Fiv in Ungaria 74
Raspunsuri - Pagina 14
mirela2 spune:
m am plictisit acasa de mor, vreau inapoi la birou
offff
de Craciun vom fi 2 in 1 .......deja +4
samira33 spune:
buna dimiiiiiiiiiiii
goggy,mirela...au galusti cu prune la rotiseria de pe Dacia....am luat aseara pentru prima data ca abia au scos produsul.
sunt absolut delicioase...pe bune...exact gustul copilariei mele...asa cum le facea bunica mea...si cum nu am mai mancat de cand ea nu mai este ...mai trebuie doar putin tavalite prin zahar pentru cine prefera gustul mai dulce.
sa va duceti sa va luati....ca merita.
samira33 spune:
sunt 4 bucati la portie...si eu am avut inteigenta sa cumpar o singura casoleta...desi noi suntem 5 in casa
bytzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinamolnar Bytzi ca sa fiu sincera nu stiu. La primul FIV am crezut ca am avut doar unul matur pt. ca am inceput stimularea abia in a 4 a zi de CM, dar erau totusi 3 foliculi. La al doilea FIV am intrerupt din cauza chistului, dar si atunci am avut ceva foliculi. Acum nu mi-a vazut ovarul stang deci nu stiu ce era pe el, dar pe dreptul erau doi foliculi. Probabil pe stangu' nu a fost nimic. Deocamdata nu mai fac nici un fel de investigatii pt. ca de vineri voi fi . Doamne ajuta! |
alina,doamne ajuta sa fie bine
cu ce ai facut stimulare?
goggy,mult succes la II liniute
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
didiloo spune:
buna dimineata fetelor!
irina am gasit gonal f la farmacia Sf. Andrei, langa politie. mi l-a adus de pe o zi pe alta.
eu sunt cam suparata, nu stiu de ce imi intarzie asa mult ciclu. si nu pot sa incep stimularea cu gonal. sunt chiar in ceata. cand am fost in 21 oct. la ecograf (eram in ziua 15) mi-a spus ca inca nu ovulasem. am fost din nou in 30 (ziua 24) si mi-a zis ca as fi ovulat. eu ma gandesc ca deja ar fi trebuit sa-mi vina....si dr. a zis ca daca nu-mi vine pana joi sau vineri sa-l sun. offfffff
KiraClara spune:
Buna,
Lamuriti-ma si pe mine, va rog, ce teste se fac pentru imunitate ?
Merci frumos!
gaba-rema spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mairis Gabi3604, e atat de complicata treaba asta cu facutu' de copii pt noi! Si eu credeam acelasi lucru ca si tine, bazandu-ma pe explicatiile doctorului. Uite, mie mi-a spus al meu ginecolog ca Analiza de trombofilie nu trebuie sa mi-o fac, nu am sigur. Si pana la urma m-am dus si am executat-o. Asteptam rezultatele! Daca un singur ginecolog ar fi avut rabdarea sa ma cerceteze sa afle ce nu e in regula cu mine, poate as fi avut un COPIL pana cum sau macar un raspuns! Asa, ma caut eu singura.... |
Pai nu-i nevoie sa-mi spui;;; ca eu mi-am facut toate analiwele de mai sus, basca hormonale, investigatii clinice samd... tot de capul meu.
Eu ce spuneam era ca tulburarile de tip hipercoagulare (trombofilia si celelalte) nu sunt in general cele care impiedica o femeie sa ramana gravida, sau ii provoaca avorturi menstruale repetate, sau o determina oprirea in evol. foarte-foarte devreme 5sapt.5-6 de la UM).
Daca insuccesul e foarte timpuriu, e mai probabil sa fie vina altor factori, mult mai greu de dibuit .
Bine zici tu ... cel mai simplu si mai natural lucru esential din existenta noastra, pt.noi e incredibil de greu... deh, asta e :(
bafta
goggy spune:
mairis, sunt medic veterinar dar nu profesez. Adica, lucrez in domeniul medical dar pe parte de farma nu de clinica.
Legat de IgG, e bine ca ti-a iesit in valori normale dar nu as exclude celelalte investigatii. Poate ar fi bine sa vorbesti si cu goldi, ea e guru pe parte de imuno.