Bobocei de sept-oct 2008 (215)
Raspunsuri - Pagina 20
dyanira spune:
La multi ani pt Victor de Babymom si pt Victoria!!!
Lumi ma bucur ca sunteti mai bine!!
Si da ai dreptate vom vedea ce va fi!!!
Babymom ce tare e Dragoselu cum se urca el!!!
Tzitziri sa stiu ca eu iti dau dreptate una din cauze asta e lipsa de rabdare a mamei si mai e una as adauga faptul ca ei sotii nu se mai simt pe primul loc in casa si nu e indrepatata toata atentia asupra lor.
Nocom ma bucur ca Dariuta a dormit bine si ca a fost ok la vaccin.Deci si Babymom are mana buna.
Eu am gasit ceva olite 3 in 1 aici la un pret mai bun sa imi spuneti daca sunt ok http://www. miniblu. ro/ Categorii/Baie_si_igiena/Olite
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
andy_galro spune:
muhh
mersi mult de parere...e bine ca mai punem aici link-uri cu jucarii ca uite poate unele le aveti si asa stim ce merita si ce nu.
Si tot apropo de jucarii am tot citit de Catelusul vorbitor de la Fisher-price....noi il avem de anul trecut de la Craciun si pentru Andrei este super
...ii place mult, mult de tot si se joaca in fiecare zi cu el...cred ca e singura jucarie cu care se joaca in fiecare zi....si imi arata unde e burtica si nasul si isi pune melodii.......
CD27 spune:
Noi am facut scandal aseara pe la 12 noapte dupa ce a halit un biberon de lapte, a zis ca somnul nu-i de el si vroia joaca in sufragerie, dimineata s-a trezit la 7, am mancat si apoi....nuuu, n-a mai vrut sa doarma, trebuia sa mergem la intalnirea superbebe, n-am mai ajuns, ii curgeau mucii in gura si ii cam placea
, a facut un pic de febra 37.9....nu-i mare lucru, am ince[put cu stodal sper sa-i mearga mai bine
deci teoria mucilor era ca daca se ingroasa e spre bine? hmm la noi nu se ingroasa
mai pot sa-l scot afara, i-a trecut febra, dar galgaie mucii? nu l-am mai scos de duminica
Lumi ti-a trimite un
dar mai bine nu, ca suntem si noi muciosi, uite un buchetel mic
multa sanatate hunilor
Oana eu cred cu adevarat ce zici tu, chiar daca n-am testat inca si tot analizez, nu stiu cum sa fac sa fie bine, mi-e teama ca la munca nu mai e ce-a fost, lumea deja ma vede cu alti ochi dupa ce am stat atata timp acasa (nimeni nu sta mai mult de 4-5 luni, multe fete care au nascut la mult timp dupa mine, s-au intors deja) sunt intr-o mare dilema si situatia este exact cum spuneai tu: nu am rabdare deloc, ma cert cu sotzul, sunt un car de nervi de dimineata pana seara, timpul petrecut cu copilul nu e de calitate
Mami de Mikul Robert Constantin

Nerantula spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui babymom75
O-hoo-ho! Stai Xor, ca n-ai inteles bine! Nu a alaptat un singur copil pana ce acesta a implinit 7 ani, ci timp de 7 ani a alaptat, pe rand, fiecare la vremea lui, 3 copii acestia avand varsta normala de copil care poate fi alaptat, adica pana in jurul varstei de 3 ani (+/-) Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor |
Iar citesc din 2 in 3 ... acum cautam mesajul initial al Andreei_and si am dat de voi
Babymom, Xor a inteles bine, fetita de 7 ani in cerea dreptul la laptele ei, deci inca sugea si ea
Gruia, farama de steluta
Nerantula spune:
N-am gasit ce cautam, dar am inteles din postarile ulterioare ..
Andreea, daca ajuta cu ceva, sa stii ca nu esti singura ... dupa ce l-am nascut pe Gruia, de multe ori m-am intrebat de unde o fi credinta sau speranta unora ca un copil poate uni un cuplu, pentru ca mie mi se pare exact pe dos
, ca daca acel cuplu nu e foarte stabil, un copil nu poate decat sa il zdruncine si mai tare. Gruia s-a nascut din foarte multa dragoste, insa, asa cum spunea unul dintre psihologii cu care am vorbit, dragostea nu e de ajuns, mai trebuie multe altele pe langa ..
Noi chiar acum cateva nopti vorbeam despre divort .. problemele noastre sunt pe acelasi fond despre care s-a mai vorbit, barbatul care cauta femeia langa el si gaseste numai o mamica foarte dedicata .. in fine, asta e versiunea lui.
La noi solutia este terapie de cuplu on going, ceea ce ti-as sugera si tie sa incerci ... asta ar trebui sa functioneze in 2 moduri: fie sa ajute la reconsolidarea cuplului, fie sa faca despartirea mai usor de gestionat si acceptat. Daca ai nevoie de mai multe info, putem vorbi pe pm sau mess.
Numai bine! 
Gruia, farama de steluta
babymom75 spune:
Nocom, ma bucur mult ca avut efect urarea mea si ca Daria a dormit atat de bine, desi... cred ca a fost ceva in aer, ca si al meu a dormit super bine si fara intreruperi pana la ora 6.
Din experienta mea (foarte dureroasa)... Prea ades dupa ce avem copii uitam sa mai fim si sotii tandre si iubitoare, intelegatoare cu sotii nostri. E firesc. Copilul/copiii sunt mici, au nevoie de prezenta noastra aproape neintrerupt, si... eu cel putin, am crezut ca prioritatea noastra NO. 1 e sa ne focusam exclusiv pe copii. Socul a fost sa constat ca doar pt. mine e asta prioritatea. Barbatii sunt mult mai egoisti si vad lucrurile un pic altfel, nu le simt instinctiv asa ca noi; de fapt, se spune ca instinctul patern nici nu exista - se poate cultiva sau nu, in functie de situatii, de firea fiecaruia. Nu spun ca pe barbati nu-i intereseaza cresterea copiilor, dar ei nu fac din asta asa... o "obsesie" la fel ca noi.
Eu - toata ziua singura acasa cu copiii, obosita, tracasata de grijile zilnice, stresata ca nu reusesc sa ma organizez destul de bine... Cand venea sotul meu acasa, il luam ca "de nou" si incepeam sa-l bombardez cu sarcini, cu frustrarile mele, cu cicalelile bine-stiute.
El - toata ziua departe de casa, la munca, stresat sa le acopere pe toate, obosit... Cand sosea acasa ma gasea pe mine cea cu fundu-n sus
... Si uite-asa, incetul cu incetul in loc sa fie o bucurie intoarcerea acasa, un loc unde sa-si gaseasca linistea dupa o zi obositoare de munca, o oaza unde-ti incarci bateriile, CASA noastra a devenit un loc de evitat...
Se creaza astfel un cerc vicios: el sta tot mai mult departe de casa, tu devii tot mai frustrata si, implicit, tot mai furioasa, el te evita, se apara, tu simti ca are ceva cu tine, etc... Pana cand? Pana cand ceva sau cineva rupe acest cerc.
Mi-am dat seama ca EU sunt cea care trebuie sa-mi schimb atitudinea daca vreau sa ne fie bine. Sa incetez sa ma mai consider o victima si sa iau atitudine (sa fiu PRO-activa, cum spun unele carti de dezvoltare persoanala). Aceasta "revelatie" n-a venit de la sine, spontan, ci am fost fortata sa ma vad cu onestitate cum sunt si ce am devenit - nu mi-a placut ce am vazut
. Am fost fortata cand sotul meu, care e cel mai onest om din cati cunosc eu pe lume, mi-a spus ca, la nivel de gand, de dorinta, si-a gasit pe altcineva...
M-am simtit obligata sa va impartasesc aceste lucruri dureroase, pt. ca uneori sa te transpui in pielea celuilalt poate fi de folos. Va doresc multa intelepciune.
LE: la noi declinul a inceput usor, cu mici suisuri si ulteriori alte alunecari in jos, pastrandu-se traiectul descendent, de cand s-a nascut Victor si a fost accentuat de nasterea lui Dragos, tocmai in momentul cand incepeam sa ne revenim.
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babymom75 Psihologul la care am fost cu Victor mi-a spus ca pt. a determina care e mana dominanta trebuie sa urmaresti cu ce mana se sterge la fund |
fals
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008"Cand sari de bucurie, atentie ca nimeni sa nu-ti ia pamantul de sub picioare. (Stanislaw Jerzy Lec)"
CD27 spune:
daca sambata ne-am certat si am urlat unul la altul de fata cu copilul (nu e prima data
), s-a adus in discutie despartirea/divort, iar sotzul mi-a dat "libertatea" de a-mi cauta pe altcineva, o fi de rau?! oare trece de la sine daca nu mai vorbim despre asta un timp?

tzitziri spune:
Dya, eu sa stii ca sunt sigura ca nu asta e singura problema in cuplurile care se despart.Dar altfel nu imi explic cum divorteaza atatia in primul an al copilului....adica evident sunt cazuri in care oricum s-ar fi intamplat ceva urat (gen:inselat, baut, batut) dar incerc sa gasesc explicatii pentru lucruri care se intampla in primul an al copilului si care sa tina strict si doar de aceasta schimbare in viata unui cuplu.
CD, depinde de multe chestii...eu de ex lucrez in IT care e un domeniu destul de dinamic.Si s-au intamplat multe lucruri noi de cand am plecat, dar mi se acorda rabdarea sa recuperez.Si sprijin.Deci nu ma plang...acum depinde de domeniul in care lucrezi, de disponibilitatea si amabilitatea colegilor in a te ajuta sa te reintegrezi...
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
CD27 spune:
Oana lucrez in IT
daca toate mamicile s-au intors dupa 4-5 luni la munca, imi imaginez cata disponibilitate or sa aibe sa ma ajute pe mine sa recuperez![]()