Gravidutze si mamici de Cluj -142
Raspunsuri - Pagina 16
kitzy spune:
Magda o sa ma gandesc la tine si-o sa tin si pumnii stransi, daca nu pot pe amandoi, macar unul o sa fie
iti urez multa bafta si sa vii cu vesti bune 
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008)
anca.b spune:
Magda, bafta multa de tot!!!!
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
Ioana13 spune:
MAgda, bafta!!! Sa iei toate punctele de care ai nevoie!!!
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
elenuta23 spune:
magda, suntem alaturi de tine, iti tinem pumni mai ales Iulia care ii tine ffff stransi ![]()

Elena , mamica lui Dragos Stefan
(9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)
eladea2005 spune:
intru sa urez si aici:
LA MULTI ANISORI JOSHUA! MAMI
FELICITARI PENTRU PUIUTUL TAU! SA CREASCA MARE, SANATOS SI SA FIE NOROCOS!
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
elenuta23 spune:
nu mai am rabdare pana maine sa imi strang in brate odorul
, vai cat imi poate fi de dor de Drgaos, grele sunt despartirile de el, ma gandesc la Adriana cat ii este de greu fara papusica ei 
JOSHUA 
noapte buna 
Elena , mamica lui Dragos Stefan
(9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)
Karin25 spune:
Salutare fetelor!
LA MULTI ANI Carina! Sa cresti mare si sanatoasa si sa ai parte de tot binele din lume! CO m-a impresionat foarte tare mesajul pt fetita ta! Atata dragoste am simtit inel 
GABI Foarte frumoasa povestea! VOTAT
ELENA Superbe pozele de la botez! Numai cuvinte de lauda pt tinesi piticii tai! Imi pare rau pt cumnata ta! O inteleg prin ce trece darsa speram ca o ajuta Dumnezeusa treaca cu bine! Cat despre vecinii tai cred ca e groaznic. Nu ii lasa! Fa tot ce poti sa ii determini sa isi rezolve problema
IOANA Multa sanatate lui Patrik
ANCA Multa sanatate!
Eu am avut o sapt plina. Doua prietene de-ale mele au nascut. Luni o fetita SARA MARIA. E o scumpete! Am vazut-o vineri cand au iesit din spital. Este foarte frumoasa. S-a nascut la Gynia iar mamica era foarte incantata de cum au fost tratate.
Baietelul ELIAS MIHAI s-a nascut joi la Stanca dar au fost cateva probleme de genul: nu aveau trusa pt peridurala si a trebuit sa mergem sa cautam, peridurala a fost pusa destul de tarziu motiv pt care mamica nu a mai simtit cum s cand sa impinga asa ca a fost nevoit medicul sa o apese ca sa ii scoata copilul. Esentialul e ca acum sunt bine si ei. Abia astept sa ii vad. Oricum diferenta intre stat si privat e enorma asa ca pt cine isi permite e ideal sa nasca la Gynia.
Cam astea ar fi noutatle!
Va pup dulce!

OanaAlina spune:
buna dimineaaaaaaaaaaaaaaaata! pofti la cafea!
ma bucur ca a fost doar o alarma falsa vineri cu, cursul nasucului Mariei pentru ca suntem ok! ieri am fost la expo la catelusi si am venit tare fericiti si incentati... Maria era in culmea fericirii pe acolo....
ma zapaceste cu saritul in pat, din pat, pe unde apuca.... 

Co - tare frumoasa familie sunteti! inca o data la multi ani pentru printesa si multumim de invitatie! ne-am simtit grozav! 
magdutza - tinem pumnii stransi!
Oana si printesa inimilor noastre
Maria-Teodora (30.10.2007)
OanaAlina spune:
Alex - felicitari pentru ca va ocupati si de voi! conteaza tare mult! eu va invidiez din tacere! 
Oana si printesa inimilor noastre
Maria-Teodora (30.10.2007)