Bobocei de sept-oct 2008 (215)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

in prima noapte, a avut febra 39.9 rectal si am fugit la urgente
am stat la spital pana la pranz, dar ne internau, crezand ca e viroza...
a venit dr noastra si l-a externat pe propria raspundere, spunand ca e mai bine acasa
in principiu a fost cum e de obicei...febra mare 3-4 zile, urcand spre 39, nu ceda la antitermic din 4 in 4 ore
a patra zi a scazut febra brusc si a aparut eruptia, care nu a l-a deranjat deloc
si a mai avut si diaree, de a 2-a zi
azi suntem a 4 zi dupa eruptie...a 8-a zi de cand a inceput toata treaba

a mai avut nasul infundat, necesita desfundare, dar nu curgea
pofta de mancare redusa cam 2 zile dupa ce a aparut eruptia
cat a avut febra a mancat f bine si a baut lichide la greu, cerea el

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
www.okey.ro/claudette/index.php/mare-concurs-mare-un-vot-va-rog.html" target="_blank">blogul cu basca participa la "Festivalul Blogurilor Gustoase"

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Andy_g, cred ca (si) eu iti spusesem de laptop.
Eu l-am luat nu musai ca sa se joace cu el ci in speranta ca o sa inlocuiesc joaca cu laptopul meu.Adica nu musai sa faca activitatile alea de acolo ci ca sa aiba ce sa butoneze si sa imi 'scuteasca' laptopul real.
Deci la noi are succes pentru:inchis/deschis, apasat alandala pe butoane ca scot sunete, cantat la microfonul de karaoke (ii place sa se auda in microfon).Nici nu aveam pretentii de mai mult, dar intr-adevar daca aveam pretentii mi se parea greoi (risc asumat pentru ca pe el scrie clar:peste 3 ani!) si e ecranul micut si alb negru(cel putin la al nostru).Deci cu asta clar nu il atrage.

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Claudinna off sa faca boala chiar si cu vaccinu?Doamne , bine ca acum Razvanel e bine.
Babymom multumim de sfaturi.
Lumi ai fost super tare la faza cu stangace

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

MINA & VICTORILA & JOY

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

viitoare sirena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Nu stiu daca a mai scris cineva, luni la ora 23 pe AXN va incepe Flash Forward.

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ale mele zorzonele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavida spune:

laureta, noua ne-a spus dr, in urma unui examen de coprocultura ca nu absoarbe suficienti nutrienti din alimentatie si atunci mi-a recomandat un tratament pt imbunatatirea absorbtiei si a digestiei+ pofta de mancare. Ii dau sirop Sanzyme, niste pastilute Kreon si Biotics baby. Tot tratamentul dureaza 1 luna de zile si apoi merg iar la control, sa vedem ce mai zice.
Babymom, multumesc de raspuns. La 3-4 oua/sapt ma gandisem si eu sa ma limitez. La multi ani lui Victor, sa fie sanatos si sa-ti aduca numai bucurii!

La multi ani, Victoria & Mina!

andreea_and, e adevarat ca cei mici, chiar si la varsta lor atat de frageda, stiu cand nu este ceva in regula. Eu o vad pe Eliza,daca ni se intampla sa ne certam de fata cu ea imediat vine la mine sa o iau in brate si incepe sa ma pupe (la taica-sau nu merge, sic!) Imi pare rau ca ati ajuns aici dar si eu sunt de parere ca e mai bine sa fiti singure si linistite decat impreuna cu tatal si sa o tineti tot intr-o cearta. Si sa stii ca iti admir curajul de a pleca si a-ti vedea de viata.

Eliza la 1 an
Ne-am inscris la concursul Klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">lav1
mamica fericita de Eliza Maria (24.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Ajuns acasa, culcat copilul la tzitzi si ma bag la capitol nou!

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

saluty! sunt restanta la citit, dar am ajuns la quote-ul Nausicai:)
cind spuneam "noi" ma refeream exclusiv la fam mea, eu si tatal copiiilor mei nu generalizez. asa ne spalam noi,dus zilnic, iar la par fetele de 2 ori pe sapt, iar masculii in fiecare zi.

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

buna fetele,

Noi tocmai ce am revenit din a doua tura de parc, profitam cat mai mult de timp frumos.
In parc am cunoscut o mamica care se plangea ca fi-su tot suge degetul si ca planuieste sa-i puna ardei iute pe degetutz, eu am ramas perplexa si am apucat doar sa-i spun sa nu faca asta, la care ea a si inceput cu chestii gen dentitie proasta, deget stramb...mi-am zis in sinea mea ca o sa incerc sa nu ma mai bag in viata altora, atata timp cat fiecare mamica CREDE ca face ce este mai bine pt. puiul ei.Vai de copiii parintilor cu idei stranii!

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

capitol nou

Oana

Mergi la inceput