Gravidutze si mamici de Cluj -142

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

salut.
noi am incercat sa iesim din casa, cu toata vremea asta aiurea. de dimineata am fost la mall...ne-am dus la plimbare si am plecat cu cumparaturi de 100 de lei . acum, seara, am avut o tentativa sa-l duc pe stefan la un spectacol. a fost ffff multa lume, ne-am strecurat inauntru cu putin ajutor, insa nu a avut rabdare piciul. dupa o ora am plecat.

acum, daca tot sintem acasa, i-am pus un supozitor (ca e "in pauza" de trei zile) si asteptam sa se produca evenimentul . pina atunci am pus o tura de haine la spalat.

daca va intereseaza produse pt copii, uitati aici un site dragutz: reclama ilegala - considera acesta un avertisment

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

La Multi Ani tuturor sarbatoritilor! si special La Multi Ani domnisoarei Carina, cu multi pupici si multe-multe imbratisari!
Anca esti mai bine?

N-am apucat sa citesc prea mult, astazi am fost plecati sa gasim locatii pentru revelion si sunt incantata ca am gasit ceva destul de convenabil pt niste ne-schiori!

Va pupic si va doresc o saptamana usoara!

Diana si Ana (13.09.2007)

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

ANI - Noi am fost la Alesd si daca as fi stiut mai devreme poate veneam si noi.cum i-a placut Stefanei?

ALEX - Multumesc mult!

SPUNETI-MI VA ROG, UNDE SE GASESC GHETUTE FRUMOASE SI CALDUROASE PENTRU FETITE?

Am incercat la Melania la Alesd dar nu au nimic cu blanita; e si normal ca nu se compara iernile de la noi cu cele din Italia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

ALINA - Incearca sa fii relaxata si sa nu-ti mai faci atatea probleme.Proabil nu ai destul laptic si normal ca nu se satura mititica.si eu am patit asa, iar de la 2 saptamani i-am dat si completare (70% alaptat, 30% completare).Mie mi-a fost foarte bun produsul asta Galactogil + ceaiurile pentru lactatie.Chiar au avut efect si uite ca am reusit s-o alaptez pana la 9 luni.
Dupa ce o alaptam 30' la un san si 30' la celalalt, dupa 30' plangea, atunci ii dadeam completare si era cea mai fericita.

Cel mai important este psihicul mamei, asa ca lasa agitatia si stresul pentru altii; sa fie micuta sanatoasa si fericita.
Nu uita ca suntem aici sa ne ajutam, toate am trecut prin aceste momente (pentru unele a fost mai usor, pentru altele mai dificil)si putem sa impartasim din experientele traite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

Fetele mele vesele si dragi multumesc mult pentru pumnii stransi.
Am terminat,dar deocamdata nu stiu pozitia si ce imi voi alege,dar clar va fi ceva pe Cluj,asa ca nu scapati de mine
Ani iti las id ul meu de mess magduta_s@yahoo.com ca sa intri sa mi zici de reteta
va pup pe toate si abia astept sa ne vedem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Magduta, pari multumita de examen! Sa ne spui pt ce te pregatesti, poate te faci pediatra, sa avem si noi o pila

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karin25 spune:

Salutare fetelor!

ALINA Andreea are dreptate! Si sora mea a avut aceeasi problema si ii dadea completare lapte praf si nu au mai fost probleme. Eu zic sa nu te mai necajesti si ai sa vezi ca totul va fii bine!

ANCA Bravo! Abia asteptam sa ne spui ce 6ti-ai ales!

Multi pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Buna dimineata. Haideti la o cafeluta fierbinte

Alex, multumesc pt programare . Imi zici si de cosmetica?

Co, ma bucur ca i-au placut printesicei cadourile

Nina, cu ebay-ul e o poveste mai lunga dar daca te intereseaza vorbim pe mess sau pe PM.

Diana, unde ati gasit locatia de revelion?

Andreea, si noi am trecut pe la Alesd si i-am gasit la Stefi o pereche de ghetute negre foarte elegante si la doar 30 de RON. Intr-adevar la noi nu prea gasesti ghetute sau cizmulite imblanite. Sunt la Oneil in Polus dar sunt foarte scumpe. Stefi are doua perechi imblanite dar sunt cumparate de pe ebay. Acum ii mai caut cizme de zapada si am terminat cu sezonul asta.

Alina, nu a luat deloc in greutate sau a luat doar putin? Nu te stresa ca va scade si mai rau lapticul. Acum cateva zile erati bine si sugea fara probleme. Ce s-a intamplat? Poate are din nou un puseu de crestere si e nevoie de cateva zile pana la adaptarea secretiei de lapte la nevoile piticei. Nu renunta asa usor la lupta

Magda, sa stii ca ti-am tinut pumnii . Doamne ajuta sa iei o medie cat mai mare sa iti poti alege ce vrei.

Lili, sa imi zici daca mergeti azi la club si poate mergem impreuna. Daca veniti da-mi nr de telefon pe PM sa ne intelegem

Noi am fost sambata la Pestera Ursilor si a fost super. Am avut noroc si de o zi superba, insorita si calduroasa iar pestera a meritat drumul. Am cumparat si sirop de brad si miere cu fagure. Una peste alta a fost o zi minunata.

Sa aveti o saptamana frumoasa si cu copilasi sanatosi

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Asa zboara kg mele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Buna dimineata si de la noi, Ani multumesc de cafea
Sa aveti o saptamana minunata

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui dariandra

ALINA - Incearca sa fii relaxata si sa nu-ti mai faci atatea probleme.Proabil nu ai destul laptic si normal ca nu se satura mititica.si eu am patit asa, iar de la 2 saptamani i-am dat si completare (70% alaptat, 30% completare).Mie mi-a fost foarte bun produsul asta Galactogil + ceaiurile pentru lactatie.Chiar au avut efect si uite ca am reusit s-o alaptez pana la 9 luni.
Dupa ce o alaptam 30' la un san si 30' la celalalt, dupa 30' plangea, atunci ii dadeam completare si era cea mai fericita.

Cel mai important este psihicul mamei, asa ca lasa agitatia si stresul pentru altii; sa fie micuta sanatoasa si fericita.
Nu uita ca suntem aici sa ne ajutam, toate am trecut prin aceste momente (pentru unele a fost mai usor, pentru altele mai dificil)si putem sa impartasim din experientele traite.

Andreea si scumpica Daria (03.10.2007)

Exact asa se intampla. o lasam la san si doua ore ca vedeam ca vine lapte si dupa ea se apuca de plans. am cantarit-o ieri sa vad cat mananca de la mine si din pacate doar 50 ml a mancat. asta e foarte putin avand in vedere ca aseara a papat din biberon 150 ml. eu cred ca e infometata saracuta la maxim. nu mai am de gand sa o chinui si pe mine la fel. azinoapte am lasat-o la san 3 ore. a mai supt a mai adormit. a avut mese la care a mancat cu placere dar la altele plangea de mi se rupea inima in mine. si nu voia sa suga sub nicio forma. cred ca deja incepe sa asocieze sanul cu foamea. ieri dupa ce i-am dat biberonul sa vedeti somn la fata mea. saptamanile astea cat i-am dat de la mine abia daca dormea de 3 ori pe zi cate jumate de ora si era tot agitata si plangea. ieri a dormit 4 ore apoi a inceput sa gangureasca sa rada avea chef de joaca. clar s-a schimbat. eu incerc sa o pun la san sa manance cat vrea daca o vad nemultumita ii mai dau lapte praf. o sa si mulg sa nu ramana lapte si poate voi reusi pana la urma. desi daca pana acum nu am reusit nu mai stiu ce sa zic
ma duc ca vad ca s-a trezit sa vad ce doreste sa pape. sper ca de la mine.
pupici

www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE

alina, mami de Alexandra

Mergi la inceput