incepind de azi -10kg (2)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
madelaine77 spune:
Raportez si eu : stagnare 63,9 kg.
Stiu de la ce mi se trage: tot de la raceala care de fapt este o sinuzita si de la tone de ceai cu tone de miere baute ca sa imi mai calmez tusea.
Arianna, felicitari!
Criss, felicitari si tie pentru mobilizare.
De saptamana asta am mai variat si eu putin dieta, sper sa nu fie o problema, dar una peste alta la baza mentin principiile DALMA.
Meniul pe azi:
8.00- o felie de paine 20 gr, cu 25 gr muschi Azuga neafumat (Cristim) si cu 1/2 ardei gras.
Gustare 10.- ceai cu 2 lingurite de miere si lamaie si un Redoxon (am inceput sa tin cont si de zaharul continut in tabletele astea efervescente impotriva racelii)
14.30-orez sarbesc.
17.00- gustare de fructe si un ceai neandulcit;
20.30- varza cu piept de pui.
Va pup. Ma duc sa inchid luna ca azi e belea mare cu multa munca: delcaratii, balante, etc.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Carmon spune:
Buna dimineata fetelor, hop si eu la raport!
Arianna, felicitari!
Laura, Madelaine nu fiti prea severe cu voi! Banuiesc ca e normal pentru fetele care au inceput dieta/ mancare sanatoasa odata cu subiectul, deci cum vreo 3-4 saptamani sa slabeasca din ce in ce mai putin, ca s-a dus "apa", si de-acum incepe adevarata lupta!
Dulcetica , dai raport azi? :) Iti tin pumnii, o zi cu iaurt sau cruditati nu-i usoara!
Eu am un raport frumos, 63.5 kg (-1,6kg intr-o saptamana), desi sambata am iesit in oras la pranz (cartofi prajiti, prajitura desert..). E posibil totusi sa fie un pic exagerat, ieri nu m-am simtit prea bine, un pui de raceala, si prin urmare am stat mai mult pe o dieta lichida.
La sala inca n-am ajuns, sambata mi-au venit rusii, sper ca de maine .
In rest, meniurile cam respecta dieta Dalma, azi de ex. varza calita cu mamaliguta la pranz, supa crema de brocoli cu branza si smantana (si cateva bucatele de sunculita afumata, tot in supa) deseara, o portocala pe la 4 si cafea cu lapte cat cuprinde.
madelaine77 spune:
Bravo Carmon...excelent -1,6kg intr-o saptamana.
Sper sa reusesc si eu saptamana asta sa mai dau macar 1 kg pana sambata pt ca atunci il sarbatoresc pe puiul meu la locul de joaca cu gasca mare de copii si parinti..si vreau sa arat cat de cat bine...mai ales ca vin si socrii
Si mai am un mare obiectiv, cand voi ajunge la 55 de kg...vreau sa ma las de fumat. De fapt nu la 55, ci la 52-53 ca sa nu cumva sa mai pun pe mine ceva sunculite daca renunt la tigara.
dulcetica spune:
Mai bagati o purcica acolo.Nu stiu ce am ,dar am 61 kg,adica am mai pus unul la loc.Ieri am mincat spre malnutritie,numai varza si niste mere, pina a venit sotul meu de la meci, hamesit si cind l-am vazut mincind,n-am mai rezistat si hop si eu.Mincare de om ciudat :piine proaspata cu unt president ,de ala sarat,vreo 4 felii ,cel putin.Spuneti si voi...si apoi am mincat bomboane.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anamariame/anamariame.jpg)
anamariame spune:
BunaRaportez si eu: am 62.1 kg, deci saptamana trecuta am pierdut 1.3 kg. Sunt destul de multumita.De ieri merg la sala. 20 min bicicleta, 20 min stepper, 20 min banda. Am o energie unriasa. Sper sa ma tina Oricum, pana la Craciun nu ma las. Cand scap de porcusor?
Cand ajung la 61? Off, off.Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
ipearina spune:
Dulcetica, ti-ai chinuit organismul toata ziua cu varza si mere, iar seara ai bagat la greu, asa ca a absorbit tot!
Asta era si grseala mea: nu mancam mai nimic toata ziua, dar ma infruptam seara cot la cot cu sotzul.
madelaine77 spune:
Fetelor, am calcat si eu stramb cu un polonez (carnat nu barbat) si 2 felii de paine, mancate in viteza cand am lasat piticul de la gradi acasa.
Cumparase mama si mi s-a facut o pofta si am stat si am bagat in mine depanand amintiri de pe vremea lui Ceausescu.
Eram ca 2 bufnite pe o craca...mancam si ne minunam:' vaaai sunt plini de E-uri si hap o gura de polonez, vaaaaaaaai au si soia, si mai bagam o gura, vai pe vremea lui Ceausescu ce mai mancam din astia ...si hop alta bucata in gura'
Am lasat cupilul acasa si am plecat spre administratia financiara unde avea treaba apropae bocind....
Vaaaaaaaaaiiiiiiiiii ce idioata am fost.........dar, vaiiiiiiiiiiii ce bun era polonezul
dulcetica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ipearina Dulcetica, ti-ai chinuit organismul toata ziua cu varza si mere, iar seara ai bagat la greu, asa ca a absorbit tot! ![]() ![]() ![]() |
Culmea e ca slabisem 3 kg, de cind m-am apucat si acum am pus 2kg la loc.Ma duc sa ma impusc in cap.
![](icon_smile_big.gif)
aandreea76 spune:
Buna fetelor! am incercat aseara sa scriu dar nu ma conectam de loc. Cred ca nu mergea forumul. Deci, am fix 55 kg si sunt dezamagita ca speram macar 54. Ieri am mancat aiurea, adica un sendvis dimineata, la pranz varza cu mamaliga(voi cu mamaliga voastra mi-ati facut pofta), iar seara....m-am prostit, am mancat orez cu lapte. Azi ceva mai rezonabil: dimineata un sendvis, la pranz ciorba de vacuta, dar...cu paine. Cam atat toata ziua. Sa vad daca reusesc sa ma limitez la un mar, ceva, acum, seara.
Recunosc ca nu prea "m-am prins" ce fel de dieta e Dalma, ca mi se pare cam multa mancare acolo, dar am inteles ca mancat rezonabil in cursul zilei si ne mai mancand seara, se slabeste frumos si de durata. Adica ideea era de cel tarziu ora 6 ultima masa si multa hidratare. Aici stau cam prost ca nu mi-e sete deloc.
Va rog sa ma "introduceti " si pe mine in lista: 1,62m , 55 kg, target 50.
madelaine77 spune:
Fetelor mi-e o foame de lup...de fapt as devora niste paste tortellini al forno sau penne quatro formagi