Gravidutze si mamici de Cluj -142
Raspunsuri - Pagina 17
anca.b spune:
Karin,
. Ai dreptate cu spital de stat vs privat. insa mi se pare o cheltuiala imensa pt majoritatea...poate daca vor face un contract cu casa de asigurari si va acoperi statul o parte din suma vor avea mai multe cliente.
Oana, si noi am fost la catelusi. Stefan a fost in extaz...hihihi....ce sporiva e Maria cu saritul in/din pat. bravo ei! sa o dai la gimnestica mai incolo!
Elena, cum a fost reintilnirea?
lui Dragos si Iuliei.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
Ioana13 spune:
ANCA< OANA< Azi mai sint catelusi? De la ce ora?
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
bex spune:
Fetelor, sunteti minunate!!!
merci mult pentru ca ne-ati onorat cu prezenta si de asemenea pentru cadourile superbe! Sunt fericita ca ati ales sa petreceti o dupa-amiaza speciala pentru noi, alaturi de sarbatorita noastra!
Karin Felicitari pentru proaspetele mamici, sa fie picii sanatosi!
O duminica frumoasa si neploioasa sa avem!
OanaAlina spune:
IOANA - nu stiu daca mai sunt sau nu catelusii....
Oana si printesa inimilor noastre
Maria-Teodora (30.10.2007)
tanimi spune:
Buna dimineata si de la noi.
Am si eu o intrebare: Puisorul parca zicea ca face comenzi pe ebay.uk. Ai idee cam cat costa transportul? Ati fost pana la urma la Pestera Ursilor? Cum a fost?
Nina & Iarina
alinabojuc spune:
servus fetelor. noi din pacate facem rau. alexandra nu s-a ingrasat deloc in ultimele doua saptamani jumate de cand mananca de la mine. in tot acest timp eu cred ca ea a fost agitata si suparata de foame. nu pot sa cred ca m-am chinuit ata si nu am niciun rezultat. sunt dezamagita total. marti am intalnire cu medicul de familie sa vad ce zice. un copilas care urla dupa ce sta la san la mama lui nu mi se pare deloc fericit. nici pipi nu am vazut sa faca prea mult. poate de 3-4 ori pe zi.
nu mai am nicio putere. cred ca ajung iar la alaptat plus suplimentare cu lapte praf. mi-e mila de ea saracuta.
promit ca nu mai zic nimic de treaba asta, cred ca v-ati saturat deja de mine. 
o zi frumoasa sa aveti. 
www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE
alina, mami de Alexandra
Ioana13 spune:
ALina, eu, sa fiu in locul tau, i-as da lapte praf sau de al meu muls, cu sticluta. Poate nu poate suge bine sau nu ai destul lapte. Nu as lasa-o sa ii fie foame.
MAi vb si cu dr. Nu poate veni azi pe la voi?
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
alinabojuc spune:
e plecata la bucuresti. am sunat-o dimineata dar nu mi-a raspuns. daca putea vorbi sigur ma suna ca suntem neamuri. dupa o ora de san iar a plans alexandra. se vede ca e nervoasa, agitata rau. cum i-am dat biberonul l-a si dat gata (90ml.) a inceput sa rada sa gangureasca si a adormit. imediat merg sa vad daca reusesc sa ii mai dau san.
de cand am venit din spital tot asa ne merge cu alaptatul.
au fost si momente cand sugea si era multumita insa prea putine.
www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE
alina, mami de Alexandra
anca.b spune:
Alina, imi pare rau ca ti se intimpla asa cu alaptatul. din pacate la fel am patit si eu cu stefan. prin urmare ne-am chinuit trei luni jumate cu alaptat plus completare si asta a fost. si ca sa te linistesc, desi a papat lapte de la mine doar o scurta perioada, stefan n-a fost bolnavicios deloc, s-a dezvoltat frumos si n-am avut probleme. nici chiar la intrarea in colectivitate...in afara de doua episoade de muci si doua de tuse, absolut normale.
si nu mai fi necajita.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
antoni spune:
Alex-uite, eu recunosc ca nu mi-am facut niciodata manichiura si sunt tare tentata sa vad cum e,daca pot sa-i cer mosului o manichiura? pe ul tima sambata a lui noiembrie oare se poate?sigur voi avea masaj de la 9 si dupa.daca se poate
noi prin casuca, e o vreme urata si mohorata...offf