Bobocei de sept-oct 2008 (215)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Si inca ceva...

Eu cred ca un cuplu este iremediabil distrus doar cand intre cei doi nu mai exista iubire, cand dragostea s-a transformat in dispret. Dar pana acolo... sunt mai sunt muuulte etape. Si exista sansa sa nu fie totul distrus, daca opresti tavalugul la timp. Altfel, mie mi se pare abandon, lasitate, egoism...

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

salut!

Razvan e bine, plin de energie, ca n-a mai iesit la joaca de foarte mult timp
mai are niste pete pe picioare, dar in rest nu mai are nimic. si alea de pe picioare sunt in retragere
a avut si limba incarcata si obrajii...am crezut ca e candida...dar aseara mi-a dat Nikolici un link, de aici de pe site, cu pojarul si gura lui arata identic cu cea din poza...azi nu mai are nimic!!! are gura curata!
inca un argument ca ceea ce a avut el nu a fost nici viroza, nici alergie

sunt f dezamagita de dr mea, atat de dezamagita ca ma doare si nu o mai pot privi...

bine ca e bine copilul, altceva nu mai conteaza
sunt fericita ca nu e alergie!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
www.okey.ro/claudette/index.php/mare-concurs-mare-un-vot-va-rog.html" target="_blank">blogul cu basca participa la "Festivalul Blogurilor Gustoase"

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

3 years ago, Chinese calendar year of the cow: Mad Cow disease. 2 years ago, Chinese calendar year of the bird: Avian flu. This year, Chinese calendar year of the pig: Swine flu. Next year is the year of the cock. Anybody else worried?

Gruia, farama de steluta

Mergi la inceput

Nerantula, tare de tot!!

fetelor, imi pare rau sa citesc ca sunt atatea probleme si sa va dea DD intelepciunea si puterea de a trece peste toate!!
Andreea, ai viitorul inainte! copilul va creste si se va obisnui cu situatia, daca va avea dragostea ta!

ma intrebati daca Razvan a facut pojar fiind vaccinat: raspunsul este DA!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
www.okey.ro/claudette/index.php/mare-concurs-mare-un-vot-va-rog.html" target="_blank">blogul cu basca participa la "Festivalul Blogurilor Gustoase"

Mergi la inceput

Claudinna, la cat timp dupa administrarea vaccinului a facut Razvan rujeola? Poate fi vorba de acea forma usoara de boala despre care se spune ca ar putea fi reactie la vaccin?

Gruia, farama de steluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

kllemi, si ai mei fac diverse chestii cu stanga, mai ales la masa, cand incearca sa pape singurei. dar nu folosesc mana stanga exclusiv. eu zic ca e prea devreme ca sa-ti dai seama. si chiar daca n-o face, nu e o problema. in cazul gemenilor, e f posibil ca cel putin unul dintre ei sa fie stangaci, conform statisticilor... cica datorita pozitiei din burtica... oricum, mie chiar mi-ar placea, eu sunt stangace si zau ca nu e nimic rau cu asta. nu ma arata nimeni cu degetul. si ma descurc ok cu tastatura de la PC, asta de dreptaci.

baby_boy, ce ceas? pui poza sau un link? sar'na!

laura, voi cum sunteti??? totu'-i bine? unde ai fost aseara, ieri? uff, sper ca sunteti ok...

ange, cum sunteti azi?

laureta, cum a dat din una in alta?? ma sperii, sper sa va reveniti repede, repede... uff.

Dragos de babymom!!

andy_g si multi

cosmy, Maya e o scumpa!

oana, ma bucur ca e totul in regula cu David! si mai mult ma bucura optimismul din posturile tale!!!

CD, vorbeste cu el... o fi fost si el obosit. eu cred mult ca babymom are dreptate. problema poate fi la noi sau, macar, noi putem schimba situatia. sau macar putem incerca. eu incerc...

babymom, f bine punctat!

Victoria si Victor! Sa fiti sanatosi, frumosi, veseli si optimisti!

Dar astazi este si Sf. Mina! Draga Mina, sa fii sanatoasa si fericita! Draga Andreea, multa putere sa treceti peste etapa asta, iti doresc din suflet sa-ti regasesti linistea si fericirea! Sa-ti traiasca fetita!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Cand sari de bucurie, atentie ca nimeni sa nu-ti ia pamantul de sub picioare. (Stanislaw Jerzy Lec)"

Mergi la inceput

Nerantula, la 2 luni dupa vaccin

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claudinna

Nerantula, la 2 luni dupa vaccin

Si parca nu a fost o forma asa usoara, nu? Tot din cauza asta ati stat si in spital, asa e?

Gruia, farama de steluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Hello mamici

Am depus cererea pentru mama, asteptam semnatura si dupa, reactia dr apoi Daca nici asa nu e suficient , o

Laura subscriu la cele spuse de Miruna despre laptop. exact asa e si la noi. Ecranul minuscul si neluminat , jocurile prea grele pentru pitaci. Doar clapa il incanta si butonul de pormit/oprit A aaa si sa se catere pe el

Mina & Victor & Victoria !!!!!!!

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

3 years ago, Chinese calendar year of the cow: Mad Cow disease. 2 years ago, Chinese calendar year of the bird: Avian flu. This year, Chinese calendar year of the pig: Swine flu. Next year is the year of the cock. Anybody else worried?

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput