Gravidutze si mamici de Cluj -142
Raspunsuri - Pagina 14
Gabriela77 spune:
Si mie mi se pare asa frumos!

Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
28 +
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o persoana esti intreaga lume. G.G.Marquez
puisorul spune:
Nu mai stiu cine intreba ieri de mancare dar va zic ce avem noi azi:
Md: placintute din fulgi de ovaz si secara cu branza de vaci, curmale, ou si lapte
P: supa crema de conopida si somon la gratar cu legume mexicane
C: cartofi si brocoli la cuptor cu ou si smantana
Co, ai perfecta dreptate. Doar noroc le trebuie copilasilor nostri ca in rest toate se rezolva 
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Asa zboara kg mele...
ALEX29 spune:
LA MULTI ANISORI CARINA SCUMPA SI DRAGA SI DESIGUR MIIIIIIII DE FLORI PT MAMI SI TATI 

pai tu fetelor ma asteptam sa gasesc o lista mare de programari
ce tot stati pe ganduri ????????vai vai ce bataita va dau ,deseara vreau sa vad o lista mare si lunga de programari altfel ma supar tare tare
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
elenuta23 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ALEX29 LA MULTI ANISORI CARINA SCUMPA SI DRAGA SI DESIGUR MIIIIIIII DE FLORI PT MAMI SI TATI ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pai tu fetelor ma asteptam sa gasesc o lista mare de programari ce tot stati pe ganduri ????????vai vai ce bataita va dau ,deseara vreau sa vad o lista mare si lunga de programari altfel ma supar tare tare SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007![]() http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61![]() |
alex uite listuta [:D
1 Elena luni la ora 19 un tuns la Alexandra

Elena , mamica lui Dragos Stefan
(9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)
dariandra spune:
LA MULTI ANI, CARINA, COPILAS ADORABIL!
TOT BINELE PE CARE-L VREAU FETITEI MELE, TI-L DORESC DIN TOATA INIMA SI TIE!
CO, ANDREI, SA CREASCA MARE PAPUSICA VOASTRA SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII!
dariandra spune:
Fetelor, am vrut sa va spun ca am fost la sfarsitul lui octombrie la teatru, la "Motanul incaltat".Atat de fericita a fost Daria, incat la sfarsit a plans ca s-a terminat.
Am vrea sa mai mergem, dar din cate am vazut numai cateva spectacole sunt luna aceasta.
Mai este undeva teatru pentru copii in Cluj, in afara de Teatrul Puck?
RAMONELLA spune:
La multi ani Carina!!!Sa fi sanatoasa si sa cresti mare!!!
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
Ingeras mic,mami,tati si Bea nu te vor uita niciodata
Biara spune:
La Multi Ani sarbatoritei de azi, Carina sa le umpli viata de fericire celor din jurul tau.
Elena eu te intrebam de botez, unde l-ati organizat? Deeee nici nu a venit pe lume pitica mea ca eu deja ma si gandesc la botez
.
Oare pentru ca nu vreau sa ma gandesc la nastere ![]()
la ce ma asteapta ?
35+
Maya Teodora
Lilly79 spune:
La multi ani Carina! 

Sa fii sanatoasa, voioasa si sa ai parte de noroc si numai bucurii
Alex ce mos generooos.Nu a ajuns criza la mos? ![]()
Astazi am facut in sfarsit plastilina in casa si ne-am jucat pe scaunul de masa din bucatarie.Daca gasiti careva masa cu scaunel cu spatar dati de veste aici, ca si noi vrem 
A, si ati vazut undeva recent tavi + hartiute de briose? Vreau sa fac si nu am cu ce ![]()
gabi am votat povestea
F frumoasa.
Cum a ramas pana la urma cu petrecerea? Ai mai vb cu tanti respectiva? Trebuie platit avansul acum?
Multa sanatate tuturor bolnaviorilor.
Weekend placut.
Lilly, mami de
Julia (30.05.2008)