***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(110)***
Raspunsuri - Pagina 6
Leeloo21 spune:
la multi ani si de la noi! facem si noi azi cu bebe in brate 8 luni..
suntem colege anul asta martie..
o intrebare am legata de crese respectiv gradinite..poate ne ajutati sa gasim si noi una cat mi potrivita pt al nostru baietel..stam in aviatiei si vrem sa gasim una cat mai aproape..la anul in toamna are fix 18 luni si de atunci vrem sa-l dam..cred ca trebuie s agasim loc de pe acum..k sa fim siguri atunci ca are bebe unde sa mearga!
poate ne dati ceva pontui, ce sa cautam in special..
va pupam si sper ca nu am deranjat!
Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
Alin (tati de Tudor) pozeaza momentele voastre importante (nunti, botezuri, petreceri) trageti cu ochiul aici
carstea spune:
Cine a intrebat de scoaterea biberonului?
Lui Rares i-am scos biberonul la 2 ani inlocuindu-l cu canuta de bebe.El folosea deja canuta pt apa si alte sucuri asa ca trecerea nu a fost brusca (cel putin seara).La laptele de noaptea l-am ridicat pe o perna si i l-am dat sa-l bea tot din cana.A urlat vreo 2 nopti ca vrea bibe dar i-am spus ca nu mai e si am tinut-o pe a mea.A baut din cana pana la urma dupa ceva minute de urlete.
Faza e ca dupa cateva zile chiar nu s-a mai trezit in fiecare noapte pt lapte.Sincer inainte se scula si de doua ori pt lapte.
Acum nu se mai trezeste de loc ;asta de vreo o luna jumatate.
Noapte buna
kay spune:
seara buna !
eu scrisesem un mesaj kilometric si am inchis pagina din greseala ...
vroiam sa le urez nastere usoara Annei si lui Michelle .
vroiam sa mai zic ca eu i-am scos Soniei bibe si l-am inlociut cu o cana normala, dar i-am pus si pai. si nu mai da pe ea, ca era haplea si dadea cana pe gat. nu a protestat deloc, ba eu inca ii prepar laptele in bibe, il vede, dar nu il cere. poate merge si la alti capsunei cu paiul.
ioana, tare STEFI cu prietenul lui
eu sunt ok, vorba lui Mica, nu mor maine . nu acum serios, nu mor, sunt ok, dar nu vreau sa vb despre asta pe forum.
in rest noi am fost in Herastrau miercuri am aruncat la pietre-n lac de m-a zapacit , am mancat la Hard Rock (buuun, dar exagerat de scump), ne-am simtit super ! iar de ieri S spune "O", si "U". sunt tare mandra de ea.
dau send ca imi moare bateria, revin cu poze.
ella_74 spune:
Ioana,
Si a avut 2 prieteni imaginari; sa fi fost prin primavara; se numeau Nisiki si Ikitu; ne spunea ca sunt de fapt animalute, ca au cap, picioare, ca se joaca , mananca, etc; atata stia atunci sa povesteasca despre ei; probabil ca acum ar spune ca sunt dinozauri
I-a trecut dupa un timp.
Si noi la acel moment ne-am tot gandit ce-o fi in capul lui si cum i-a scornit.
Alyna24,
si a avut pe la 1an jumate pe dintii din fata ceva ca semana a tartru; i-a disparut de la sine; eu il spal pe dinti dar nu in fiecare zi, cred ca 1 data la 2 zile si am inceput pe la 2 ani cu periuta.
inca mai bea lapte din bibe, dimineata si seara, cate 330 ml.
An@ spune:
Kay, frumoase pozele de toamna (iar m-am minunat cat de bine iti seamana Sonia si ce copie a lu' taxu era cand era bebe). De unde i-ai luat jocul de la Eichhorn? din ro sau de? avem si noi cate ceva de la Eichhorn si mai vreau...am gasit site-uil asta http://www.simbatoys.de/de/markenprodukte/eichhorn_holzspielsachen.shtml si m-am indragostit de cateva produse de lemn (au si bucatarii pt copii de lemn, ca tot vroiai tu), dar simba.ro e sarac in produse si sa comand din De, mi-e ca ajunge dupa Craciun pachetul.
mami de Ana (22 mai 2007)
lbelciug spune:
Hello cu voiosie!
Declar sezonul deschis la realizarea ornamentelor de Craciun!
Am facut un suport pt lumanare cu castane si seminte pictate lipite pe carton decupat in forma de stea. M s-a straduit sa taie si apoi amandoi pitcii au facut fatza la pictat seminte de bostan. Pt lipit eu am fost omul de baza, caci a trebuit sa folosesc Picatura.
Aseara am intepat 2 portocale cu cuisoare si le-am legat cu funda rosie. Miros atat de frumos! Pozele au ramas in aparat, dar o sa vi le arat cu siguranta.
Matei a venit ieri f incantat de la gradi caci a primit un cadou de la Zana Maseluta dupa vizita la un cabinet stomatologic. A fost laudat ca si-a ingrijit dintii bine caci nu au deloc puncte negre. In euforia fericirii a consimtit sa-i cedeze lUi B una din mini-pastele de dinti primite cadou.
Apropo de jucarii, as vrea sa va rog ca daca vedeti vreuna din voi jocuri electronice cu bec care se aprinde in caz matching corect pe planse, sa-mi spuneti si mie pls. Am vazut unele in lb germana, insa eu vreau in engleza sau romana.
Kay, ne bucuram ca esti ok!
La capatul lui V oltului a inceput Targul de Covoare, au reduceri 50%, tine pana duminica. As vrea sa ajung si eu dupa-amiaza, mai e cineva amatoare? Tot sper ca poate in w-e plecam la munte si deci nu mai am cand alta data.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
kay spune:
Mami de Ana, cuburile sunt luate din G. Iti dau un pm candva aZi.
Sa stii ca eu si taica-su semanam, mai ales in pozele din copilarie. S are niste trasaturi fff clar de la taica-su, dar fiindca are ochii mei, expresii de-a le mele, seamana cu mine. Dar la fizic, cel putin la corp (thnx God) seamana fff bine cu el. .
aprops de fizic, tocmai are o explozie de crestere, ciudat ca si h si g, a facut 13,2 kg... Si vreo 93-94cm..
Ma duc sa ma spal pe cap, diseara merg la spectacol la alex, regizat de el, joaca in el... Si culmea imi zice azi ca nu stie unde ma pune ca i-au vandut si randurile de protocol... Si sunt vreo 20 invitati... lasa ca macar sa fiu spalata pe cap cand m-or interoga la poarta . Ah, intamplare funny, la teatru la un spectacol. In foaier dupa piesa, il asteptam sa mergem acasa si o tipa, pustoaica, ma intreaba daca il cunosc . eu ca da, ea ca i se pare asaaaaa de dragut, eu ca bravo, ea imi declara amorul pt el si dupa o tacere ma intreaba de unde il stiu . io, eh, de-aici de colo, avem un copil impreuna, ii spal chilotii . am crezut ca face apoplexie tipa .
An@ spune:
Liviana, pt cine vrei jocul: pt M sau B? n-am vazut cu luminite (eu am avut in copilarie, dar era pt copii mai mari, cu intrebari de istorie), in schimb Ana are "creionul fermecat", cu un pix si planse cu intrebari usoare despre animale si daca pui pixul pe raspunsul corect in punctul negru, incepe sa cante. Ana e incantata, desi la inceput nu prea nimerea punctul cu pixul ca e mic (punctul) si trebuie ceva precizie , dar acum merge struna. Acum isi pune singura intrebarile: "ce mananca vaca? inghetata? daaaaaa!" pune pixul pe inghetata, bine inteles ca nu canta si apoi iar incepe cu intrebarile: "iarba? daaaaaa!" si asa mai departe (bineinteles ca stie de la inceput ce mananca vaca, dar ii place dialogul...sau monologul, ca ea intreaba, ea raspunde ).
mami de Ana (22 mai 2007)
lavini spune:
Doxinu, dragut prietenul lui Stefan.Andrei nu a ajuns la faza asta, el are un bebe pe care il plimba intr-un carut gen Carrefour si mereu ne atrage atentia sa nu dam peste el.Bb fizic nu exista, dar el nu interactioneaza cu el, doar il plimba si atat.Nici macar nu-i vvb :)
Carstea, ce bine ca ati scapat de bibe.Pe mine ma streseaza rau asta, mai ales ca doarme seara o ora cu el in dinti.Da n-am avut curaj sa il iau inca, asa adoarme singur, altfel ar treb sa stam cu el in pat.Noaptea nu se trezeste, macar aici am scapat.Cred ca o sa renunt la cel de dimineata, desi el nu a vrut niciodata sa bea lapte praf din cana, ca am mai incercat uneori.Om vedea.Si ideea cu paiul e buna, maine o pun in aplicare.
O zi buna!