Fiv in Ungaria 74
Raspunsuri - Pagina 8
didiloo spune:
Fetelor, ne-a zis medicul ca in ziua 4 sau 5 a cm-ului sa mergem la un ecograf, daca se nimereste sambata sau duminica, se face programarea si atunci?
multumesc mult
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui didiloo Fetelor, ne-a zis medicul ca in ziua 4 sau 5 a cm-ului sa mergem la un ecograf, daca se nimereste sambata sau duminica, se face programarea si atunci? multumesc mult |
eu am facut transferul duminica, deci se lucreaza si sambata si duminica, vb despre clinica din szeged.
pup
de Craciun vom fi 2 in 1 .......deja +4
samira33 spune:
hello
ce face fetele mele???
vaz' ca avem o noua gravidutza...zapp...felicitari draga mea...imi place tare de tot cand avem reusite multe.
mirela...tu esti bortoasa shefa
goggy...cand faci beta???
felicia...sunt cu ochii pe tine
cum iti place la Helios???
alina...sa crezi in sansa ta.
violeta si sophie...vedeti ce rezultate aveti in spate...va este interzis sa veniti cu altfel de vesti.
irina...ce mai este cu ea???a. scapat postarea ei...daca a spus pe undeva
sa-i traiasca voinicu' laurei...sa aduca numai bucurie parintilor lui.
chiar ca mi s-a facut o pofta de Fiv...de salivez.
didiloo spune:
mirela felicitari pentru sarcina! multumesc mult pentru raspuns.
cred ca asa o fi si la debrecen.
samira33 spune:
ieri am avut o zi infernala...am plecat la 7 dimi de acasa...la Urgenta...am bananait toata ziua pe acolo,cu operatia lu unchi-miu.
m-am descurcat de minune...multumescu-ti tie Doamne ca m-ai facut plina de tupeu...ca altfel rezolvam un drac.
cand a intrat unchi-miu in operatie...am zis sa fug si eu pana la munci ca eram aproape si sa fac repede neshte plati online...si cand am iesit in strada ...cameramani,fotografi,reporteri cata frunza si iarba...toate televiziunile erau pe acolo...da nu stiu frate de unde aflasera...si mai ales cand au avut timp sa ajunga...pentru ca abia se anuntase ca s-a intamplat.
apoi...am ajuns acasa seara pe la 8 jumate...obosita moarta...fizic...dar mai ales psihic/emotional...pentru ca am stat mai toata ziua in spital...si m-am incarcat cu tot ce am vazut pe acolo...si am vazut niste chestii oribile care m-au revoltat insa pe carevreau sa le uit cat mai repede.
am vrut sa intru sa va zic ceva...dar nu am mai avut putere decat sa mananc 2 batoane de cioco Mars-toata mancarea mea pe ziua de ieri...si am dormit neintoarsa pana dimi...cand am luat-o iar pe coclauri...da' azi sunt putin mai libera...cel putin acum,in prima parte a zilei
didiloo spune:
samira, intr-adevar ai avut ieri o zi super agitata. macra bine ca ai reusit sa te odihnesti si sa adunci forte pentru azi. o zi cat mai frumoasa.
eu sunt foarte nerabdatoare sa incep stimularea. si nu stiu de ce numai vine ciclu, deja sunt in ziua 35
samira33 spune:
didiloo...nu stii ca asa se intampla de obicei???cand il astepti nu vine...cand nu-l vrei...are o precizie de ceas elvetian.
mai ai putin goggy...ceva semne prevestitotare???
ai inceput muncile sau esti acasa???
didiloo spune:
asa e. ai dreptate samira. doar ca sunt si un pic nelinistita. dr. a zis ca daca cumva nu apare pana joi sau vineri sa mergem urgent la el. spunea ca nu ar fi prea bine sa nu vina pana atunci
goggy spune:
De unde sa stiu daca am semne prevestitoare, ca n-am fost gravida niciodata .... Ma dor tzatzele de-mi sar ochii, altceva nimic. Asta banuiesc ca poate fi din cauza stimularii.
Altfel, stau acasa cu cracii in sus, nu fac nimic... in semn de protest . Eu am munca de teren, cu alergatura toata ziua pe jos sau cu masina, deci nu cred ca era tocmai o varianta sa ma intorc la serviciu.