Gravidutze si mamici de Cluj -142
Raspunsuri - Pagina 20
ALEX29 spune:

LA MULTI ANISORI JOSHUA
SI 

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
magdutza24 spune:
Salutare
Asa de bine e sa stai.oricum foarte linistita nu sunt.
Alex rezultatul l am primit dar pana nu se face centralizarea nu stiu mare lucru, oricum specialitate imi iau pe Cj si vom vedea ce.
Ioana pediatria este foarte grea si solicitanta,iar eu sunt o persoana care pune suflet,si nu as putea sa vad atatia copiii care sufera.
dupa ce se va face repartitia va voi anunta ce specialitate mi am ales
magdutza24 spune:
Fete cucuiete vedeti ca e oferta in Carrefour la ursuleti de plusi,urs de 1 metru 50 ron foarte frumosi.I am luat eu lui Victor si am pus si poze sa l vedeti
eladea2005 spune:
Salutare si de la noi!
n-am mai scris, v-am citit doar...
am o leneeeeee.... noi suntem la ai mei...pana maine...eu sunt mai bine, surprinzator...greturile au cam trecut...atata doar ca merg noaptea la baie si apoi adorm f greu...si pana sa adorm ma roade stomacul de foame...
incat trebuie sa imbuc ceva...![]()
adriana, mi-au dat lacrimile imaginandu-ma in locul tau...draga de ea...mare a fost dorul...dar e bine ca e iubita si se simte bine si in siguranta acolo..asta conteaza mult...
magda, felicitari inca o data...ma bucur pt tine...
gabi, nici noi nu vom veni la petrecere din aceleasi motive...nici noi nu mai iesim in medii aglomerate...indiferent despre ce e vorba...mai bine previn decat sa...
alina, se pare ca toate am trecut prin experienta asta cu alaptatul...poti fi impacata ca ai incercat tot ce-a tinut de tine...si daca vezi ca se satura de la lapte praf...si eu sunt de parere sa-i dai completare...
alex, esti tare draguta cu oferta ta...mosul tau e tare generos...
co, noi putem vedea pozici de la petrecerea voastra???
ani, cred ca ati avut un weekend minunat...si noi ne-am propus sa ajungem pe acolo...inca n-am reusit...paote la primavara...sa vedem....
paula, cum esti??? totul e ok?
o dupa masa placuta tuturor!
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ALEX29 spune:
MAGDA Doamne ajuta sa fie asa cum vrei tu si f bine faci ca alegi Clujul
POZE http://picasaweb.google.ro/sanda252003/BAMBOO#
Gabriela77 spune:
Ioana, bine ca si-a revenit Patrick!Tare rau mi-a parut ca nu ne-a putut onora cu prezenta! Pe el chiar nu-l vazusem demult!
Alex, bine ar fi sa fie asa si Emma sa aiba mai mult si mai bogat par ca surioara ei! Macar atata consolare sa am cu arsurile astea! Ce frumos v-ati distrat in bamboo, si ce sexy esti mamico!
Magduta, chiar meriti toate felicitarile, sa fie asa cum speri si visezi tu!
Andreea, ma bucur ca esti mai bine cu greturile, numai zile din astea sa fie! Cu trezitul noaptea, la mine de cand apasa Emma pe vezica ma trezesc la 1, 3, 6 si pana cand adorm merg de N ori.
Dar ma bucur ca suntem bine, sanatosi! Si eu sunt constienta ca nu putem evita aglomeratiile, tot mai mergem prin mall, dar pe cat putem, evitam, totusi, noi suntem mai vulnerabile, tu cu atat mai mult, cu cat esti in primul trimestru!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
29 +
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o persoana esti intreaga lume. G.G.Marquez
ALEX29 spune:
GABI cand ar trebui sa nasti ?
multum pt comp.
ANDREEA bine ca au trecut greturile 
MAGDA nu gasesc poza cu ursletul :(
antoni spune:
Alex-multumesc mult, mosul e un prapadit mareeee!!!
noi cu plastelina, sub supraveghere totala dupa ce sii-o bagat-o odata in nas, hihi