Fiv in Ungaria 74
Raspunsuri - Pagina 6
sophie76 spune:
goggy, AH ai facut la cererea ta sau la recomandarea dr, a fost un motiv anume ce te a determinat s afaci aceasta procedura ?
Tin pumnii sa vii cu beta mare si simt eu ca asa va fi
H.Mirela Doamne ajuta sa se prinda si puiutii tai, und eai facut FIV ul la Budapesta sau in alta parte?
Felicia, 2bobocei va doresc din tot sufletul embrionasi de calitate si lipiciosi
sophie
goggy spune:
Alinutza, stiu ca nu e usor dar gandeste-te ca se va face mare si voinic si se va lipi de mamica lui
goggy spune:
sophie, esti o scumpa . Daca simti tu ca va fi beta mare, cine sunt eu sa te contrazic?
Legat de AH, l-am intrebat pe Kovacs daca i se pare o optiune valabila pentru noi dar mi-a zis ca e decizia embriologului, nu a lui, ca va discuta aspectul si ne va spune. Cand am urcat pt ET, mi-a spus ca embriologul deja facuse AH, de unde deduc faptul ca atunci cand se considera necesar (aspectul embrionului, varsta pacientei, nr de incercari etc), se face fara sa mai stea cineva sa te intrebe. Cu alte cuvinte, oamenii chiar fac tot posibilul. Nu stiu ce i-a determinat in cazul meu dar ma bucur ca au facut-o.
alinamolnar spune:
Fetelor va multumesc foarte mult pt. incurajari si pt. ca sunteti alaturi de mine. Ajuta f f mult, mai ales exemplele similare care s-au finalizat cu . De cand mi-ati raspuns, mi s-a mai ridicat moralul. Noroc cu voi, pt. ca al meu simt ca e cam dezamagit, dar nu arata, ca nu ma simt eu mai rau decat ma simt. Cu putin noroc si ajutor de la DD , anul asta voi fi .
Va pup .
cezara66 spune:
Alina,eu stiu ce simti...si eu am ramas dezamagita de cat de putine ovocite rezulta la punctii in Debrecen.Tu spera ca va fi cat mai bine.Daca nu-via Budapesta-uite draguta de Felicia cate oua a obtinut!
tannoo25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui violeta70 Buna seara fetelor Maine dimineata plec spre Szeged. Merg cu trenul pana la Arad si apoi ma va duce cineva la Szeged. Tren exista pana in Szeged, dar nu direct ci cu schimbare undeva in Ungaria. Sincer nu-mi prea surade, asa ca am preferat varianta anterioara. Sper sa pot folosi laptopul, dupa ce ca-l car cu mine. Ne auzim si aveti grija de voi. Pupici la toate fetele Dumnezeu este alaturi de noi Adriana |
bafta maxima !
luck spune:
uauuuuuuu... fetelor ce ati mai scris de cand nu am intrat , dar e de bine...
zapp
FELICITARI !!!
parerea mea este ca valoarea progesteronului este micuta , sunt sigura ca dr K stie ce zice , dupa cum clar se poate vedea , dar totusi mai „sapa” in legatura cu valoarea lui , mie personal mi se pare mica si nu cred ca se intampla nk daca suplimentezi cu injectabil sau cu un nr mai mare de ovule pe zi.
Iar in legatura cu dr Zadori ai perfecta dreptate , nici mie nu mi-a mai raspuns la mail si la fel ca si tine consider ca ma considera un caz pierdut dupa 2 nereusite si nu si-a mai batut capul cu mine.
felicia
ce veste buna , 15 oo ... ura !!!!!!!!
Super rezultat , tine-o tot asa.Sunt cu pumnii stransi alaturi de tine.
Doamne ce de vesti bune !!!
Mairis
cu mine s-a putea sa fii coleguta.Eu am programare la dr K in 11 decembrie si daca toate sunt ok probabil la inceputul anului viitor vom incepe si fiv-ul norocos!!!
LauraGarner
FELICITARI !!!
Sa-ti traiasca bebe Nicholas , sa fie sanatos si sa va bucurati de el.
alinamolnar
cu optimism inainte , el va fii outzul tau !!!
kitta
pe unde mai esti , mai spune-ne ceva ????????
tannoo25 spune:
mercic
mairis spune:
Salutare!
Zapp, exact la fel am patit si eu cu Zadori. Dupa primul esec de FIV, nu mi-a mai raspuns efectiv. Poate nu mai sunt o miza pt. el. Dupa ce la inceput imi spunea ca am sanse f mari, ca nu vede nici un motiv pt care sa nu raman insarcinata anul asta, acum nici macar du-te-n......! Poate si-a dat seama ca e mai complicat cu mine, si nu are chef de cercetari.... altfel nu imi explic....
Oricum, FELICITARI , lasa grijile acum si posteaza-te la GRAVIDUTE!!!!!! Daca si testul de urina iese pozitiv, e de biiiiineeeeeeeeeeee!!!!!
Asa ca am trecut si eu la Budapesta, la Dr.K.
Sper sa am si eu noroc asa.....
Pamy,pe mine m-a programat Kovacs cu 4-5 sap inainte. Pe 14 dec sunt la primul consult! Dar anul asta mie oricum nu mai avea ce sa-mi faca. E nevoie de pauza intre ciclurile de FIV. Poate ne intalnim la anu' la Budapesta! Si Samira33, optimista forumului va fi in ianuarie-februarie pe acolo....
Poate se mai strang si altele.
Eu nu m-am hotarat unde sa stau, mai am timp de cautare....
Si pana in decembrie o sa mai fac analiza aia cu sindromul antifosfolipidic, just in case.... Doctorul meu din Timisoara mi-a spus ca analiza de trombofilie nu e cazul sa o fac, ca nu am sigur! Voi ce ziceti????? Dupa ce stii sigur ca o ai sau nu?
Iar testele imunologice si genetice cica la mine nu au sens, pt ca eu nu am ramas niciodata insarcinata si alea se fac daca pierzi sarcini..... Asa o fi?
Uf, ce complicat.....
Pupici....
ALRAK spune:
Citat: |
citat din mesajul lui TRISTA45 Mesaj de la mama Laurei Garner: "Buna dimineata, mamici si burtici! Laura a adus pe lume "a big tiger" (as his daddy calls him) de 3070 g si 52 cm, Apgar 9/9. Totul a decurs normal. Inainte de 12;00 i s-a facut epidurala. A nascut la 3;19 pm, fara probleme. (Nu pot sa va descriu ce am simtit eu timp de doua ore, dupa ce Laura m-a anuntat ca a ajuns la dilatatie 9,5. Asta se intampla la ora 1;00, si pana la ora 3;20 cand sotul ei a aparut - senin - sa ne anunte ca e gata, nu am avut nicio veste). Laura e obosita, dar fericita si implinita. E fantastic ca am putut sa il am in brate pe Nicholas in prima lui ora de viata. E foarte linistit, a dormit mai tot timpul cat am stat acolo si se pare ca ii place ce-i da mami sa pape." |
MULTUMIM PENTRU VESTEA DATA.
FELICITARI LAURA!!!!!
Un buchet de flori pentru cea mai fericita mamica.
Bun venit pe lume iubitului BB Nicholas James sa fie sanatos si papacios, iar tie Laura iti doresc refacere usoara si rapida si asteptam pozici cu minunea voastra mult dorita si asteptata.
tuturor
Doamne Ajuta!