Fiv in Ungaria 74

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Ah, da....sa fie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui goggy

mirela, sti fata desteapta. Arde-i, mama lor....O sa ai castig de cauza, cu siguranta. Mai stiu o situatie de genul asta.
Auzi, povesteste-mi si mie putin de ametelile tale, cum le-ai descrie?

MTHFR 1298c hetero si mutatia protrombinica hetero

nu s cine stie ce, dar cateodata am impresia ca ma prabusesc daca nu ma tin de ceva....si asta daca nu mananc sau daca ma ameteste al meu cu masina in trafic... in rest sunt ok, mi e somn, obosesc repede si mai ales cand merg pe strada sau cand stau prea mult pe scaun.....gen azi, cand am stat cu avocata la discutii vreo 2 ore aproape si apoi am fost sa verific daca mi au virat banii idiotii de la birou si am stat la ghiseu in picioare mai bine de 20 de minute, obosesc teribil, am si boala asta respiratorie, astm, si din cauza balonarii tot abdomenul imi apasa pe diafragma.

de Craciun vom fi 2 in 1 .......deja +4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dent spune:

Alina,Goggy sa fie cu !pup

Fetelor am nevoie de un raspuns la o intrebare,...va rog...daca se extrag 3 ovocite bune si doar unul se fertilizeaza...unde e buba? La ovocite sau la gigei? Sau la ambii? Cele doua ovocite nu s-au modificat deloc a doua zi si nici a treia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

am ajuns acasa

Mergi la inceput

Samira, na daca ai ajuns scrie ceva..orice, n-am cu cine vorbi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaflorea spune:

Iata-ma-s am sosit!!!
Ma doare burta ingrozitor!!!!!Cred ca in sfarsit sosesc rusii, dupa vreo 2 zile de chestii maronii..??????Maine merg la Debrecen.Alina nu te impacienta!! Daca e sa fie,e si cu un singur embrion
Felicia iti tin pumnii pentru BB lipiciosi
alinamolnar iti doresc din suflet sa-ti indeplineasca DD visul
Didiloo la care farmacie ai gasit gonal de 450?Si era pen?
Samira ...aici sunt, am scris alaltaieri ce s-a intamplat luni. Maine merg din nou si va zic maine seara cum a fost.
Trebuie sa-ti spun ca esti bestiala.Si plina de energie.Te admir tare mult.
Mirela , sora-mea e nascuta pe 26 ianuarie. Super. Mama mereu pastra bradul de Craciun pana la ziua ei...
Retam

Mergi la inceput

Maaaai fetelor, unde sunteti? Luati cina? Clociti ouale?Na,ma duc sa-mi fac mamaliga cu branza (turos pulicka) pe ungureste. Pa si pusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RETAM spune:

Vin si eu la cina cu voi....ma primiti?
Astazi mi-a venit cm desi dupa calcule trebuia sa vina pe 17 ,duminica a fost ultima zi de AC am luat 18 nu stiu ce se va intampla acum oare voi incepe stimularea de vineri daca e totul 0k?....a mai patit careva ...eu stiu ca la oprirea AC la 2-3 zile vine cm si atunci de ce a zis ca va veni doar pe 17...sunt comfuza
Samira
Irina
In legatura cu gonalul se gaseste la farmacia TEI din bucuresti la 85 lei doza de 75ui eu am comandat online si in 24 de ore am primit acasa pachetul sunt din Satu-Mare au nevoie doar de o copie a retetei pe care am luat-o de la dct de familie .....la noi e mult mai complicat si la o farmacie mi-au zis ca trebuia sa vin cu 2 saptamani mai repede
Googgy te asteptam cu un beta mare

Mergi la inceput

dent...aici sunt...caut neste chestii pe net!!!
sa ai pofta!!!
si eu imi astept sotiorul sa mancam impreuna...mai ales ca am "gatit" azi o multime de feluri de pui si cartofi si bulete de cascaval si galusti cu prune...de pe Bul. Dacia,nr.31

irina...nu am vazut unde ai scris ce s-a intamplat...ca am citit in diagonala ultimele pagini ...dar vad ca lucrurile se indreapta intr-o directie buna.

ma doare capatana

Mergi la inceput

bul-ala din mesajul meu trebuia sa fie Blv...da nu mi-a iesit din prima.

Mergi la inceput