Gravidutze si mamici de Cluj -142
Raspunsuri - Pagina 19
mami_alexia spune:
Neatza!
Am citit rapid si pe diagonala, am un somn in mine...(am intrat la 7:30 in casa, in conditiile in care trenul ar fi trebuit sa ajunga la 5. S-a stricat locomotiva. Nu mai zic nimic..Romania...)
Alina, parerea mea si vad ca e unanima, e sa nu te mai chinui cu sanul pt ca o chinui si pe ea. Eu cred ca ai incercat destul, n-a fost sa fie si nu trebuie sa faci din asta o tragedie fiindca nu e cazul. Tocami am vazut si eu la nepotica mea(care are o luna), cat de mult o satura laptele praf, dupa o sticluta, doarme legate cate 4-5 ore, mi s-a parut lux. Noi cu sanul, eram oarecum dependente una de cealalta. Nu zic ca n-a fost bine, a fost foarte bine, insa trebuie sa intelegi ca nu-i o tragedie.
Co, am vazut sarbatorita, frumusica foc iar mamica ei, de asemenea
Alex, multumim mult, o sa te sun si eu saptamana asta sa ma programez, cred ca la un tuns

Noi suntem bine, o luam din nou de la capat. Elena, ziceai de dor...da, dorul e mare, insa sunt mult mai linistita cand stiu ca ii e bine. Ce sa va zic....a facut niste ochi mari cand s-a trezit din somn si ne-a vazut..."mamica mea, taticul meu". Ne-a iubit, ne-a pupat, ne-a strans in brate, le spunea tuturor ca noi suntem mamica si taticul
S-a dezvoltat mult, a crescut (am constatat asta dupa bluzitele care i-au ramas scurte), e o cretulina frumoasa si cel mai important, e iubita! Bineinteles ca atata timp cat am fost acolo nu am puptut sa ma dezlipesc o clipa de ea, fiiindca ma urmarea peste tot, apoi cand s-a trezit si nu ne-a mai vazut a intrebat unde e mamica, i s-a spus ca sunt la scoala dar apoi i-au distras atentia cu niste jucarii noi si a fost foarte incantata si a uitat. Sunt constienta ca va mai trece prin perioade de dor extrem, insa sper sa le gestionam cu bine. O sa va pun si poze, promit.
Va las acum fiindca trebuie sa ma apuc de ale mele. O saptamana frumoasa tururor!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!
OanaAlina spune:
Ani – multumim de cafea! 
Alina draga – sa stii ca si eu sunt pentru completarea cu lapte praf daca nu se satura! O sa vezi ca va fi bine si o sa ai un copil de nerecunoscut!
Oana si printesa inimilor noastre
Maria-Teodora (30.10.2007)
Victo spune:
alina si eu am patit la fel. saptamanile 2-4 urla stefan bietu de nu stiam ce are. de la o luna a primit lapte si de la mine si de la biberon. am putut sa il alaptez pana la 8 luni, cd odata cu diversificarea am scos din mesele de supt, iar laptele meu s/a imputinat pana a disparut.
mi-ar fi placut si mie sa pot mai mult, este si mai complicat sa manance si san si biberon..dar asa a fost la noi.
din experienta mea, acuma vezi si tu cum ii este, eu zic sa folosesti laptele praf ca si comnpletare.adica, mananca de la san si apoi bibe. acuma nu stiu, poate dc le amesteci o va durea burtica..vezi..la noi a fost ok asa, nu avea colici prea urati. dar foame..da :)
Paula
5+ si Stefan (30 oct. 2007)
Lilly79 spune:
buna dimineata
alina nu stiu ce sa-ti zic, poate ca nu ai lapte suficient.Ai incercat sa iei suplimente, sa bei ceaiuri? Ai incercat proba mulsului sa vezi cat suge? Dar nu e bine nici sa o cantaresti dupa fiecare masa ca o stresezi pe ea, te stresezi si tu mai rau, etc.Daca vezi ca accepta lapte praf, da-i sa pape si gata.
Si Julia parea tot timpul nemultumita si eu aveam impresia ca nu se satura ca plangea si-mi cerea sa pape dupa 2 ore sau si mai des, iar noaptea ma folosea drept suzeta
, dar a luat bine in greutate, si-am reusit sa o alaptez fara supliment pana la 8 luni.Eu am incercat de mai multe ori sa-i dau lapte praf cand plangea si credeam eu ca nu-i satula, dar nu a acceptat biberonul.
ani mergem la club, cum sa nu
Iti trimit PM.
Ce frumos ca ati fost la pestera ursilor.Noi am fost acum 2 ani si ne-a placut tare mult.Vom mai merge si cu Julia probabil la anul.Atatea planuri avem pt la anul: teatru de papusi, circ, pestera, etc.Acum e cam mica sa stea cuminte intr-un loc.
dariandra eu i-am luat Juliei ghetute imblanite din piata, de la chioscul cu incaltaminte/imbracaminte pt copii.
Iesim afara.
O zi frumoasa.
Lilly, mami de
Julia (30.05.2008)
Gabriela77 spune:
Buna ziua si de la noi!!!! Am avut weekend plin si fara calculator, asa ca va salutam acum!
Co, minunata petrecerea, animata si vesela, copii frumosi, mamici radioase! Tu cu Andrei si printesa sarbatorita sunteti o familie superba, tare mi-e drag sa va privesc!La Multi Ani inca o data si sa va bucurati mereu de puiul drag!
M-am bucurat sa revad atatea prietene dragi!
Magda, tare ma bucur de vestile tale! sa stii ca am tinut pumnii strans, unul pt tine, celalalt pt o alta prietena draga care si-a dat rezidentatul. Si ea va fi in Cluj, deci a fost cu folos! Felicitari!
Anca, bine ca te-ai refacut si v-ati simtit bine la petrcere!
Ani, frumoasa excursia voastra. Imi place ca sunteti f activi!
Alex, am crezut ca nu am citit eu bine, mi se pare mult prea generos mosul asta, o reducere ar fi fost suficienta
Cum a fost in club?
Oana, ne-am bucurat ca ne-am revazut colega(desi nu am aratat-o in mod expres), acasa mi-a vorbit din nou mult de Maria si Sorina. Celalalt bebe fetita a fost decretat Sorina! Deci avem asa, una bucata Emma, una Sorina si un baietel, Andrei!Cei trei bebelusi botezati de Sara!
Adriana, foarte frumos ati gestionat revederea si despartirea, mi-am imaginat doar scena revederii si m-am emotionat puternic, cat de sensibili sunt ei, mititeti, pe de alta parte sunt si foarte puternici, iar capacitatea de adaptare e foarte mare!
pt o mamica puternica!
Alina, eu nu mai repet, ca am vazut ce frumos au explicat fetele, dar si la noi tot aa a fost situatia, de la 4 saptamani, san + completare pana la 6 luni. Imi amintesc ca la fel de zbucuimata am fost si eu pana am recurs la laptele praf, dar apoi m-am impacat cu decizia si se pare ca a fost cel mai bine pt Sara. Nu sunt toti copilasii la fel, unii mai lenesi cu sanul, altii dimpotriva, important e sa fie linistiti, satui si fericiti. Si mamica, la fel!
Nina, sa traisca nou-nascutii, ce nume frumoase au si sa vina in curand si puiul vostru asteptat!
Andreea, si eu aveam in plan teatrul de papusi, si uite am ratat, saptmana trecuta a fost Alba ca Zapada, din pacate in afara de Puck, sectia romana si maghiara nu mai exista alt teatru de papusi in Cluj.
Lilly, ma bucur ca e bine Julia!
Legat de miniparty-ul propus, eu am dedus ca s-a renuntat la idee, devreme ce nu s-a mai vorbit de el si nici nu s-a platit vreun avans. Va marturisesc deschis, ca eu nu ma mai incumet la medii din acestea aglomerate, in sfarsit e Sara bine, sanatoasa, eu, insaacinata fiind sunt mai prudenta acum. Daca totusi se doreste, eu cred ca va puteti mobiliza, inca este timp! Eu insa zic PAS, nu prea stau bine nici cu timpul, nici cu disponibilitatea si incerc, pe cat posibil, sa evit aglomeratiile de orice fel. Si in malluri circulam tot mai putin.Iar la gradinita, am renuntat din aceleasi motive.
In alta ordine de idei, in weekend am ajuns la urgenta, ca sambata dimineata avea Sara pe fata niste peste rosii mari, de toata frumusetea. M-am gandit eu ca nu e ceva contagios, ca nu parea, o alergodermie e, posibil de la ceva aliment, de depistat care, au inceput sa se retraga de la Aerius sirop si Locoid crema cu hidrocortizon.
Altfel, ma chinuie arsurile astea de stomac tot mai tare, nu imi amintesc sa fi fost asa rau cu Sara, burtica parca e tot mai mare, Emmma e extraordinar de mobila, astept sa merg la control sa vad cum e pozitionata! Mai e putin si intru in prenatal, din decembrie! Maine vreau sa-i fac varilixul, ca suntem restanti cu el!
va sarut, o zi frumoasa tuturor!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
29 +
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o persoana esti intreaga lume. G.G.Marquez
ALEX29 spune:
sal
asa mi de somn
sambata a fost superb ,tare mult mi a placut in Bamboo
,am ajuns la 7:30 dimineata in casa iar aseara ne am dus la film "anul 2012"si am ajuns acasa la 2:30 dimineata
deci fetelor sunt terminata ,imi mai fac o cafeluta
MELI draga ti am facut programare pt o manichiura :28 nov ora 10 ,dupa ce termini cu impachetarea 
ce fain ca pitica vb maghiara si o poti duce la teatru
Tiadris e la maica mea
ANCA folosim produsele profesionale de la Wella 
unde a fost expozitia cu catelusii ?
OANA sincer tare mult conteaza un pic de distractie ![]()
asa ca iti recomnad din tot sufletul sa va faceti timp si pt voi 
DIANA unde mergeti de Rev ?noi nu ne am facut inca nici un plan:(
ANDREEA iti recomand cu tot dragul incaltamintea de la Tessorino ,au magazin in Iulius ,langa Auchan ,este super ok 
ANI si noi am fost la Pestera Ursilor acum 5 ani ,tare mult mi a placut
ti am pus site ul asta unde poti vedea preturile
daca te intereseaza un tratament cosmetic este 98 lei
http://scope.ro/detalii/infinity-studio
ALINA cum sunteti ?
KARIN si eu am auzit numai lucuri bune despre Gynia ,pt cine si permite e super ok 
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
Ioana13 spune:
Hallo
Adriana, si noi cam asa facem, plecam in timp ce doarme Patrick, evitam o suparare in plus. Daca nu ne vede plecind mai usor se adapteaza.
Ani, si noi am fost la pestera ursilor acu 8 ani, dupa nunta, Tare mult ne-a placut, au amenajat-o fain. E o idee buna sa mergem si cu P. Nu stiu cum ar reactiona, ii este cam teama de spatii inchise(nu ii plac bisericile intunecate).
Oana, am ajuns ieri la catei. Am zis ca nu mergem la Teatru de papusi ca e aglomeratie... dar acolo era si mai si. Sper ca nu ne-am mai ales cu vreun virus.
Ce ciini frumosi erau pe acolo! Si cuminti! Era tare curios P si a avut si curajul sa puna mina pe un pui
.
PAtrick si-a revenit, nu a fost nici pe departe atit de rau ca la prima amigdalita. LA urmatoarea il duc la homeopat.
Soanso, Co, de Septilin ziceati pt imunizare? Vreau sa incep si eu.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Ioana13 spune:
Gabi, sint de acord cu tine. Am vazut ca nu pot respecta un program din cauza de stare de sanatate a lui Patrick, mai avem de facut si ceva drumuri pt taiatul porcului... nu as vrea sa incurc, spunind ca vin, si apoi sa nu mai pot veni la intilnire.
Alex, pina la 7 ati stat la Bamboo? Mamam ce distractie!
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
ALEX29 spune:
GABI super fain ne am distrat 
sa bei multe lichde ,e f important
poate pitica ta are mult par ...asa se zice cand ai arsuri ..![]()
MAGDA ai primit rezultatele????
ADRIANA nu te necaji ,gandeste te ca mamaruta este fericita acolo
si Tiadris e la maica mea de 5 zile si simnt ca o iau razna de dorul ei ,dar cand sun si mi spune mami ce bine mananca ,doarme si se joaca ,incerc sa ma linistesc pt ca stiu cat ii este de bine 
IOANA ma bucur ca si a revenit puiutzu si ca nu i nimic grav
ALEX29 spune:
IOANA in Bamboo am stat pana la 3 dimineata si dupa aceea ne am dus in alta parte
si desigur pe la 7 eram rupti de foame si am fost la Casa Vikingilor sa papam ![]()
GABI legat de intalnire ai dreptate sa ramana pt alta data 
ELENA am primit mesajul tau