incepind de azi -10kg (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ipearina spune:

Vreau si eu in listutza, ca sa fiu si mai motivata! Am 1,68m si 61kg; si visez sa ajung la 52 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmon spune:

Laura, AnaMaria - vreau si eu in lista! 1,65m, 65.5 kg (luni).
Thanks.

Edit:

Merci, Laura .

Am uitat sa spun ca sunt de acord cu pozele, numai ca... vad ca nici una din noi nu are exagerat de multe kilograme de pierdut, si mai ales in hainele mai groase de iarna 5 kilograme pierdute e posibil sa nici nu se observe. Ma gandesc sa-mi fac deseara poze in pantaloni scuti si-un tricou mai mulat, sa ma rusinez cu frumusete de burtica.
Intrebare: daca ne hotaram sa punem poze, unde anume? Le trimitem Laurei/ AneiMaria pentru un album comun, sau cum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

Salutare fete frumoase!!!

Eiiiiiiiiiii dar ce vad eu aici?
Dulcetica???AnaMaria??? Vorba Laurei, ce e aici fetelor club de
ingrasat? Pai ne suparam rau!!!

Criss si Ipearina, bun venit in club!

Lauaraaaaaaaaaaaaaa, strig eu cu portavoce: PE MINE DE CE NU M-AI TRCUT IN LISTA??????
Madelaine; start 65, target 55.

Raport: ieri am fost fte cuminte, dar nu am facut miscare nici aseara si nici azi dimineata, asa cum ma laudam ieri. Puturoasa.....rau

Meniul azi:

8.00- o felie de paine graham snack atack 30 gr si 40 gr mozzarella de bivolita;
gustare- o cafea cu lapte de la Mc Donalds.
13.30- salata bulgareasca
Pe la 17.00- 2 mere mici
Cina- varza calita

Raportez si eu azi o mare nesimtire: am cam sarit calul cu niste Cola Zero, dar cica e zero si se iarta (inclusiv madame Mihaela Bilic ne da voie, in cartea ei, sa bem cu bauturi light). Promit ca pe viitor sa imi fac limonada: adica apa minerala cu o lamaie stoarsa.

Pupici si sa fiti cumintele !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dulcetica

Azi dimineata n-am mai mincat nimic,pentru ca m-am urcat pe cintar si l-am stricat.Nu mai maninc pina nu arata cit trebuie.

dulcetica

Nu e bine deloc. Mai bine renunti la cele 2 gustari sau la masa de seara, decat sa renunti la micul dejun.
Nu te supara pe mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madelaine77

Salutare fete frumoase!!!

Lauaraaaaaaaaaaaaaa, strig eu cu portavoce: PE MINE DE CE NU M-AI TRCUT IN LISTA??????
Madelaine; start 65, target 55.

Scuze, eu am preluat lista scrisa de AnaMaria. Domnitza, dar innaltimea nu ne-o zici?

Cu pozele nu stiu ce sa zic. Fiecare cum poate. Eu am album pe shutterfly.com si ma gandeam sa pun ca exemplu de "before" o poza de la mare din septembrie. (e deja in album, o sa pun probabil link in list, langa greutatea initiala). Iar pt poza de "after" punem si noi ceva intr-o costumatie de rev, Craciun, ceva care sa ne avantajeze, sa avem cu ce ne mandri

Licitatie pentru tricou 'Dependent DC' - salvati o viata!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Laura, mie nu imi place treaba cu poza pe net....mi-am facut poze cand am inceput dieta (fata, profil si spate) dar as prefera sa le tin doar pentru motivatie proprie. Daca e musai..trimit, daca nu...eu as zice pas la mutarea asta.

Mergi la inceput

Scuze: am uitat de inaltime 1,60. Offfffffffff daca nu a avut si mama asta a mea mai mult material pt lungime...(cred ca l-a folosit pe tot la latime)
Revenind: 160cm, 65 kg target 55

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madelaine77

Laura, mie nu imi place treaba cu poza pe net....mi-am facut poze cand am inceput dieta (fata, profil si spate) dar as prefera sa le tin doar pentru motivatie proprie. Daca e musai..trimit, daca nu...eu as zice pas la mutarea asta.

MADELAINE

Nuuu, normal ca nu e musai. De asta am si intrebat daca sunteti de acord sau sa facem poze de la gat in jos. Stiu ca sunt multe persoane care se feresc de pus poze publice si le inteleg si le respect decizia. Deci e total benevol. Probabil ca e super-bun si de pus o poza de asta cu noi mai umflatele pe frigider, sau pe dulapul cu dulciuri (eu am un raft intr-un dulap mai sus unde tin dulciurile, ca sa nu ajunga copiii la ele. Rares al meu ar baga ciocolata fara numar, fara numar ... Noroc ca eu am depasit faza asta si nu poftesc deloc)

Licitatie pentru tricou 'Dependent DC' - salvati o viata!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Si eu am dulapior cu dulciuri sus...dar fiu-meu e super tare ca el tine la silueta. Face inot si nu prea mananca dulciuri, ca cica manca asa cum i-a zis antrnorul lui fara dulce. Ma rog, are desert la pranz si in general ii face mama prajitura in casa..sau ii mai dau cate un ou kinder...
Revenind, cea care baleste pe la dulap su eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnaMariaVV spune:

Fetelor, eu nu mai spun ce am mancat azi, mi- prea rusine.
Cantarul imi tine insa moralul sus - 51.3 kg - dar tare mi-e ca ma inec ca tiganul la mal.. parca nu mai sunt in stare sa dau jos 800 grame.

Mergi la inceput