***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(110)***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

An@, de unde ai luat 'creionul fermecat'?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui lavini

An@, de unde ai luat 'creionul fermecat'?

Lavinia, Andrei (11 iunie 2007) si Teodora (14 februarie 2009)

L-am luat de la Diverta Magheru (vreo 30 ron), dar am vazut si in Cora de curand.

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

An@, pentru Matei vreau. Imi amintesc de jocurile copilariei mele, erau de cunostinte generale, de cunoasterea mediului. Asa ceva vreau pt Matei.
Kay, super tare faza cu admiratoarea! Vizionare placuta diseara! Merge si Sonia?
Didi, ce face David cu piciorusul? Tu mai rezisti psihic? Ma gandesc la voi.

Apropo de bibe si adormitul cu el. Noi avem o alta dependenta la somn. Bogdan ma mangaie pe fatza! Daca nu sunt eu intinsa cu fata intoarsa spre el, e agitat si plange dupa mine. O perioada n-am zis nimic, dar parca prea a devenit dependent. Il mai "amenint" ca plec in patul meu daca nu lasa mainile jos, insa e f nemultumit cand ii zic asta. Si uite asa ne prinde ora 11pm cand pica lat de oboseala.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Liviana, uite site decoratiuni sa te inspiri: http://www.christmasdecorationwebshop.com/eng/index.php?id=2054 , ca tu esti mai artista...io nu ma bag la chestii d-astea grele (desi mi-au placut cum arata).

Noi facem chestii mai simple...gen lipit parti componenete Mos, spiridus,...chestii d-astea.

Dar in ultimul timp bucatarim mult impreuna (cica asa recomanda nutritionistii ca sa manance copilu' diverse). Week-endul trecut am facut pizza si Ana a fost responsabila cu "ornatul" cu ingrediente...mda, dupa ce mi-a mancat jumatate din ingredientele pregatite de ornat (adica masline, cascaval, rosia si ardeiul gras...nutritionistul a avut dreptate: Ana nu manca DELOC cascaval...de atunci cere singura every day "branza de pizza"). Pizza n-a ma ivrut sa manance, dar era normal ca era satula de la "degustat".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Liv, apropo de ticuri ale capsuneilor.David nu adoarme daca nu-si trece mainile prin parul meu!A inceput sa ma dispera asta pt ca uneori trage(chiar si in somn daca mai stau cu el) si nu -l pot dezobisnui deloc.Si mama e disperata din cauza asta ca si ei ii face la pranz cand il adoarme.Ma tine de gat si cu mana dreapta, apuca si trage!Pana acum n-am reusit sa-l scap de asta.Probabil cand o sa adoarma singur fara noi .......

Creionul fermecat l-am vazut chiar acum pe situl dtoys parca.Si eu as vrea sa i-l iau de Sf.Andrei.Nu stiu deloc ce sa-i iau de sarbatori.Voi ce le luati la capsunei?

Ella, dintisorul nostru afectat este tot mai inchis la culoare...nu pare sa fie tartru.Ne chinuim fara bibe, aseara abia l-am facut sa bea din pahar.

Sunt fericita ca David a inceput sa lege cuvintele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Buna ideea cu creionul magic, si eu imi aduc aminte de jocurile copilariei. Foarte tare monologul Anei, sau dialogul cu ea insasi.

Liv, pai tu ai prestat deja ceva decoratiuni, de-acu pan la Craciun devii experta. Vreau sa fac si eu buzunarul ala de care ziceai tu, in care sa punem faptele bune. Si mai vreau sa le pun sa picteze linguri, am cumparat musama cu printese, avem sorturi, deci nu ne e frica de nimic.

Ella, am luat salinul, abia astept sa-l vad cum functioneaza. Singura problema e cum naiba sa-l strecor in casa, ca ieri am luat masina de cusut, azi ma duc cu alta dracie, poate dorm pe presh...

Kay, m-a distrat teribil treaba cu duduia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Alyna24, pe mine nu ma trage de par, dimpotriva e f tandru, ma mangaie... cred ca ii place contactul degetelor cu parul si fata mea, altfel nu-mi explic. Cand incearca sa doarma singur, isi rasuceste singur parul cu degetele (chiar si alea 2 fire scurte cat are).
An@, sa stii ca portocala e f simplu de decorat cu cuisoare, doar ca trebuie aleasa una cu coaja mai moale ca sa intre usor mirodeniile in ea. Miroase f frumos. Am iesit un pic pe afara si i-am luat lui Matei jocul de care ziceam de la o librarie din Romana. Am ajuns si la Casa retro dar din pacate au program numai dupa-amiaza. M-am intalnit si Carmen_so care era intr-o tinuta moderna cu tenta asiatica. (salvari) Se ducea sa ia Salin, sper ca a gasit.
Ella, dupa ce scapati de bronsita veti fi bine, nu? Adica sper ca nu mai ramane in discutie astmul...

Nu stiu daca mai intru, asa ca va doresc Week-end placut!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lbelciug

Alyna24, pe mine nu ma trage de par, dimpotriva e f tandru, ma mangaie... cred ca ii place contactul degetelor cu parul si fata mea, altfel nu-mi explic. Cand incearca sa doarma singur, isi rasuceste singur parul cu degetele (chiar si alea 2 fire scurte cat are).
An@, sa stii ca portocala e f simplu de decorat cu cuisoare, doar ca trebuie aleasa una cu coaja mai moale ca sa intre usor mirodeniile in ea. Miroase f frumos. Am iesit un pic pe afara si i-am luat lui Matei jocul de care ziceam de la o librarie din Romana. Am ajuns si la Casa retro dar din pacate au program numai dupa-amiaza. M-am intalnit si Carmen_so care era intr-o tinuta moderna cu tenta asiatica. (salvari) Se ducea sa ia Salin, sper ca a gasit.
Ella, dupa ce scapati de bronsita veti fi bine, nu? Adica sper ca nu mai ramane in discutie astmul...

Nu stiu daca mai intru, asa ca va doresc Week-end placut!

Stai, stai, nu pleca!!!!!! de unde iau cuisoare???? (ca la aia ma gandisem si io sa fac).

edit: de ce n-ati zis, bei, ca aveti drum pe aici prin centru, ca io lucrez in victoriei si ne intalneam toate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele

mai este nevoie de doar 2000 de euro
pentru operatia ALINEI IN GERMANIA
haideti sa salvam o viata!

www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

va asteptam si la umanitare

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Carmen, io zic sa lasi pachetul la usa, intri si dupa un timp simulezi un ciocanit la usa, deschizi si:" vaaaaaaaaaiii, a venit Mosu'! ce surpriza!!!"

Mergi la inceput