Bobocei de sept-oct 2008 (215)
Raspunsuri - Pagina 15
sabinel spune:
lasa, Rox, ca daca-l pupa o sa fie norocos in viata![]()
![]()
mie imi povesteau ai mei cum il tencuiam prin toata casa ![]()
Sabina si Amalia
babymom75 spune:
CD, asa e. La ce talent are, m-am gandit sa-l fac ori alpinist, ori acrobat la circ
.
Lavida, spre surprinderea mea, azi a mancat super multumitor fata de cum mananca el de obicei. Ca sa nu mai vorbesc ca pana la final a devorat o jumatate de pulpa superioara din acelea din care se infrupta in poze. Si a mancat-o fara sa fie pasirata, ci asa bucatele mai mari.
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
angelynna82 spune:
Laureta ii dau si Stodal
, sper sa nu fie alta raceala
CD nepoata mea il manca si era manjit totul in calea ei![]()
de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam
kllemi spune:
babymom multumesc ptr. raspuns, astept pina la 2 ani sa vedem cum va fi (stangace sau dreptace)
iar de DRAGOS ce sa zic ma socat, cum ia dat lui prin cap sa intre acolo 
angelinna nu ma deranjeaza dac va fi stangace....
ea sa fie sanatoasa, ai terminat zugraveala???
cd super tare nepotu' 
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
andy_galro spune:
andreea_and imi pare tare rau sa aud ca nu va mai intelegeti, cand am fost in vara la voi pareati ok....poate numai pareati si nu mi-am dat eu seama...tin minte ca ai mai intrat mai demult si ai spus ca tu inca vrei sa o alaptezi pe Mina si dupa 1 an si nu ai suprtul sotului si ca nu prea va intelegeti dar nu credeam sa ajungeti sa va despartiti....imi pare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva dar daca tu consideri ca asa este mai bine pentru tine si pentru Mina atunci fa asa cum crezi tu.....poate daca stati despartiti o vreme si aveti timp sa analizati situatia "la rece" va veti da seama daca va simtiti lipsa sau daca e mai bine sa divortati....Din proprie experienta iti spun ca decat sa stai sa suporti si sa asculti magariile cuiva mai bine pleci si iti vezi de viata ta.
bafta mare si nu ezita sa ma suni daca ai nevoie de ceva...chiar si de un sfat sau daca pur si simplu vrei sa vorbesti cu cineva.
nu v-am zis niciodata dar eu sunt la a doua casatorie acum si din prima casatorie am plecat de acasa cu 2 plase de haine si dusa am fost....m-am dus la locul de munca unde eram atunci si am inceput sa plang ca nu am unde sa stau si o prietena mi-a inchiriat o garsoniera si mi-am vazut de viata mea...imi ajunsese pana peste cap si nu mai suportam si simteam ca ma pierd si ca renunt la multe lucruri pentru cineva care nu merita....probabil ca a fost mai usor sa plec ca nu am avut copii dar am avut curajul sa plec de undeva unde nu imi era bine( sunt multe de spus aici dar nu ma mai intind) si nu imi pare rau deloc!!!...
si acum ii multumesc lui D-zeu ca am intalnit un om extraordinar cu care am familia care mi-am dorit-o.
CD27 spune:
Daa eu sper totusi sa nu "atace" trofeul ca atunci sigur n-o sa mai fie amuzant![]()
Spuneti-mi si mie Stodal pentru ce fel de tuse este? eu ii dau sotului dar nu prea are efect (de fapt cred ca nici nu prea il ia
) dar as vrea sa-i dau si Mikului ca Eurespalul nu prea merge si mi-e si cam teama sa-i mai dau (are cativa alergeni, plus zahar si noi cam suntem la regim)
Mami de Mikul Robert Constantin

CosmyB. spune:
Seara buna ![]()
Babymom e super inventiv Dragoselul
l-a atras mirosul care venea de sus de pe blat
Cuscra imi pare rau ca ai avut probleme, sper ca orice ar fi fost sa le treaca nasilor, sunt sigura ca voi nu ati avut vina 

soricelul ce face? 
cu intarziere pentru el!!! 

si ma bucur ca s-a rezolvat in sfarsit cu problema cu doctorita 
andreea_and imi pare rau sa aud una ca asta, nu stiu ce sfat sa-ti dau, dar cu siguranta ai luat decizia vea mai buna pentru comoara ta
Multa putere 

lavida spune:
laureta, multumesc de link 
babymom, Doamne da sa-si pastreze Dragos naravu'! si Eliza mananca mai bine in ultimul timp. Apropo de bucatele, Eliza nu mai suporta piureurile, am observat ca mananca mult mai bine bucati/felii/soldatei, orice poate lua singura sa-si bage in gura! Cred ca sunt primele semne de independenta. Daca ii dau cu lingurita, trebuie sa aiba si ea una, pe care o duce aproape tot timpul la gurita cu capul in jos => multa mizerie 
Am tot vrut sa te intreb, cate oua pe saptamana putem sa le dam bebeilor? Nu de alta dar ouale sunt preferatele Elizei si asa ma mai scot si eu cand e vorba de mancarea ei...
Eliza la 1 an
Ne-am inscris la concursul Klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">lav1
mamica fericita de
Eliza Maria (24.09.2008)
andy_galro spune:
babymom ce tare e Dragos!!!!
cum s-a urcat el in sertare ca sa ajunga sus....super!!!
acum ca te-am prins vreau sa te intreb ceva mai off-topic: am vazut in poze la mobila de bucatarie ca ai plita si cuptorul pe colt....spune-mi te rog cum este din punct de vedere practic?...adica e usor de folosit asa? ca si eu tot asa vreau si ma contrazice sotul ca nu e usor de folosit si el nu-si da seama cum e...o sa-i arat pozele tale ca exemplu