incepind de azi -10kg (2)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
anisia27 spune:
Buna tuturor,
Vreau sa ma alatur si eu clubului vostru. Am 1,70 si 68 kg. Problema la mine este urmatoarea: nu mananc niciodata la micul dejun, nu pot renunta la cafea (nu o beau cu zahar ci cu zaharina iar o pastiluta are 0.004 kcal, folosesc 2 pastilute la o ceasca de cafea). Imi este permisa cafeaua daca sar peste micul dejun? A doua problema - varza calita - la cum gatesc eu varza calita cred ca 3 linguri de varza acopera aportul caloric din ziua respectiva. Deci, in concluzie, as prefera sa nu o consum. A treia problema: sportul la mine inseamna mersul pe jos si dansul. Este suficient ? Si ultima problema pe ziua de astazi se apropie cu pasi repezi postul Craciunului. Niciodata nu am tinut post dar postul acesta imi propun sa-l tin (deci adio carnita, oua, branzeturi, lactate). O sa studiez cu atentie dieta sa vedem cu ce pot inlocui carnita de acolo. Ah, era sa uit, imi este permis sa degus o berica pe zi
? Cred ca de la berica mi se trage si burtica dar nsa, obiceiul, in fiecare seara cand ma intalnesc cu sotul meu palavragim si degustam o berica. In fine, sper sa am tarie de caracter si sa ma abtin de la orice este interzis.
Revin dupa o analiza mai profunda a dietei.
Bafta tuturor!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura25/Laura25.jpg)
Laura25 spune:
Anisia, bun venit!
Eu zic asa: nici eu nu mananc dimineta, dar beau cafea cu zaharina. Nu vad nici o problema. Cu siguranta in loc de varza calita poti manca altceva, (varza cruda de ex. cu ceva) sau poti inlocui reteta ta de varza. Sau poti manca o ciorba si atat in loc de varza. Dans si mers pe jos e f. bun! Orice inseamna miscare e f. bine! Hai spor!
Licitatie pentru tricou 'Dependent DC' - salvati o viata!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
madelaine77 spune:
Neata fete frumoase!!!
Anunt si eu cu surle si trambite 63,5 kg
Ana, tin sa iti aduc un buchetel de floricele pt ca ne-ai dat dieta, pt ca nu fac foamea si pt ca am dat jos 1,5 kg in 4 zile mancand pe saturate.
Va pup. Revin mai tarziu cu meniul.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura25/Laura25.jpg)
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madelaine77 Neata fete frumoase!!! Anunt si eu cu surle si trambite 63,5 kg ![]() ![]() ![]() Ana, tin sa iti aduc un buchetel de floricele pt ca ne-ai dat dieta, pt ca nu fac foamea si pt ca am dat jos 1,5 kg in 4 zile mancand pe saturate. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Va pup. Revin mai tarziu cu meniul. MADELAINE |
![](punk.gif)
![](punk.gif)
Licitatie pentru tricou 'Dependent DC' - salvati o viata!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Carmon spune:
Wow, Madelaine, felicitari!
Anisia, bine ai venit! noua -in grupul asta - sunt si eu, si la fel ca si tine beau cafea la micul dejun, dar azi si ieri am mancat si cate o banana si vad ca a mers binisor chiar.
Eu voi evita cantarul pana marti dimineata (sau asa imi propun). Maine ma voi masura si-mi voi face niste poze "before", sa fie! Nu stiu daca le voi afisa - s-ar putea sa-mi fie prea rusine cu ele, dar macar de la gat in jos tot ar trebui..
Si raportez ieri prima zi fara trisari, si de asemeni prima zi cu un pic de sport. Cele 18 minute din "Pilates - buns & thigh", urmate de un masaj de 15 minute al abdomenului.
Deseara voi face (! sper) Pilates pt abdomen, si probabil un masaj al aripioarelor.
Azi zi de post (fara carne doar)- deci rocada cu ziua 1 din dieta:
- 9: o banana, cafea cu lapte care se va intinde pana pe la 11
- 13:30 - orez cu legume (ardei, rosii, ceapa, ciuperci)
- 17:00 - o portocala
- 19:30 - ciorba de legume si probabil o bucata de telemea
madelaine77 spune:
Hello again,
Lauriciule, spre rusinea mea nu am facut sport...si azi mi-au venit si rusii..asa ca 7 zile sigur nu voi face mare branza de sport.
Nu am avut insa nici o abatere de la ce e scris acolo si am incercat sa manac varza cu pui, sau chiar goala in fiecare seara.Adica am respectat un pic si ce zice Mihaela Bilic in cartea ei, printre care :' fara glucide dupa ora 18.00'
Anisia, bun venit.
Daca nu mancati dimineata VA INCETINITI CU BUNA STIINTA METABOLISMUL!!! si tu nu cred ca vrei asta.
Ti-o spune o experta in cure de slabire si o fosta foarte mare saritoare peste micul dejun. Adica greseala asta am facut-o si eu ani de zile...si nu este bine.
Carmon, si eu l-as fi evitat. Dar azi mi-a venit 'treaba aia' ..de fete si vroiam sa stiu ce greutate am pt ca apoi sigur apar modificari de la retentia de apa.
Pupici.
madelaine77 spune:
citat din mesajul lui dulcetica Tocmai m-am intors de la restaurant. ![]() dulcetica |
Si ce ai papat?
Sa-ti fie de bine.
dulcetica spune:
citat din mesajul lui anisiap sa ti fie de bine ![]() Tudor ![]() ![]() ![]() |
Merci madame!
Poza:
http://www.showbiz.ro/monden/4039343-catrinel-menghia-apetisanta-in-lenjerie-intima-poze/foto11