Fiv in Ungaria 74
Raspunsuri - Pagina 7
mairis spune:
Luck, poate vom face cam in acelasi timp. Sa fie cu noroc si anul 2010 sa fie si al nostru!!!!!!!! Tinem legatura....
Aceeasi patanie si tu cu Zadori.... Mi-e greu sa inteleg.
Bine ca macar ca a facut mult bine unora, ca altfel il faceam aici cu ou si otet!
Nu ne impiedecam noi de atata.... Am incredere in Dr.K!
ALRAK spune:
Alina trebuie sa fii optimista. Tin pumnii stransi sa fie cu reusita
Zapp
tuturor
Doamne Ajuta!
goggy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mairis Si pana in decembrie o sa mai fac analiza aia cu sindromul antifosfolipidic, just in case.... Doctorul meu din Timisoara mi-a spus ca analiza de trombofilie nu e cazul sa o fac, ca nu am sigur! Voi ce ziceti????? Dupa ce stii sigur ca o ai sau nu? Iar testele imunologice si genetice cica la mine nu au sens, pt ca eu nu am ramas niciodata insarcinata si alea se fac daca pierzi sarcini..... Asa o fi? Uf, ce complicat..... Pupici.... |
Moaahhh...da' ce destept e dr tau din Timisoara, cum le stie el pe toate....
Si mie mi s-a spus ca nu am cum sa am trombofilie si ca nu e cazul sa-mi fac analize . Tocmai din cauza ca nu ai avut nici o sarcina ar trebui sa-ti fac sindr antifosfolipidic, geneticele, imunologicele si trombo....parerea mea . Exceptand situatia in care se stie clar care este cauza esecurilor, atunci probabil ca nu are rost sa faci atatea investigatii.
tamaryllis spune:
Laura, felicitari! Sa creasca mare si sanatos!
Refacere rapida!
incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea laturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
tamaryllis spune:
Drept sa va zic, eu ma descuajez f tare cand vad ce se spune despre Zadori, cu toate ca stiu ca a facut atatea cupluri fericite! Nici eu nu sunt de acord cu unele chestii pe care le spune, dar ma gandesc ca pana la urma a facut ce trebuie in cazul meu, doar ca sarcina s-a oprit (biochimica). E clar ca nu e adeptul investigatiilor suplimentare!
Nu interpretati spusele mele ca pe un dezacord cu voi...fiecare are dreptul sa srie ce vrea, normal!
incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea laturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
mirela2 spune:
neata
o zi calda si plina de vesti bune?
samiro pe unde mi umbli?
la roate fetele
de Craciun vom fi 2 in 1 .......deja +4
bytzi spune:
alina,de fapt care e problema la tine ,de ai obtinut doar un ovocit?nu raspunzi la stimulari?rezerva ovariana scazuta?
scuze ca te intreb ,eram curioasa ca nici eu nu obtin mai mult de un folicul sau poate niciunul ,cum mi s-a intimplat la fiv
lucksint cu ochii pe tinesucces pt 11 Dec,astept parerea ta si mai ales sa vad ce schema iti va da,cred ca se va speria dr K de atitea 'poor responder'
pupici
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
mairis spune:
Tamaryllis, bineinteles ca fiecare are parerea si patania ei. Eu tocmai de aceea am zis ca daca nu ar fi atatea mamici fericite datorita lui, l-as fi facut cu ou si otet..... [:D
Eu am spus ce am patit eu.... din pacate.... Asta este. Eu sunt impacata cu asta dar sa nu-mi auziti sotul ce parere "buna" are despre domnu' doctor.....
Dar e bine de stiut, sa nu te intrebi dupa, cu ce ai gresit!!!???
Referitor la analize.... voi face si testele de trombofilie.... Cam asa m-am gandit si io.... Il bombardez pe Dr.K cu toate testele, doar doar gaseste formula magica pentru mine.... a mine raspunsul ovarian este bun, fecundarea a fost buna (3 din 5- la un tratament usor de stimulare),undeva fixarea....sau altceva nu a mers.
OOOOOffffff, nu mai am rabdare, as incepe un FIV in fiecare dimineata! Mi se face pofta de injectii.... ecografii, analize hormonale.... Cred ca am luat-o pe ulei.....[bang
O zi buna sa aveti!
Pupici.....
cami_antonia spune:
FETELOR
AM REVENIT SI EU
MAI E NEVOIE DE DOAR 3000 EURO
HAIDETI SA DAM LA CAT MAI MULTA LUME
SA VADA BLOGUL
CA POATE SE STRANG BANII
AVEM NEVOIE PANA PE SAPTAMANA VIITOARE
CA PE 20 NOV TREBUIE SA FIE IN HANOVRA
VOR PLECA CU TRENUL
ASA CA VREO 2 ZILE LE VOR FACE PE DRUM
DECI CAM PANA PE 15
AR TREBUI BANII
VA ROGGGGGG
UN ULTIM EFORT
ALINA E LA FEL
CU DURERI
SA DEA DUMNEZEU SA REZISTE
SI SA FIE BINE
TRE SA IL INCURAJAM SI PE ADI
CINE MAI POATE SA MAI SCRIE COMENTARII SI PE BLOGUL ALINEI
CA E SI EL SINGUR
SI II VA FI GREU
PLUS CA NU SE DESCURCA
CU ENGLEZA
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
DUMNEZEU SA VA INTOARCA AJUTORUL INZECIT
MULTUMIM
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
didiloo spune:
irinaflorea multumesc mult ca te-ai oferit sa-mi cumperi gonal, nu am avut acces la internet de cateva zile si abia azi am citit. sunt din satu mare. am reusit sa gasesc gonal la o farmacie, am comandat si azi trebuie sa-l primesc. si e si mai ieftin decat la debrecen. 714 lei, Gonal de 450.eu trebuie sa incep sa iau gonal, incepand din a a doua zi a ciclului, paralel cu decapeptylul, pe care il iau din ziua 25, doar ca ciclul meu se incapataneaza sa nu vina...si numai am rabdare.
fetelor va doresc la toate cate mai multa putere, incredere si optimism!