incepind de azi -10kg (2)
Raspunsuri - Pagina 13
madelaine77 spune:
Hello, hello!
Ce excludere Dulcetica, te tinem aici si te chinuim pana te apuci serios de treaba.

Carmon, merci pt urari si felicitari pt abonamentul la sala.
Arianna, bravo tie. Si mie mi-ai parut fte serioasa, asa ca esti pe drumul cel bun si este normal sa ai rezultate.
Scriu si eu rapid meniul:
8.00- 2 felii paine cu cascaval si gouda;
11.00- un ceai cu miere (sunt fte racita si mierea imi mai calmeaza tusea

)
12.45- varza
Gustare- voi baga 2 mere mici
Cina- varza cu pui/ varza cu o lingura de smantana.
Va pup si fug sa-mi recuperez piciul de la gradi si sa-l duc la bazin. De azi reancepem bazinul

Arianna_M spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madelaine77 Arianna, bravo tie. Si mie mi-ai parut fte serioasa, asa ca esti pe drumul cel bun si este normal sa ai rezultate. ![]() MADELAINE |
Draga mea.....k sa avem rezultate bune ne trebuie seriozitate si ambitie muuuultaaaa

Lupta cu kg !
dulcetica spune:
| citat din mesajul lui Arianna_M Draga mea.....k sa avem rezultate bune ne trebuie seriozitate si ambitie muuuultaaaa ![]() Lupta cu kg ! |
Abia acum spui?

La prinz: 4 ardei copti cu otet ,f putina ciorba cu perisoare,2 mere
pe la 16 :un strugure ,1 cana sana
la 18.16: 1 cana sana
Din pacate imi chioraie matele de foame.
Arianna_M spune:
| citat din mesajul lui dulcetica Abia acum spui? ![]() La prinz: 4 ardei copti cu otet ,f putina ciorba cu perisoare,2 mere pe la 16 :un strugure ,1 cana sana la 18.16: 1 cana sana Din pacate imi chioraie matele de foame. dulcetica |

........esti glumeata eu am calcat stramb mai devreme...am facut un tort barbie pt fetita unei prietene si am tot lins oalele de crema

.....imi pare rau dar nu m-am putut abtine
Lupta cu kg !
Monnvas spune:
ma mai primiti? Intru la raport ca sa nu imi puneti in lista 
Mi-am pus baterie la cantar si raportez 54,8 kg - acum seara. Sper ca dimineata sa fie mai bine
Oricum, de cateva zile sunt pe Montignac si nu mi se pare deloc greu! Si nu mi-e foame deloc!
Succes! Sa ne vedem suple de Craciun!
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
anamariame spune:
Buna seara!Incredibil pentru mine (ca nu am facut cine stie ce eforturi-doar renuntat la dulciuri, grasimi, paine si mese dupa 18:00), am pierdut ceva. Azi dimineata arata Dl Cantar 62.2 kg
, sper s-o tina tot asa. Tb sa scap de grasuna din dreptul numelui. Ma scuzati ca am pierdut discutia, eu nu stiu cand se da raportul.Luni, nu?Pana una, alta, weekend placut.Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
Arianna_M spune:
Sigur k te primim Monica..![]()
faza cu suple de Craciun cred k este valabila pt fetele care au mai putin de dat.....eu una nu ma incadrez ![]()
Lupta cu kg !
Arianna_M spune:
| citat din mesajul lui anamariame Buna seara! Luni, nu? Pana una, alta, weekend placut. Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
Marti Ana
Multumim si tie la fel....week-end placuta si fara abateri
Lupta cu kg !
aandreea76 spune:
Buna, fetelor. M-am inscris, tocmai pt "maratonul" asta. Ma primit si pe mine in club? Va rooog...Eu n-am asa mari probleme, dar vreau sa fiu slaba. Am 1,62 si 54-55 kg, nu stiu exact dar ma cantaresc maine dimineata si vin sa va spun. As vrea sa ajung la 50, macar. Daca nu chiar 48...Mamaaaa, din liceu n-am mai avut 48. Ideea e ca tot ce pun , pun pe solduri, coapse, fund si deja ma strang pantalonii. Cred ca am pus 3 kg, in ultima luna jumate, aveam 52.
Revin maine cu kg exacte si..meniul zilei.
Arianna_M spune:
Bine ai venit Andreea 
scrie repede 12 mesaje (sau 10 nu mai stiu exact )...k sa nu mai fi moderata si sa iti apara postarile in timp real.![]()
Lupta cu kg !