Bobocei de sept-oct 2008 (215)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Andy_g nu stiam povestea ta, dar te felicit pentru curaj si ma bucur ca Dumnezeu te-a ajutat si ti-a dat familia pe care ti-o doreai si o meritai

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Nu atiu cum sta treaba pe la voi, dar la noi, nici la ora asta nu se doarme, si toata ziua nu a dormit decat o ora ......gata o iau razna.....

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

CD...multa sanatate Mikului
Stodal ii dau si eu lui Andrei si e ok....la mine insa nu prea are efect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

andreea_and Daca tu ai ajuns la concluzia aceasta, iti urez sa fii strong enough, sa nu te lasi urmarita de resentimente.Ai sa reusesti in mod sigur sa te recalibrezi singura.
Jos palaria ca o faci si nu te complaci in situatie, cum din pacate multe dintre noi femeile o facem, in sensul ca unora ne lipseste curajul de a pune punct unde nu se mai poate.
Iti suntem aproape, macar moral!!!

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

CD stiam ca Stodal merge la orice fel de tuse si este inofensiv oricum. Multa sanatate

andy_g bravo tie, ai fost o curajoasa. Si uite ca bine ai facut ce familie frumoasa ai acum

cosmy e dulce foc pitica

lavida , doua oua pe sapt stiu io. Biancu nu e fan ou( defapt nici nu stiu la ce mancare e fan)

SEBI!

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Vai....am de citit un capitol intreg

Noi am scapat de duminica de mucisori, masele inca nu avem , spre disperarea mea...e numai cu manuta in gura si se freaca la gingiute . A inceput sa pape pranzul bine, nu mai avem probleme cu refuzul. Merge destul de greu, nu mai papa ca inainte. Insa sunt foarte multumita de cat si ce papa. Dar papam numai pasat fin.

Laura ma bucur foarte tare ca Andy e bine. Eram convinsa ca e asa
Spor la iesit maselute

kllemi la noi baita dureaza in jur de 10-15 minute, in functie de cheful pustiului.Baita facem in fiecare seara. Inainte il spalam zilnic si la par, dar de prin octombrie il spal cam la 2-3 zile. Asta pentru ca dormitorul nostru este pe coltul casei si am 3 pretei exteriori (al treilea fiind casa scarii unde nu incalzesc) Din cauza asta este cea mai rece camera. Nu pot face mai cald , pentru ca ar fi ingrozitor de cald in restul casei.

Oana sper si la voi sa iasa repede maseluta , sa fie puiul linistit

Luminita multa sanatate puilor

Bitza ma bucur de analize !!!! Sa iasa bine si ultima

La multi ani Irina !!!! Sa fii iubita si fericita !!!!!!!!!!

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Mda, si pentru ca n-a mancat din nou nik, fi-mea s-a gandit totusi sa nu faca foame si si-a luat din galeata de gunoi cotorul de la marul pe care il dadusem dimineata, a fugit la televizor, s-a urcat pe canpea si a inceput sa-l rontaie

Hi hi hi

Dya 1- eu ma uit in fiecare noapte la Dr. House. Am mai vazut filme, dar nu prea le retin numele
2- La cadou nu ne-am gandit inca....are o groaza de jucarii ...dar va rog sa postati ce vreti voi sa luati [puilor, poate imi dati vreo idee
3- Nu renuntam inca nici la suzi nici la bibe. Nu am nicio graba sau vreun stres cu asta.

Dididi e greu de explicat, asa simt ei. Incerc sa ii inteleg si sper sa treaca peste ....

Va multumesc pentru cuvintele frumoase si pentru sprijin. Nu ma puteti ajuta cu nimik, mai ales ca nu pot spune aici despre ce e vorba. Imi pare rau ca nu pot da detalii, nu mai vb despre asta

Ada sanatate multa puilor

Andreea imi pare rau ca ati ajuns in punctul asta. Insa daca tu crezi ca nu mai este nimik de facut , e o decizie buna. Am luat si eu decizia asta cand Valentina era mica si a supravietuit . E o fetita cuminte si desteapta si nu a suferit foarte tare din lipsa taticului ei in casa. Nu am fost niciodata de parere ca e necesar sa se sacrifice doi oameni "de dragul copilului " cum se spune in popor. Pentru ca intotdeauna copilul simte tensiunea si mai rau este. Iar tu esti tanara si ai timp sa iti refaci viata. Capul sus mamico !!!! Nu fi trista ca s-a inchis o usa, nu privi asa lucrurile.... O noua usa ti s-a deschis !!!! Vei trece peste asta, printesa ta are nevoie de tine !!!
Daca ai nevoie de ceva sau un sfat, orice , noi suntem aici
Si inca ceva pentru tine ca femeie : din experienta mea de atunci , iti pot spune ca ma simteam terminata in primele luni si coplesita de cat de greu este fara el. De multe ori am vrut sa il iert si sa il primesc inapoi in viata noastra. Insa m-am abtinut , stiam ca o luam de la capat si ca inevitabil tot la despartire se va ajunge. Timpul a vindecat ranile (chiar foarte bine as spune) si mi-am refacut rapid viata , nu am stat sa jelesc dupa ceva care nu mergea oricum. Nu m-a privit niciun barbat diferit pentru ca aveam deja un copil. Si mi-am trait foarte frumos urmatorii ani.

claudina muuulta sanatate puiul mic

Angelyna febra ? Of , imi pare rau

kllemi Tina este stangace si nu are niciun complex din cauza asta. Si tinand cont ca nu mai suntem nici in epoca lui peste, nu a avut probleme nici la scoala cu invatatoarea. Eu aic sa nu iti faci griji daca e sa fie stangace

Nocom tin pumnii la vaccin

Lavinia e mortal bostanelul in sertar

cuscra draga mi s-au inclestat dintii cum am strans din ei convinsa ca o sa cada nor-mia in cap e delicioasa piticoata !!! Ma bucur sa mi-o mai arati si mie la o luna doua...., ca e tare scumpa la vedere
Va pup dulce si multumim de urari

Sunt convinsa ca am omis cateva posturi , mai aveam si eu cate ceva de zis, dar imi pica ochii in gura de somn...

Acestea fiind spuse, va urez o noapte minunata

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

CD, nu stiu pentru ce fel de tuze este, la cate siropele sunt ...

Kllemi inca nu am terminat, dar am inteles ca vom termina saptamana asta

Eu m-am scos azi, a dormit peste zi 6ore in doua reprize iar acum doarme de la 9 jumate, sper sa isi revina la programul normal

Andy_galro felicitari pentru deciziile luate

CosmyB e o dulce Maya , ce frumos se joaca ea

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

anamona, la apel! la ora asta erai pe baricade. sunteti bine?

Sabina si Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Lavida, Crina papa un ou la trei zile

Babytza ma bucur ca sunteti bine si fara muci

ma bag si eu la somn, noapte buna dragelor

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavida spune:

laureta, angelynna, multumesc de raspunsuri pediatra noastra mi-a zis ca pot sa-i dau 4-5 oua pe sapt.
Nici Eliza nu e fan mancare in general, de-aia am si ajuns sa-i facem analize si acum tratament pt pofta de mancare (care a inceput sa dea rezultate). Am descoperit totusi ca ii place place f mult oul fiert moale, pe care i-l amestec cu o lingura de branza de vaci sau capra plus miez de paine. Mancarea asta i-o dau dimineata, cam o data la doua zile (ies 3-4 oua pe sapt) si papa fara sa faca nici un moft! Ba chiar plescaie din gurita sa-i mai dau si se intinde dupa lingurita, ceea ce la ea e o minune!

Eliza la 1 an
Ne-am inscris la concursul Klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">lav1
mamica fericita de Eliza Maria (24.09.2008)

Mergi la inceput