Fiv in Ungaria 74

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Retam, usurel ca n-am intelse nimic' Cine a tis ca trebuie sa vina ciclul pe 18? Daca ai intrerupt de duminica AC, era firesc sa vina.
Goggy, nu stiu ce fac "galustile", sper ca sunt bine, eu am avut experienta opririi din evolutie a embrionilor (4 din 6 in z3) la ultimul fiv, si acum stau cu sufletul la gura...
Fetelor, oare s-ar putea sa transferam maine unul, si restul, daca sunt buni, sa ii lasam la blasto? Ma tem sa nu raman fara niciunul...uf, mai e mult pana maine...as fi preferat o discutie "face tot face" cu dr, la telefon mi-e teama ca uit ce voiam sa intreb...
Samira imi place la Helios! E adevarat ca nu prea am experienta statului la hotel, asa ca nu prea pot face comparatie. E cald in camera, avem si un birou, curat, prosoapele sunt schimbate la 2 zile, asternutul la 4 zile, doamneele de la receptie sunt f amabile.
Alina, ma bucur ca embrionasul tau e rezistent! Doamne-ajuta!
Kitta, Rubia, va lasa la receptie niste medicamente?:D

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamolnar spune:

Irina macar stii in ce directie mergi. Sper sa scapi fara interventie. Bafta maine.
Samira .
Da' sa stii ca al meu a facut un nou tort cu mere imbracat in frisca si mai am.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dent spune:

Retam,nu ai inceput cumva mai repede AC? Sau poate a gresit medicul ziua (17).Undeva cred ca s-a strecurat o eroare! Normal tra la 2-3 zile,cum spuneai.Ma bucur ca te aud!

Samira,suna bine ce spui tu acolo,aveti apetit nu gluma...eu acum ling blidul de orez in lapte,am schimbat macazul cu mamaliga...si maninc de una singura ca ma simt frustata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Samira, ce se intampla pe Dacia nr 31? Au galusti cu prune?

Eu am reusit sa ma enervez...am fost sa-mi iau concediul medical si am observat o cofetarie noua langa cabinet. Atat mi-a trebuit, sa ma intrebe sotul daca nu vreau sa trag o privire....zis si facut
Zic 'intru, iau un ecler cu nes si ies'....vrajala Dau cu nasu' de vitrine si incep sa ling geamurile de pofta...'vreau si d-aia, s-una d-aia, poate si o d-aia mica, hai s-o tarta, s-un fursec..', in fine...
Ajung acasa cu balele pana-n dusumea de pofta si ma infig in prada! Cand, ce sa vezi? Carton! Oribile! Dezastru! Nici un gust!
Cum sa patesc asa ceva? Mi-a mai si zis vanzatoarea ca sunt bune de o sa ma intorc maine la prima ora sa mai iau o tura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mairis spune:

Ola1

fetelor , sunteti harnice, nu gluma.... scrieti de nu se poate urmari...

Azi am fost la Synevo si am punctat urmatoarele analize:
• Profil sindrom antifosfolipidic: anticoagulant lupic, anticorpi anticardiolipinici IgG, anticorpi anti-beta 2 glicoproteinaI IgG, IgM.
• Profil trombofilie ereditara II: antitrombina III, proteinaC, proteina S, mutatia factorului V Leiden, mutatia protrombinica (factorII) , gena MTHFR
• APCR (rezistenta la proteina C activata)
• Imunoglobulina G (IgG)

Deocamdata atat. Si asa le-au trebuit vreo 8 fiole de sange.....
in 2 saptamani sunt gata. Na, sa vedem cum ies!
I le dau si pe astea lui Dr. K, sa-mi conceapa un tratament beton!

M-am usurat de 10 milioane.... Nu e ieftin deloc....

Goggy, tu esti medic sau esti "doar" extrem de documentata? Am inteles si eu ce e cu trombofilia asta, datorita explicatiei tale. Ma mai luminez si eu.....

Gabi3604, e atat de complicata treaba asta cu facutu' de copii pt noi! Si eu credeam acelasi lucru ca si tine, bazandu-ma pe explicatiile doctorului. Uite, mie mi-a spus al meu ginecolog ca Analiza de trombofilie nu trebuie sa mi-o fac, nu am sigur. Si pana la urma m-am dus si am executat-o. Asteptam rezultatele!
Daca un singur ginecolog ar fi avut rabdarea sa ma cerceteze sa afle ce nu e in regula cu mine, poate as fi avut un COPIL pana cum sau macar un raspuns! Asa, ma caut eu singura....

Abia astept 2010!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mairis spune:

Na, ca tocmai mi-a venit rezultatul de la Imunoglobulina:
IgG=896 mg/dl, valori de referinta: 700-1000. Deci e bine nu?????

Adica, am scapat de sapaturile de la analizele imunologice!!????
Asa scria la inceputul capitolului,
Imunoglobulina G (IgG)- daca iese in afara limitelor normale, se recomanda efectuarea:
• Imunoelectroforezei
• Imunofenotipare limfocitara (limfocite B, T si NK)
• ATPO
• Anticorpi antisperma(ambii soti)
• Factor antinuclear (FAN)
• Anticorpi antiADN

Am inteles eu bine?

Goggy, ma ajuti?

Multam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

a spus cineva galuste cu prune???????????

de ani de zile nu am mai mancat asa ceva

de Craciun vom fi 2 in 1 .......deja +4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cezara66 spune:

deci:zapp,goggy sunteti gravide deja!
felicia,alina-ma rog pentru voi!
irina,tu duci inca greul,iti doresc sa scapi de incertitudinea asta!macar ai vazut ca poti fi gravida,data viitoare va fi mai bine-poate natural!
alina eu totusi raman sceptica la schemele de stimulare ale lui dr.Botnar.un ovocit putea sa-ti recolteze si fara sa te indoape cu hormoni,(pe ciclul tau natural)
.uite schemele fetelor de la dr K-aproape toate au si inhibare-nu intamplator,dansul personalizeaza schemele.Botnar am senzatia ca printeaza o schema si.....la toata lumea la fel.cine are noroc are,cine nu, mai incearca.Doamne ajuta sa ai noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

goggy, da, cred ca ei erau. Ai venit acasa?

Biopsia sper sa fie o varianta, asta daca dr. nefrolog ne va da voie sa o facem. Teama mea este ca nu se va gasi nimic.

Citat:
citat din mesajul lui goggy

Miki, stiu ca mai era un cuplu, am senzatia ca era vorba de o prietena de-a Ralucai ( ca tot te-am prins p-aici ), o tipa slabuta, satena si cu parut destul de cretz, nu?
Da, nu eram noi....la naiba, a fost vorba doar de cateva minute
Imi pare tare rau sa aud de diagnostic....biopsia nu e o varianta? Poate mai e vreun ratacit p-acolo.

MTHFR 1298c hetero si mutatia protrombinica hetero

Tabitha, merci de info, nu stim decat ca este azoo nu si ce fel. Zilele astea o apucam pe un drum, vedem ce si cum.

Gabi, ai dreptate, prin cate am trecut nu vom sta de asta in drum, dar sunt putin cam bulversata de veste. Am facut spermograma la Kaali, cu dr. K doar pe e-mail am vorbit.
Trebuie sa vorbim cu un urolog/nefrolog care sa stie destule despre infertilitate si legaturile ei cu rinichii.

Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)

si aspiranta la bebe 2

Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Goggy - imi poti spune te rog unde esti? Ca nu as vrea sa te inoportunez in strainatatzuri.

Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170

Mergi la inceput