Gravidutze si mamici de Cluj -142
Raspunsuri - Pagina 15
Biara spune:
LILLY vezi ca hartiute pentru briose si tot felu de chestii pentru prjiturele gasesti la real la magazinul japonez Daiso
35+
Maya Teodora
ALEX29 spune:
BIARA i am facut botezul lui Tiadris la Hotelul Cristal si a fost f ok ,am mai fost la un botez la Hotelul Victoria si sincer si acolo mi a placut tare mult 
LILY mi am luat tava pt briose de la Metro 
ANDREEA ce fain ca te ai dus cu pitica la teatru 
ELENA ti am facut programarea 
CO esti o mamica f frumoasa are cu ce se mandri tati si printesuca ta mica 
fetelor ma bucur mult ca v am vazut 

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
puisorul spune:
Alex, daca tot e asa de generos mosul, vreau si eu o programare la masaj dar numai daca se poate dupa-masa dupa 17, marti, miercuri sau vineri. Imi spui si niste preturi la cosmetica? Sau pe PM?
Co, sunteti o familie tare frumoasa iar Carina, speachless 
Noapte buna 
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Asa zboara kg mele...
dariandra spune:
Am sosit si noi cu impresiile de la petrecerea Carinei; totul a fost la superlativ, iar sarbatorita o adevarata printesa.
Si noi mamicile, am reusit sa mai dialogam putin.![]()
ALEXANDRA - Profit si eu de cadoul Mosului si as vrea sa te rog o manichiura, daca se poate sambata viitoare dimineata.
Weekend placut fetelor si relaxare maxima (atat cat se poate)!
Ioana13 spune:
Alex, eu ma bag la un tuns, dar inca nu stiu cind imi voi lua zilele alea de concediu fara plata, sa vin dimineata. Te sun eu.
Patrick a mincat tortul cu mare pofta! i-a dat si lui tati 2 imbucaturi de "tot de la Carhina" si a a zis ca ii e draga Carina. O minuatie de fetita!
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
puisorul spune:
Buna dimineata. Haideti la o
fierbinte.
Noi azi vrem sa mergem la Pestera Ursilor. Mai vrea cineva? O sa plecam in jur de ora 10 pe Oradea. Daca mai sunt amatori dati un semn.
Un weekend minunat 
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Asa zboara kg mele...
ALEX29 spune:
SAL
ANI draga ti am facut programare pt miercuri la ora 18 (masaj de relaxare 1 ora )
http://scope.ro/detalii/infinity-studio
ANDREEA te asteptam sambata la ora 10 
IOANA astept telefonul tau 
pupici scumpelor
daca sunteti doritoare de distractie In seara asta la 23:30 ne vedem in Bamboo 

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
antoni spune:
Alex-esti tare draguta!
cu cine sta pitica pana parintii se distreaza? f bine faceti!
Andreea-la teatrul maghiar mai este pt copii. nu stiu sigur cand dar am o prietena care lucreaza acolo, pot intreba.ei, nu-i bine, acum ma gandesc ca e pe ungureste si daca nu-ntelege nu-i capteaza atentia..
Co-chiar esti o mamica tare frumoasa!si ai o printesa pe cinste!
Meli+
Timea-Larisa
anca.b spune:
Salutare!
Azi am fost de dimineata la petrecerea unei fetite de 4 aniso. Stefan a fost cel mai mic, s-a jucat mai mult singur...ceilalti copii erau marisori. El s-a distrat oricum...a dat iama in jucarii...si in mincare...hihihi
Alex, multumim mult mosului de cadou. o sa sun si eu saptamina viitoare pt un tuns...inca nu stiu in ce zi...dupa ce ma vindec...voiam sa te intreb tu ce vopsea folosesti la salon?
Ani, cum a fost la Pestera Ursilor? Nu i-a fost frica printesei?
Co,
frumoasei Carina!
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
magdutza24 spune:
salutare
fetelor maine sa activati pumnii stransi si sa imi transmiteti toata energia voastra pozitiva.Va anunt maine seara se am facut. Va pup pe toate si Fie ceea ce vrea Dumnezeu.