***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(110)***
Raspunsuri - Pagina 5
Alyna24 spune:
Liv,toata intamplarea nefericita a coincis oarecum cu ziua mea, de aceea o pot lua ca pe un "cadou" pt ziua mea, atat!Cand ne-am adunat sambata aceea cu totii, a fost super, cel mai minunat lucru....copiii s-au jucat f frumos, nepotu' fiind mai mare ii organiza pe cei mici....a fost frumos sa-i vezi jucandu-se "fata ascunseala" si altele....
Carmen, pana acum, sincer, nu l-am dus la dentist.Culmea ca diferenta de culoare parca a aparut parca peste noapte
caci pana acum cateva zile n-am sesizat nimik.Oricum, asteptam sa revina din CO dentistul nostru si...mergem , probabil sapt viitoare.Pana atunci.....i-am scos de tot biberonul.Dimineata, mititelul, il cauta prin bucatarie.:(
lavini spune:
Liv, sa-ti fie de bine tunsoarea.Teodora doarme asa si asa, e ceva mai bine ca inainte, dar nimic extraordinar.De 2 nopti insa s-a trezit doar o data, i-am dat lapte si s-a culcat.Nu stiu ce-o sa mai fie, om vedea...oricum, perioada de stat la bunici se cunoaste, e tare rasfatata, acolo nu i s-a refuzat nimic, a stat mai mult in brate...de ale bunicilor...
Am vazut si eu tandreturile lui Bob cu Saby, sunt niste poze tare frumoase.Andrei nu se apropie asa decat de sor-sa si de varul lui, in rest nu manifesta asa inclinatii fata de copii.Nu prea e sociabil cu cei de varsta lui, desi mie mi-ar place sa-l vad si in ipostaze din astea.
Plecand de la intrebarea Alynei, cum s-au dezvatat capsuneii de bibe?(ma rog, cei care nu mai servesc)Andrei din pacate adoarme cu biberonul, il iau cam dupa 45min, o ora, dupa ce a a dormit profund.Iar dimineata cum se scoala vrea laptic.Si nu in cana.Cum ati procedat?
Dorm amandoi...sa vad cat ii tine
chiquitita spune:
Lavini, noi inca suntem cu biberon. Livia bea inca lapte noaptea. Am incercat cu multe metode sa ii scot laptele de noapte, nu mai enumar, fel si fel, nu a mers. Are si nopti putine cand nu bea. Bea si la culcare si unul nopatea. Cel de noapte nu am cum sa i-l dau altfel ca se varsa in altceva. Si pe cel de la culcare il bea tot in bibe. Banuiesc ca vom scapa de bibe cand scapam de lapte. Am zis ca ii dau pana la 3 ani si apoi gata. In schimb de doua seri a concluzionat ca nu mai vrea suzi. Adoarme incredibil de greu insa nu vrea suzeta. Sa vedem cat o si tine.
p.s si noi am luat brad artificial si suntem foarte incantati.
Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)
doxinu spune:
Am uitat sa va spun ca de 2 zile STEFAN are un prieten imaginar pe care il cheama FRENKI si care merge cu noi peste tot.Acesta face numaai lucruri rele dar pe langa il dezbraca/imbraca pe STEFAAN(adica se chinuie STEFAN,ca nu reuseste intotdeauna sa se imbrace/dezbrace singur si imi cere ajutorul,ca Frenki pleaca),pregateste jucariile si apa in cada,ne asteapta acasa.........
Stiam de acest "fenomen" insa abia pe la 3-4 ani trebuia sa apara,cel putin asa stiam din carile de psiholohia copilului,insa se pare ca Frenki nu a mai avut rabdare pana atunci
EDIT:catevapoze
mica0307 spune:
gravi si ella multumesc pentru numere de tel. Am reusit pana la urma sa vorbesc pe mobil si am facut programare pentru miercuri (cel mai devreme ca e plecat).
Multumesc pentru sfaturile legate de umidificator. Am vb si cu dr pediatra, eram in dubiu intre umidificator si salin, am ramas pana la urma pe umidificator cu aer rece, o sa mergem azi sa luam.
Asta pentru ca tusea Mayei a revenit si azi noapte a tusit toata noaptea....si acum sunt chiauna.
ella_74 spune:
Carmen,
www.salin.ro; il livreaza prin curier rapid.
si am vazut in policlinica Vitan, la intrare e un magazin cu diverse chestii medicale.
madaiulia spune:
Alyna si Andrei are pete negre pe dintisori.
Am vorbit cu mai multi stomatologi, fiecare a venit cu o alta parere. Ni s-a spus ca sunt carii dar deocamdata nu se poate face nimic pentru ca nu sta, daca avanseaza o sa-i lucreze cu anestezie generala (nu sunt de acord decat ca ultima solutie). Alt medic ne-a zis ca e tartru si nu e nevoie de interventie, ba si ca e coloratie normala care apare la unii copii. O sa mai mergem saptamana viitoare la un alt stomatolog si sper sa gasim un raspuns. Sigur trebuie tratata cu mare seriozitate, cum zicea Carmen pot sa se macine complet dintii, pot sa apara dureri mari si poate fi chiar nevoie de extractie ceea ce ar modifica apoi complet eruptia dintilor definitivi si ar fi nevoie de aparat. Teoria o stiu bine, din pacate stomatologul pe a carui parere m-as baza e in Cluj si deocamdata nu poate sa-l vada pe Andrei. Si am si cam neglijat asta in ultimele saptamani din cauza examenului meu.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
Ioana13 spune:
Ce copii frumosi, care par indragostiti chiar, Bob si Saby!
Patrick este, din nou, cu amigdalita, dar de data asta face febra mare si de 3 zile, care trece la antitermice, dar nu il doare. SI mai are si stomatita aftoasa.
Voi ce folositi cind dati antibiotic, pt refacerea florei? Eu dau Biotics. Oare ce este mai bun?
MAdaiulia, pe ce dr stomatolog te bazezi la Cluj?
Betty, vad ca scrii mai mult. Ai reusit sa dormi zilele astea?
Mica, frumoase vacante faceti voi!
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
lavini spune:
Ioana, si eu tot Biotics le dau.Si am mai incercat Enterolactis, e ceva mai scump insa...Sanatate lui Patrick!
Azi somnul lor comun a fost de 15 min...progresam, progresam...