incepind de azi -10kg (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Neazta....

si eu mi-am papat cuminte cascavalul de dimineata
ieri am mancat fara nici o abatere ...sunt mandra de mine....sper sa reusesc si azi

Laura,.....eu votez pt ora 9 seara .....ar fii frumoas sa ne dam si web....sa ne vedem ce charaghioase suntem

_

Imi doresc Sa ma ajute Bunul Dumnezeu !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Apropo de kaufland.....eu de la ei imi fac cumparaturile....si sunt foarte multumita de preturi si marfa ....cat despre suc nu am cumparat ,dar presupun k este bun.....si mie imi place cel de grapefruit

_

Imi doresc Sa ma ajute Bunul Dumnezeu !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

Buna la toata lumea!

Am o zi teribil de aglomerata, asa ca intru acum in timpul pauzei pt gustarea de fructe.
Multumesc pentru sustinerea de aseara. Am reusit sa trec cu bine si sa-mi infrang poftele. Am luat doar o inghititura dintr-o bucatica de rahat, care oricum are putine calorii. Imi pare rau si pentru asta, dar sper ca azi sa fiu mai cuminte.

Dulcetica, din cate imi amintesc tu ai o banda de alergare? O mai folosesti?

Meniul pe azi:
7.30- o felie de paine Snack Atack cu 30 gr cascaval Gouda si o cafea neagra;
11.00- o mandarina si un mar mic; o cafea cu lapte si fara zahar de la automatul de la birou (la cafeaua asta sunt sigura ca trebuie sa renunt)
13.00- piept de pui cu salata de varza alba;
17.00- fructe-probabil 2 mere mici;
20.00- varza calita cu piept de pui (imi face mama dietetica super buna)

Ca sa o laud pe mama mea, draga de ea, care e plina de merite ca sta cu fiu-meu, a facut un curs de asistenta medicala de dietetica in tineretea ei si gateste demential de bun, dar dietetic...asa ca o exploatez si eu acum.
Si pentru sustinere...MAMA TINE SI EA DIETA ANEI...ADICA DIETA DALMA....o pt mama si una pt ana ca ne-a dat dieta.

Va pupacesc si fug la treaba. M-am intins ca o placinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmon spune:

Buna dimineata tuturor,

AnaMaria, Laura - multumiri pt dieta! Pare super-rezonabila, si sincer m-am topit de placere cand am citit ca avem voie sa gustam ceva/orice zilnic! . N-o sa abuzez de chestia asta, dar voi incerca sa nu ma simt vinovata sambata cand mai ies in oras si mai scap la cate un moccacino :).

AnaMaria , tu tii zilele chiar in ordine? Eu ma gandeam sa bag mereu vinerea mesele cu orez sau mai de post, deci azi, desi e prima zi, o sa mananc pui cu salata de varza (de fapt de gulie rasa), deseara probabil ciorba de legume cu ceva carne de porc (facuta acum vreo 2 zile), si las orezul pe vineri.

Laura - la 20-30 min de sport pe seara m-as baga si eu. Eu ma gandisem la pilates, dar sa vad acasa ce-i cu linkul tau (la munca nu merge youtube). As vrea sa fac exercitiile in jur de 20.30 sa zicem.
Cam invidiez fetele care au benzi de alergat acasa, dar apartamentul meu e micut, si apoi sunt sigura ca nu as folosi-o prea des..

Eu am sa dau raportul o data/saptamama, luni dimineata de ex (cantarire si masurare duminica dimineata). Of, cand o sa ma vad cu 10 kg mai slaba??....

Mergi la inceput

Fetelor, ma bag si eu la 20 de minute de sport/zi dar banda si dimineata, nu seara. Din cate stiu eu nu este buna activitatea fizica intensa seara inainte de culcare pt ca nu mai dormim bine si eu si asa am probleme cu somnul.
Carmon, ai dreptate, pe banda mea s-a asezat deja praful, dar datorita voua sper sa o utilizez iar zilnic.

Legat de raport si cantarire, si eu as prefera o singura zi pe saptamana, pt ca daca nu vad rezultate ma demotivez si nu vreau sa renunt.
Asadar eu vreau zi de raport martea pt ca lunea e prea dupa week-end si cine stie ce ispite ma pasc la sfarsitul saptamanii. Asa macar lunea mai dreg si eu busuiocul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmon spune:

Madelaine - sunt de acord pt marti si eu, am uitat ca weekendul e mai expus ispitelor. Ca si tine, mi-e teama ca cantarirea zilnica m-ar demoraliza, rezultatele nefiind asa... vizibile :).

Oricum, daca si restul fetelor vor sport dimineata, poate ma voi mobiliza si eu sa ma trezesc cu 30-45 minute mai devreme...

Mergi la inceput

Ok, din punctul meu de vedere ramane raportul oficial MARTEA si cine vrea sa raporteze si intermediar e bine venit.
Asteptam si parerea celorlalte fete si stabilim o zi pt raport saptamanal.

Legat de sport, promit ca maine la 6.30 sunt drepti. Beau 30 de min cafeaua si imi pun ordine in agenda si de la 7.00-7.30 banda. Apoi la 8.00 mic dejun.
Pt mine e foarte ok asa, mai ales ca la 8.00 il trezesc si pe piticot im zilele de gradinita.

Acum legat de sport, cred ca fiecare isi poate alege ora sau perioada din zi in functie de programul pe care il are. Important este cred sa facem cele 20-30 de minute de miscare zilnic, nu neaparat sa le facem la o anumita ora. Eu asa stiam de la medici, ca nu este foarte indicata activitate fizica intensa seara.

Pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Link-ul dat de mine e spre un filmulet de vreo 9 minute de miscare gen pillates. Si mai sunt acolo filmulete tot asa de 5-10 minute cu miscari focusate mai mult pe abdomen. Pe mine ma 'doare' cel mai tare acum sa scad burta. Cu sportul, zic si eu sa faca fiecare cand poate. Eu dimineata nu pot din cauza de kinderi, peste zi cica muncesc (mi-e greu sa ma rupa 20 de minute , ca pe urma nu mai am nici un chef si nici un spor. Si la ce job am eu, daca imi 'pierd ideea', greu mi-o mai gasesc ). Peste zi ma pot urca pa stepper 5-10 minute intr-o pauza. Seara ramane singura varianta pt mine pentru pillates. Probabil in jur de ora 20, ca pe la 21 deja am de pregatit pijamale, povestea de seara etc.

Si eu sunt de acord cu cantaritul martea!

Licitatie pentru tricou 'Dependent DC' - salvati o viata!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Madelaine, pentru mama ta!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Madelaine, pentru mama ta!

Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

Merci de la mama.
Vazut si eu poze cu kindereiii tai.Superbi. Mai mai sa ma convingi si pe mine sa mai produc una bucata 'cupil', dar nu ma lasa muncile astea .
Mama ei de plantatie, ca sclavii toata ziua calare pe plantatie, dar cine stie...peste vreun an doi, poate ma bag la un pui mic ca prea ma taie gandul. Pana atunci sa devin eu iar zana si slaba.

Mergi la inceput