incepind de azi -10kg (2)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
dulcetica spune:
Azi am facut-o lata.Am fost la o prezentare(sau cum i-o fi zicind acum) de proiect ,un gis, unde aveau niste gustari.Am bagat 2 saleuri.Dupa asta ,in loc sa ma intorc la birou,am ramas in oras sa casc gura la magazine, ca era foarte cald.N-am rezistat, mi-am luat niste forneti.Cind ajung la servici, erau 2 pizza gigant si un tort ,aduse de ziua cuiva.Ma-sa mare...am mincat 2 felii de pizza si, atentie:2 felii de tort.Ar fi fost pacat de la Dumnezeu ,o data e ziua omului.Bun tort,de altfel....a si o cana de pepsi ,de ala de care va spuneam ca e plin de calorii.
Acum am mincat 2 struguri si sper sa inchei subiectul.As putea sa fac si eu exercitii ,dar nu stiu daca merge cu burta plina.
Nu am banda,am stepper ,leg magic si bicicleta ,care e defecta.
Am uitat ,cind am ajuns acasa am mincat si 2 bomboane ,ca sotul meu a cumparat 4 cutii ,plingi linga ele daca le vezi si a intervenit factorul uman.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Arianna_M/Arianna_M.jpg)
Arianna_M spune:
....dulcetico.....mama-mama ce as mai manca si eu o felie de tort ....mi-a lasat gura apa cand am citit
eu de suparare am mancat 3 patratele de ciocolata neagra .....pt k mi-am luat www.domo.ro/Electrocasnice/Ingrijire_personala/Cantare_de_baie/Tefal/Cantar_Tefal_Bodysignal_BM_8022" target="_blank">cantar si imi arara cu 4 kg mai mult decat imi arata cel vechi ......
....si nu prea cred k ma inseala...in fine am sa vad maine dimineata exact.
_
Imi doresc
Sa ma ajute Bunul Dumnezeu !!!
dulcetica spune:
Te inteleg.In final nu conteaza,e un reper.Da tu jos 10kg pe asta si nu-i problema.
2 kg din ce-i pe mine ,la Belek le-am pus,la papillon zeugma.M-am jurat ca nu mai merg la turci ,sa ma ingras pe banii mei.
Arianna_M spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dulcetica 2 kg din ce-i pe mine ,la Belek le-am pus,la papillon zeugma.M-am jurat ca nu mai merg la turci ,sa ma ingras pe banii mei. dulcetica |
Si mie de la ei mi se trag cateva kg
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
_
Imi doresc
![](fetita.gif)
![](fetita.gif)
ipearina spune:
Of, tare imi doresc sa slabesc si eu! Nu mai am vointa de altadata, nu pot sa ma abtin de la mancare, nu mai fac sport cum faceam odata, sint delasatoare si puturoasa.
Poate ma motivez daca intru in clubul vostru (am mai incercat si altadata, dar degeaba). Am fost mereu slaba, dar dupa sarcina am ramas cu un surplus de 9kg. Vreau sa mai fiu ca altadata, mi-e dor de vechile mele haine, vreau sa scap de celulita de pe picioare si mai nou si de pe brate. Poate reusesc alaturi de voi...
Am 61kg si vreau sa mai am 52-53 ca altadata... De maine incep sa fac miscare, macar de 3 ori pe saptamana. Cat despre dieta Dalma, se slabeste cu ea? Daca nu tin ceva organizat, o sa am impresia cam am mancat cat trebuie .
AnaMariaVV spune:
citat din mesajul lui Carmon Buna dimineata tuturor, AnaMaria, Laura ![]() ![]() AnaMaria , tu tii zilele chiar in ordine? Eu ma gandeam sa bag mereu vinerea mesele cu orez sau mai de post, deci azi, desi e prima zi, o sa mananc pui cu salata de varza (de fapt de gulie rasa), deseara probabil ciorba de legume cu ceva carne de porc (facuta acum vreo 2 zile), si las orezul pe vineri. Laura - la 20-30 min de sport pe seara m-as baga si eu. Eu ma gandisem la pilates, dar sa vad acasa ce-i cu linkul tau (la munca nu merge youtube). As vrea sa fac exercitiile in jur de 20.30 sa zicem. Cam invidiez fetele care au benzi de alergat acasa, dar apartamentul meu e micut, si apoi sunt sigura ca nu as folosi-o prea des.. Eu am sa dau raportul o data/saptamama, luni dimineata de ex (cantarire si masurare duminica dimineata). Of, cand o sa ma vad cu 10 kg mai slaba??.... |
Cu placere!
Cred ca zilele trebuiesc tinute in ordine, trebuie sa aiba o logica ordinea asta. Dar nici nu cred ca e super bai daca le inlocuiesti intre ele. Cred ca mai important este sa mananci in ziua respectiva doar ce trebuie atunci, adica sa nu amesteci si zilele si felurile intre ele.
AnaMariaVV spune:
citat din mesajul lui Arianna_M![]() ![]() ![]() ![]() eu de suparare am mancat 3 patratele de ciocolata neagra .....pt k mi-am luat www.domo.ro/Electrocasnice/Ingrijire_personala/Cantare_de_baie/Tefal/Cantar_Tefal_Bodysignal_BM_8022" target="_blank">cantar si imi arara cu 4 kg mai mult decat imi arata cel vechi ![]() ![]() ![]() _ Imi doresc ![]() ![]() |
Arianna, cantereste o sticla de apa pe el. Eu asa mi l-am verificat
![](icon_smile_big.gif)
AnaMariaVV spune:
citat din mesajul lui ipearina Of, tare imi doresc sa slabesc si eu! Nu mai am vointa de altadata, nu pot sa ma abtin de la mancare, nu mai fac sport cum faceam odata, sint delasatoare si puturoasa. Poate ma motivez daca intru in clubul vostru (am mai incercat si altadata, dar degeaba). Am fost mereu slaba, dar dupa sarcina am ramas cu un surplus de 9kg. Vreau sa mai fiu ca altadata, mi-e dor de vechile mele haine, vreau sa scap de celulita de pe picioare si mai nou si de pe brate. Poate reusesc alaturi de voi... Am 61kg si vreau sa mai am 52-53 ca altadata... De maine incep sa fac miscare, macar de 3 ori pe saptamana. Cat despre dieta Dalma, se slabeste cu ea? Daca nu tin ceva organizat, o sa am impresia cam am mancat cat trebuie ![]() |
DA, se slabeste de la ea! Eu am slabit 4 kg/3 saptamani si acum, in 1 saptamana - 1.3 kg
Arianna_M spune:
citat din mesajul lui AnaMariaVV Arianna, cantereste o sticla de apa pe el. Eu asa mi l-am verificat ![]() Mami de Vladi ![]() ![]() |
buna idee.....merci
![](pupic.gif)
_
Imi doresc
![](fetita.gif)
![](fetita.gif)
AnaMariaVV spune:
Si acum, dupa ce am raspuns, sa va dau si marea veste:
Am facut pentru prima data in viata mea COZONACI. Singura, singurica, fara nici un ajutor.
Vroiam sa-mi iasa exact ca ai bunicii mele si asa mi-au iesit.
Am zis ca asta este testul suprem al abilitatilor mele de gospodina... si am luat 10!
Si, ca sa ma felicit, la 16.30 am mancat 1/2 dintr-un cozonac cu lapte . Bravo, sa-mi fie de bine.
In rest am mancat asa:
ZIUA 10 - 51.4 kg (dupa gustarile aiurea de zilele trecute, nu s-a mai miscat cantarul - bine macar ca nu a crescut)
- 8.30 - un iaurt
- 14.30 - broccoli + piure de cartofi
- 16.30 - v-am spus mai sus
Somn usor si vise placute!
Ipearina, bine ai venit in club!
Dulcetica, pune-te serios pe treaba, doar esti cea fruntasa intre sustinatoarele dietei Dalma...