Bobocei de sept-oct 2008 (215)
Raspunsuri - Pagina 18
Didididi spune:
Andreea, poate e mai bine asa. Oricum distanta va ajuta la clarificarea sentimentelor. Mina este mica si nu va percepe despartirea. Noi suntem 3 frati si parintii mei s-au separat cand eu aveam un an; eu nu am simtit nicio apasare ca nu am 2 parinti in aceeasi casa, fratii mei da; deci depinde mult de copil; conteaza foarte mult si atitudinea tatalui dupa divort; unii chiar uita ca au copii. Sa dea D-zeu sa te ajute sa iei decizia corecta.
Am vazut pe Dragos catarat nevoie mare; ce le poate trece copiilor prin cap si chiar periculoase. Am vazut si pe Maya care are treaba cu masuta, dar ma mir ca nu a spart masuta pana acum.
Legat de stangaci, eu stiu ca stangacii sunt mai creativi pt ca isi folosesc emisfera dreapta responsabila cu emotiile si in plus isi folosesc bine ambele maini. Stiu ca e contraindicat sa ii fortezi sa isi foloseasca cealalta mana pt ca se incurca creierul in comenzi. Asta ca sunt handicapati mi se pare o tampenie, de parca blondul cu ochii caprui ar fi si el handicapat; da e anomalie genetica, dar asta nu inseamna ca au pb. Sotul meu e stangaci si mie mi se pare super indemanatic pt ca se fol de ambele maini la fel de bine.
Clau parca facusei priorix, nu?
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
lala77 spune:
Pt cine vrea sa comande la Mothercare: Posta lor e in greva si dureaza o vesnicie pana primesti ceva. Eu am un colet plecat de la ei pe 23.10 si inca n-a ajuns; de obicei dureaza max o saptamana.
Si m-am lamurit ce-i ala ultralipo. Mi-am luat inima in dinti si am facut ieri o sedinta. Am dat jos 4 cm de pe abdomen. Pe bune! M-am masurat si eu acasa ca radea Michael ca te masoara cu vreun cm masluit.![]()
babytza spune:
Neata 
Dau si eu o cafea mare
si mult pepsi 
Andreea 

Andy g 

Roxi Stodal este pentru ambele tipuri de tuse si este homeopat. La noi functioneaza 
Termin cafeaua si plec sa iau aprobarea mamei ![]()
Va doresc o zi frumoasa cu bobocei cuminti 
Si puuup toti boboceii bolnaviori 

Babytza si puii
Valentina
David
Nausica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CD27 Am uitat sa ma laud si eu cu ceva, Mikul a facut "pipi la gard" ![]() |

babymom75 spune:
BUNA DIMINEATA! Am dormit ca boierii pana la ora 9 cu doar 1 singura trezire pe la ora 6!!! Asa da!
| citat din mesajul lui lavida Am tot vrut sa te intreb, cate oua pe saptamana putem sa le dam bebeilor? Nu de alta dar ouale sunt preferatele Elizei si asa ma mai scot si eu cand e vorba de mancarea ei... |
Lavida, eu stiu ca e recomandat sa manance 3-max. 4 oua/sapt. Esti fericita ca-i plac. Eu nu stiu um sa le "camuflez" sa-l fac sa le manance.
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
babymom75 spune:
Cosmy, ce draguta e Maya!!
| citat din mesajul lui andy_galro acum ca te-am prins vreau sa te intreb ceva mai off-topic: am vazut in poze la mobila de bucatarie ca ai plita si cuptorul pe colt....spune-mi te rog cum este din punct de vedere practic?...adica e usor de folosit asa? ca si eu tot asa vreau si ma contrazice sotul ca nu e usor de folosit si el nu-si da seama cum e...o sa-i arat pozele tale ca exemplu |
Andreea, e foarte practica pozitia aragazului pe colt: am acces mai usor la tot ce-mi trebuie, iar in spatele plitei, pe balt este mai mult spatiu unde pot "refugia" oalele in asteptare. Si chiuveta mi-e pe colt, pe coltul opus ( ca sa respectam regulile feng-shui
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
anca81 spune:
Andreea, regret nespus ca treci prin asemenea tensiuni, eu insa sunt de parere ca mai bine iti cresti copilul singura decat sa fie de fata la certurile si frustrarile voastre. Mai bine cu tata de duminica si cu mama linistita decat cu urlete, certuri si tensiune. Imi pare rau ca treci prin asa ceva, sunt alaturi de tine 

Babymom, genial pustiul vostru, super 
Mikule 
Anca &
Carla (13.08.2008)
babymom75 spune:
Ma bucur ca v-a placut alpinistul meu explorator. Sunt tare mandra de el!
Scuzati-mi "modestia" de mama ![]()
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
Muuh spune:
Sondaj:
1. Filme: vad mult mai putine decat ar trebui, am o lista de must do din care incerc sa bifez minim patru pe luna, e in job description as fi nesimtita daca nu le-as vedea. Ma uit cand il culc pe Dimi sau noaptea cand nu am somn.
2. Cadou de Craciun: nu stiu probabil un acordeon lui Alexei si un set de muzica lui Dimitri - dar mai studiem, Alexei nu este inca hotarat ne-am propus ca pana vineri sa se decida exact ce vrea, inca suntem la faza de studiu pe net.
3. Nu e cazul la Dimitri, ba din contra incerc sa il invat cu suzeta. Alexei are biberon si suzeta, nu insist, le lasa el cand va fi pregatit, eu am o teorie proprie legat de asta.
4. Facem EC, mai mult pe closet decat pe oala.
andreea sunt si eu alaturi de tine din tot sufletul. Verisoara mea creste singura (de cand era insarcinata in 4 luni) o fetita minunata care acum are 6 ani. Sunt foarte bine amandoua intre timp exista si cineva in familia lor. A fost foarte greu la inceput, noi i-am stat alaturi pentru ca tatal este la fara frecventa cum zice Nausica si cu timpul totul a fost bine. Curaj si sa stii ca sunt grupuri de suport chiar si aici pe forum, mamici care incep singure o noua viata. Mult succes in continuare. Uite babytza este cel mai bun exemplu ca se poate.
kllemi eu stiu ca diferentierea stangaci/dreptaci se face candva intre 3 si 4 ani. La Alexei inca nu e complet stabilita treaba.Taie si cu mana stanga si cu mana dreapta. Da cu sutul cu piciorul stang de sters nu se sterge inca la fund ca sa stiu asa ca mai astept. Exista tot felul de lucruri special adaptate pentru copii stangaci, foarfeca, creion, stilou si tot felul de alte lucruri.
Joy21 spune:
Buna dimineata!
Astazi e Sf. Victor asa ca fac cinste
:
Poftiti la tort
, cafea
,
, pizza
si diseara iesim si-n club 
mamicile.
Victoria, mami de Anna Sofia
mA fAc MaRe