Bobocei de sept-oct 2008 (215)
Raspunsuri - Pagina 14
Nausica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui _giulianna_ Am un prieten stangaci, din pacate nu pot sa-l sun acum sa-l intreb. Bine, nu contest ceea ce spui tu, dar vroiam si parerea lui. Imi povestea ca si-a cautat tot orasul, la toate magazinele care au chitare, una pentru stangaci. N-a gasit! Mie asa mi s-a intiparit in minte, ca nu exista sau daca exista sunt greu de procurat. |
E foarte posibil sa nu le tina pe stoc magazinele de chitari de la noi, dar sigur ii pot aduce pe comanda. Daca chiar nu gaseste, ii spun eu unde sa se intereseze.
Si apropo de periferice, cred ca mouse-uri exista left-hand, daca sint asimetrice. Al meu e simetric dar se pot customiza butoanele pt stingaci.
sabinel spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Nausica
Mai stiu pe unul, si anume Jimi Hendrix. Deci esti in companie selecta. Nausica si Ania poze Right now I'm having amnesia and deja vu at the same time. I think I've forgotten this before. |
pai era musai s-o invat, ca ma trag din familie de muzicanti
Sabina si Amalia
angelynna82 spune:
Babymom moa cat de scump poate sa fie Dragos
, sa nu mai zici ca nu papa ![]()
Dya nu sunt nici eu de acord sa stea impreuna parintii de dragul copilului, in primul rand copilul sufera, apoi sunt mereu certuri pe care copilul le vede si nu e bine.
Eu cu tati sunt de 2 ani si jumatate, nu prea ne-am certat insa in ultimul timp parca nu mai este la fel. Am o poveste lunga care nu are rost sa o istorisesc, insa m-am invatat, inainte am iubit cu inima acum iubesc si cu capul 
Kllemi te deranjeaza ca ar fi stangace? Oricum mi se pare devreme sa iti dai seama de lucrul asta, Crina apuca cu amandoua mainile 
Claudinna e bine acum, nu mai are termperatura, i-am dat panadol si e bine. A trecut o saptamana de la ROR...de asta ma gandesc ca de la el este
. Voi ce mai faceti? Ti-am votat blogul 
CD mi-ai adus aminte de olita, tre sa mai pun si eu pitica pe ea ![]()
de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam
laureta spune:
Io marturisesc ca urasc olitza
. Am luato de la Ikea din aia simpla de tot verde praz, Biancu a facu si pipi si kk in ea. Acuma e cu praf :). Nu imi place sa spal kk de pe olitza
.
Asa invata un copil sa stea pe WC din cauza de mama lenesa![]()
Gata am ziso :))
SEBI!
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
angelynna82 spune:
CD super tare copilul cumnatei 
Nocom bafta maine la vaccin 
Laureta multa sanatate, ai mare grija la bronsita
, ma bag si eu la categoria de lenesa![]()
In afara de febra, tuseste si ii curg mucii nu rau dar sunt, insa ma dau peste cap si bale excesiv de multe
de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam
lavida spune:
babymom, acum am vazut si eu pozele cu Dragos! Super tare, ce i-a dat lui prin cap sa faca! Acum sa nu mai zici ca nu mananca, nu te mai credem ![]()
Nocom, multumesc, daca ai timp, te rog sa-mi trimiti un link. Ma gandisem si eu sa-i iau un scaunel, ceva, pe care sa se urce cand va putea, dar nu stiam ca sunt seturi. O sa caut si eu 
edit: Nocom, am gasit cateva modele, printre care si www.shopmania.ro/magazin~online-articole-igiena-si-sanatate-bebelusi~produs-baby-moov-set-olita-3-in-1~p-5752463.html" target="_blank">asta dar mi se par cam scumpe... ma mai gandesc acum daca ii cumpar sau nu.
Eliza la 1 an
Ne-am inscris la concursul Klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">lav1
mamica fericita de
Eliza Maria (24.09.2008)
laureta spune:
Babytza imi pare rau pt ce s a intamplat cu nasi. Orice ar fi cateva explicatii ar trebui sa rezolve situatia zic eu, mai ales ca nu sunteti vinovati, pup
SEBI!
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
laureta spune:
De reductor stiam ca Litaf are ceva cu scaritza
http://www.babysbest.nl/images/litaftoly.jpg
SEBI!
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
laureta spune:
Ange tusea aia si muci sa nu fie viral. I dai Stodal?
SEBI!
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
CD27 spune:
Am uitat sa ma laud si eu cu ceva, Mikul a facut "pipi la gard"
, ma rog...gardul era tablia patului, care mai era si acoperita cu o perna
iar ieri m-a lasat cu gura cascata cand s-a urcat pe aspirator si apoi in pat fara nicio ezitare (pana acum nu s-a mai catarat absolut nicaieri)
Babymom, Dragos e cel mai tare catarator
si inventiv pe deasupra
Ange ma bucur ca e bine Crinul dupa panadol, sper sa nu mai creasca febra peste noapte
Nepotul e haios cu kki pe post de trofeu dar sper sa nu se apuce sa si pupe trofelul![]()
Mami de Mikul Robert Constantin