***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(110)***
Raspunsuri - Pagina 8
lbelciug spune:
An@, hai ca n-am plecat. Eu am luat cuisoare de la Angst, cred ca gasesti la orice market. Multumesc pt link; eu m-am axat pe site-uri cu Christmas craft, howto etc ca nu-s experta pe domeniu. E mare placerea e sa faci cu mana ta si a copiilor lucrurile astea, desi se gasesc de cumparat f multe, la preturi ok.
N-am stiut ca lucrezi in p-ta Victoriei ca te sunam; stiu ca te-am intrebat mai demult pe ce felie activezi si nu-mi amintesc raspunsul tau, asa ca n-am mai insistat.
Ramane pe data viitoare.
Off topic: azi sunt croita pe covoare. Are cineva model de covor Shaggy, din ala latzos, acasa? Cum se comporta la intretinere?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
mica0307 spune:
liv si eu imi aduc aminte cu placere de jocurile copilariei, acelea cu animale si ghicitori si daca puneai creionul bine se aprindea un bec. Ne-ai dat o ideea foarte buna de cadou.
De covor, de asta intrebi? Eu a doua oara nu mi-as mai lua raman foarte multe adunate in el si aspiratorul nu prea le ia. Eu le-am dus saptamana asta la spalatorie ca nu le mai suportam.
lbelciug spune:
Mica, multumesc pt raspuns; deci se confirma feelingul meu cu covoarele latoase.
Cat priveste jocul, sigur gasesti, sunt pt diferite categorii de varsta. Eu am 30 lei, are 12 planse, deci e ok, cred ca merge de-un Mos Nicolae.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
An@ spune:
Liviana , sorry ca nu ti-am raspuns, n-a fost cu intentie...nu raspund cand nu vad intrebarea (ca mai citesc si in diagonala uneori), ori daca nu intru o perioada e aiurea sa raspuns la un subiect care s-a incheiat demult. Acu' ti-am scris pm cu activitatea mea .
Cu covorul, are sor-mea: e frumos, moale, dar greu de curatat: nu prea merge cu aspiratorul si aduna firmituri nu gluma...cred ca doar o data l-a spalat bine, bine, dar si asta e greu ca se usuca greu.
Edit: vad ca ti-a zis si Mica la fel.
mami de Ana (22 mai 2007)
Carmen_So spune:
An@, buna idee cu mosu'. Noroc ca-i mic aparatu', il bag in geanta. Scrie-mi si mie pe unde prin Piata Victoriei, ca-s curioasa. Io sunt in cladirea aia mare, Europa House.
Luni ma duc si eu la Casa Retro, ca m-ati zapacit cu decoratiunile.
doxinu spune:
Liviana,Alynta si STEFAN adoarme cu mana in parul meu.De fapt ma pune sa-mi fac o codita si se gadila cu ea pe fata pana adoarme.Mie nu mi se pare ceva deranjant.Stiu ca este varsta cand copii se ataseaza cel mai mult de mama si simt nevoia sa petreaca cat mai mult timp cu ea.Io cred ca trebuie sa profitam ca baietii sunt baieti si ne dau pe fete mai tarziu.
Stiu ca te gandesti ca se poate obisnui asa si daca nu esti nu poate adormi/adoarme greu,insa toate fazele trec iar mie mie se pare ca trec cu viteza luminii iar ei cresc asa de repede............
De ornamente noi inca nu ne-am apucat insa am strans toate materialele necesare sa incepem.Am gasit pana la urma sclipici in piata la taraba,nu-mi venea sa cred,am intrebat asa intr-o doara si a zis:"da"!
Clem faza cu prietenul imaginar ma dispera cateodata insa incerc sa ma conving ca trecand timpul poate dispare din viata noastra,desi facand numai lucruri rele mi-am dat seama ca STEFAN face diferenta intre bine/rau,certandu-l si pedepsindu-l(cica il ia de urechi si-l arunca in balcon,drept "pideasa") pe Frenki cand face cate o boacana.Apoi il pot certa pe Frenkli dandu-i exemplu lui Stefan prin el de multe lucuri pe care poate/nu poate,este/nu este frumos sa le faca.Avantaje si dezavantaje
chris27 spune:
Salutare gagici!Va scriu de la lucru,nu am clienti in magazin si m-am gandit sa profit putin si sa intru sa va salut.Suntem bine sanatosi,Daphne in continuare adora gradinita si papa tot -tot din farfurie si acolo.Chiar ma intreaba educatoarele daca si acasa-i la fel...E tot "mai vorbitoare" si vesela si cel mai important e sanatoasa...Albert invata bine si e tare dragalas ,suntem mandri ca am reusit sa-i crestem mari si frumosi,fara sa avem nici un ajutor din afara...
Ma gandesc de multe ori ca anii ce-au trecut n-au fost deloc usori si cu toate astea nu regret nimic,fiecare clipa banala ori considerata prea grea,a fost magica...S-a intamplat intr-o seara sa se ia curentul si am stat iarasi cu frontalele pe cap ,la gura sobei si Albert mi-a spus ca lui ii place cand nu avem curent ca isi aminteste de trecut...de cum era casa atunci cand am cumparat-o.Mergem inainte incet-incet,ma declar multumita ca nu dam inapoi si nici nu stagnam.
A inceput "ciupercareala",pacat ca nu mai am atata timp sa ma bucur de cules ca anul trecut,atunci eram acasa in c.i.c.Poate totusi azi...ca ajung acasa pe la 15 ...E uimitor cata libertate iti confera mersul pe bicicleta!Acela e timpul meu liber,doar al meu,nu-mi vine sa cred ca sunt singura cu gandurile mele...pot opri unde vreau si reusesc sa-mi fac linistita cumparaturile inainte s-o iau pe Daphne de la gradi...
Daca vreuna din voi e interesata de locul in care lucrez,magazinul are site,poate ati auzit de bocancii Scarpa,sefii mei sunt distribuitorii si livreaza si On-line.Daca dati o cautare dupa scarpa pe net...Sunt tare incantata de ceea ce fac,vanzarile merg bine,au obtinut importuri de la Mountain Hardwear la pret foarte bun,la noi la raft sunt de 2-3 ori mai ieftine ca in alte tari si se cumpara...Abia astept sa puna pe site si articolele de imbracaminte ca deocamdata au doar pt bocanci.Au si pt capsunei de la mar 27 in sus de la Raichle si de la Mammut.
Liv...ce fain ca reusesti sa-ti faci timp pt decoratiunile de Craciun!Kay...cum a reactionat D-soara cand i-ai dat replica...Da'cu cata seninatate i-ai raspuns!...Addinel unde te-ai ascuns?Mi-e dor de tine!Ce mai face Mariuca?Arcadia si Mihamora,nasteri usoare va doresc!Si nu in ultimul rand,bebelusi sanatosi!Andrada,sper c-au trecut greturile...Va pup pe toate!
Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra
ella_74 spune:
Liv,
ce fel de ornamente de Craciun faci cu baietii?
noi facem in continuare colaje, dar acum ne-am adaptat la sezon, asa ca nu mai lipim dinozauri ci braduti
sa stii ca am cam terminat casa, in 2 saptamani vin si covoarele.
asadar, va asteptam in vizita.
avand in vedere pasiunea pentru dinozauri, sa va arat ce a scris aseara:
http://picasaweb.google.com/cinca.clementina/David3?authkey=Gv1sRgCKH6qtW9-NmCjwE#5403947339765707666
Chris,
bine ai revenit! ce bine ca poti merge cu bicicleta atat de des.
nu ne dai adresa site-ului?
doxinu spune:
Clem felicitari cred ca esti tare mandra,io una asa as fi
Liviana sa ne arati si noua ce fac baietii pentru CRACIUN si cand termin (ca nici nu am inceput) fac si io poze