Bobocei de sept-oct 2008 (215)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

luminita puzzle cum vrei tu pentru huni au si www.casaretro.com/product_info.php/info/p2096_5JLC---1-2-3--7--INCASTRU-ANIMALE-SALBATICE-MIC.html" target="_blank">AICI Si sunt preturi mult mai normale! Aici gasesti si multe jucarii de lemn...la preturi normale..

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

viitoare sirena

Mergi la inceput

lumi uite si asta: http://www.c as ar et ro.com/product_info.php/info/p2111_5JLC--1-2-3-6--INCASTRU-FERMA-MIC.html

viitoare sirena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavida spune:

Nerantula, multumesc si eu pt raspunsul din capitolul anterior. Imi place ca ai devenit asa relaxata in privinta mancarii... cum ai reusit? Eu tot incerc dar nu-mi prea iese...

referitor la sondaj:
1. eu ma mai uitam la ora de comedie pe Procinema, pt ca de obicei la ora 21 o pun pe Eliza la culcare. Acum astept sa inceapa Flash Forward pe AXN, m-ati facut curioasa (eu nu ma pricep la downloadat filme de pe DC iar sotului nu-i place sa vizioneze filme pe computer )
2. De Craciun vreau sa-i cumpar rochita de Craciunita (si Craciunul trecut i-am cumparat,o puteti vedea aici ) si eventual o jucarie, inca nu m-am hotarat ce, are o gramada.
3. Pe Eliza inca o alaptez, nu folosim biberon, de fapt nu a acceptat nici suzeta, nici biberon, ea bea numai apa, cu cana cu cioc sau pahar normal si tzitzi.
4. Noi folosim cu succes olita de la 7 luni. O pun in fiecare dimineata dupa trezire si face. In timpul zilei face si in pampers dar daca aud ca incepe sa faca parturi sar cu olita. Cateodata o nimeresc, cateodata nu. Zilele trecute mi-a aratat olita si cand am pus-o, a facut kk, deci incepe sa asocieze

Eliza la 1 an
Ne-am inscris la concursul Klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">lav1
mamica fericita de Eliza Maria (24.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

buna fetele nu mai pot, o iau pe campii copilul meu de azi dimineatza, tocmai acum sa culcat....sunt curioasa cat o dura....dar idee este ca nu a plins nici un pic de somn, pur si simplu a alergat pina in ultima clipa, cand nu a mai putut si a cedat...

Mai Lavida si tu ma omori cu olitza aia.....ce genii ave-ti fratilor??? a mea daca o pun cu pantaloni si pampers sta si ea un pic, daca o dezbrac si o pun cu fundu gol parca zici ca o frige.. de fapt eu mam gandit ca este rece si deaia nu sta.....nu stiu ce sa ii fac..

lumi imi pare tare rau ptr. huni, eu stiu cum este sa suferi din cauza unui sg. copil dapai 2.....ooooffff sper sa treaca repede

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Raducu a plecat la plimbare cu tataie..chiar daca ploua..asa ca apuc sa scriu si eu ceva

In primul rand LA MULTI ANI IRINA!!!!Sa ai parte numai de impliniri si bucurii!!! Si sa scrii mai des

Claudinna pai noi suntem acasa mereu..dati un semn cand sunteti prin Craiova...noi va asteptam

Dya parca te-am mai intrebat..ai gasit masinuta de scoate bule la un pret bun? ca am vazut ca e cam scumpa

Referitor la sondaj..n-am mai vazut un film de ani..ma uit doar la Tanar si nelinistit
Pentru sarbatori..inca sunt in cautare de idei..nu stiu ce sa-i iau.
Tocmai i-am luat de SF mihai si Gavril un ceas care canta si merge..e super incantat de el si de la Disney pe Mickey Mouse intr-un avion care scoate sunete..canta. II plac.
Tocmai am primit o brosura de la noua promotie de la Real si este cortul pentru copii cu 100 de bile la 80 de ron...frumos..dar nu sunt hotarata daca sa-i iau cort..sotul zice ca ala ne lipsea din sufragerie
Este si catelul vorbitor de la Fisher cu 120 ..pe care l-am luat cu 150. Radu rar se joaca cu el.
Asa ca sunt si eu in cautare de idei..daca aveti..plsss

Biberoane..suzeta la noi nu e cazul.Cu suzeta a cochetat vreo 3 luni ..acum sta printr-in sertar..neinteresanta.

Lumi multa sanatate hunilor..sa ne spui ce zice pediatra..sper ca toate bune

Babytza..orice s-ar fii intamplat..noi suntem alaturi de tine..daca putem sa ajutam cu ceva

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

LA MULTI ANI Irina!!! Sa fii sanatoasa, si sa ai parte in viata numai de fericire si de iubire!!!

PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Claudinna votat blogul la sectiune mancaruri pt copii.Din pacate nu am putut vota decat la o singura categorie.
Cristina masina cu bule nu am gasit-o decat in jur de 100 ron.Am vazut ca ai scris de cortul cu 100 de bile de la real.Sigur mergem si noi si il luam pe asta de sf Andrei.Si vedem pana la mos Nicolae de masina cu bule.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

Multa sanatate puilor bolnaviori, ca vad ca se cam ingroasa randurile!!!
Referitor la chestionar
1. de foarte mult timp n-am mai vazut cate un film cap-coada... mai prind cateva secvente din cate un film pe HBO cand o culc pe Bianca.
2. inca nu m-am gandit la cadoul pt. Craciun. Sigur va fi inca o jucarie de care de va plictisi repede
3. biberon nu folosim... doar tzitzi... iar suzeta o foloseste doar cand doarme... nu se poate fara ea... inca nu am de gand s-o dezvat.
4. olita nici macar nu avem... dar ii voi cumpara in viitorul foarte apropiat.

PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

kllemi daca tu crezi ca e rece atunci pastreaza olita pe calorifer! Si se mentine calda. Dar nu o stresa cu ea, ca atunci va capata o repulsie pentru ea si o sa-ti fie greu mai tarziu.. Eu zic ca e ok si sa inceapa mai tarziu sa o foloseasca, pe la 1 an jumate asa... eu atunci m-am gandit sa incep, desi am vre-o 4 olite de toate formele si culorile.. de la Matei Dar nu pentru ca am avut un copil mofturos ci pentru ca de cate ori plecam in concediu uitam olita acasa...

viitoare sirena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

dr de familie a zis ca e rujeola...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
www.okey.ro/claudette/index.php/mare-concurs-mare-un-vot-va-rog.html" target="_blank">blogul cu basca participa la "Festivalul Blogurilor Gustoase"

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput