: oare ramane asa, sau se va corecta mai tarziu??? 
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
CD27 spune:
Andreea_and imi pare rau ca dupa o lunga absenta, acum te citim cu vesti nu tocmai bune, dar iti tin pumnii, sa iasa totul bine pentru tine si scumpa Mina 
Dya eu nu sunt de acord cu staut impreuna de dragul copiilor, in niciun caz, in afara de faptul ca sunt mama, sunt si OM si am sentimente si o farama de demnitate (sper!)
parintii mei au divortat inainte ca eu sa implinesc 2 ani si nu am nicio problema cu asta (cei din jur au avut, dar erau alte vremuri), bunicii mei sunt impreuna de-o viata, desi sincera sa fiu nu inteleg de ce....se cearta si acum la 70 si ceva de ani si asta au facut toata viata
si in familia noastra sunt probleme, dar inca nu-mi dau seama daca sunt reale sau totul vine pe fondul oboselii, schimbarilor si rapiditatii cu care s-au derulat evenimentele pentru noi, in ultimii 2 ani, asa ca mai rumegam, analizam, continuam, sa vedem pana unde![]()
Mami de Mikul Robert Constantin

Xor spune:
Kllemi - se mai poate corecta...dar daca o vezi ca este stangace in continuare nu o forta sa devina dreptace...cica nu este in beneficiul copilului....
Oare ce se intampla? O fi de la vreme? Citesc numai posturi incarcate de temeri, suparari, tristete....copii bolnavi, cupluri si prietenii in impas...
Andreea si eu sunt de parere ca e bine sa te muti....iti vei da seama daca iti lipseste ceea ce ai lasat in urma....si daca da, poate nu va fi tarziu sa te intorci....daca nu...capul sus si priveste cu mandrie inainte...ai si tu dreptul la o viata de care sa fii cat de cat multumita...
Babytza - daca altceva nu mai ai cum sa faci acum...lasa timpul sa le rezolve pe toate....poate nasii vor realiza intr-un tarziu adevarul...
Sondaj Dya - filme?? fil-me? nici nu mai stiu bine ce inseamna...pai un film dureaza aprox 2 ore....si copilul meu ce sa faca in timpul asta??
Iar noaptea.......dorm![]()
2. cadou...o jucarie...nu m-am hotarat care...cred ca o masina...le adora
3. nu avem nici bibe nici suzi dar avem si noi degetel ![]()
4. de pe 20 sept mark face zilnic kk la olita...Chiar sam am fost plecati din oras si dim (cand il asez de obicei pe oala) eram in masina...drept pentru care mark nu a facut kk deloc peste zi in pampers....seara, cand sa il culc m-am gandit ca saracul copil a mancat f bine, nu a eliminat nimic....nu va dormi confortabil....si l-am asezat pe oala...in max 1 min era oala "plina"....deci copilul meu stie ca acolo se face kk si nu in pampers ![]()
300 - poate ca esti colerica....daca asa spui tu.... :P dar atata timp cat ai rabdare sa citesti tot ce scriem si sa raspunzi mereu asa frumos si la obiect, si mereu ai vb de incurajare....imi permit sa te consider calma

Nerantula - deci Gruia s-a hotarat sa pape....Bravo!
In ceea ce priveste exemplul mamei care a alaptat pana la 7 ani dat de dr....mie personal (parerea mea
) mi se pare prea mult...pana la 2 ani merge...e inca bblus dar sa suga intai si apoi sa-si puna ghiozdanul si sa plece la scoala parca nu merge....

Scuze dar...neuronul a obosit...am uitat ce am mai citit...
Noapte buna!
_giulianna_ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kllemi mai fetelor am observata de cateva zile ca fi-mea este stangace, orice face cu stanga, daca vrea sa puna o lingurita intr-un pahar si o ia cu dreapta, intai o muta in stanga dupa care o pune in pahar......intrebarea mea este: oare ramane asa, sau se va corecta mai tarziu??? ![]() fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008) |
Dar ce e asa rau in faptul ca e sau va fi stangace? Lasa fata! Eu una, daca Edi ar fi stangaci, nu l-as ingradi in niciun fel. In afara faptului ca nu exista chitare pentru stangaci, in rest totul e absolut la fel si pentru dreptaci si pentru stangaci! Chiar e mai cool sa fii stangaci, e mai diferit asa
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ale mele zorzonele
babymom75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Xor Nerantula - deci Gruia s-a hotarat sa pape....Bravo! In ceea ce priveste exemplul mamei care a alaptat pana la 7 ani dat de dr....mie personal (parerea mea![]() ![]() |
O-hoo-ho! Stai Xor, ca n-ai inteles bine! Nu a alaptat un singur copil pana ce acesta a implinit 7 ani, ci timp de 7 ani a alaptat, pe rand, fiecare la vremea lui, 3 copii acestia avand varsta normala de copil care poate fi alaptat, adica pana in jurul varstei de 3 ani (+/-)
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
CD27 spune:
acum sa raspund si eu la sondaj dupa ce mi-am zis oful![]()
1. filme...vad ce0-mi ia sotzul de pe net (el ia ce e la indemana) asa ca vad destule comedii usurele, oricum nu stiu daca, la 12 noaptea cand le vad, as putea sa ma uit la ceva mai serios
2. inca nu stiu ce sa-i iau de craciun, are destule jucarii educative, zic eu, probabil un laptop de jucarie (daca suntem in bani), daca nu, o jucarie care se trage/impinge din acelea cu maner
3. noi avem 2 bibe(dimineata si seara) si as vrea sa le inlocuiesc cu canutza, am tot citit in ultima vreme ca la 1 an e timpul sa se treaca la canuta, altfel motricitate gurii nu este stimulata si miscarile sunt inca cele primitive de supt, astfel incat nici vorbirea nu va evolua (pentru ca sunt folositi aceeasi muschi)
problema este ca noi nu am gasit inca o canutza potrivita
mai cautam
4. avem olitza, rosie
dar inca bagam mana in ea, asa ca mai astept
Olitza intrebare pentru cei cu experienta si cei informati![]()
acasa copilul face la olitza, cum da semne, il punem la olitza/wc, daca suntem in parc/strada/vizita ce facem?? adica este ok ca acasa sa-l punem tot timpul la olitza (cand da semne) si in afara casei sa-l lasam sa faca in pampers? asta nu creeaza confuzie copilului? cum percepe el faptul ca o data e indemnat la olitza si alta data poate sa faca pe el?
poate ma lamuresc cumva inainte sa incepem antrenamentul la olitza![]()
Mami de Mikul Robert Constantin

babymom75 spune:
CD, pai daca tu nu esti lamurita, iti dai seama cat e de lamurit bietul bebe cu ce vrei de la el. Asta e un alt motiv ca sa lasi oala sa mai astepte pana reusiti sa va intelegeti - tu sa-i explici si el sa priceapa. Cel mai devreme: 18 luni.
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
kllemi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui _giulianna_
Dar ce e asa rau in faptul ca e sau va fi stangace? Lasa fata! Eu una, daca Edi ar fi stangaci, nu l-as ingradi in niciun fel. In afara faptului ca nu exista chitare pentru stangaci, in rest totul e absolut la fel si pentru dreptaci si pentru stangaci! Chiar e mai cool sa fii stangaci, e mai diferit asa Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008) Ale mele zorzonele |

asta cu chitara e tare.....nu mam gandit.....ideea este ca, probabil imi este mie peste mana.....in rest nimic......cred
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)