***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(110)***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

mihamora, sunteti minunati, refacere usoara, ca sa te poti bucura de ochiosii tai. sunte bestiali cum beau amandoi lapte din scticluta langa tine. desi palida, se vede ca esti tare tare fericita, si pe buna dreptate!

arcadia, nastere usoara, sa ne dai de veste (daca mai apuci) ca sa punem majoretele sa topaie!

mamica lui david(21.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

hey !

mihamora, felicitari ! multa sanatate si laptic pt bb.

noi n-avem cine stie ce vesti... se pare ca artera Soniei s-a cicatrizat urat si i s-a micsorat tubul pe interior, iar ventriculul trebuie sa pompeze mai tare ca sa treaca mai mult sange... oricum, in consecinta trebuie facut ceva (cateterism + RMN - obligatoriu) si daca nu se rezolva cu operatie prin cateterism va trebui reoperata sa ii schimbe artera... iar ... la urechi a fost bine, aude ff bine. i-am luat Soniei jucarii multe (ca o compensatie parca) si acum astept craciunul sa i le dau .

o sa mai revin, sper.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Mihamora, cita iubire se citeste in scohii lui Domi. Cred ca nu vei avea mari probleme de gelozie din partea lui.

KAy nu stiu aveti voi parte pe linga o veste buna si de una mai putin buna SAnatate!

Arcadia, ai fost la vot? Carolina tot in burtica a votat?

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

mihamora sunteti superbi,iar copii sunt.............nemaipomeniti,superbi impreuna

OANA capul sus pana la urma o sa fie bine.Aveti si vesti bune si sunt sigura ca vor venii si vesti fosrte bune.Pupam SONIUTA.

arcadia zi-ne ceva.........tot ou kinder?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Michele,
felicitari inca o data! ai doi copii superbi.

Arcadia n-a nascut; era azi la babyexpo

Oana,
o sa fie bine, vei vedea; nu se poate altfel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Mihamora sunt super scumpi cei doi baietei. Si tu esti foarte fericita!
Kay o sa vina si ziua in care veti primi numai vesti bune. Tinem pumnii sa fie cat mai repede.
Arcadia punem majoretele? Ziceai ca maine mergi la dr pentru provocare?

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

inainte sa merg la culcare o pup cu drag pe arcadia. tinem pumnii maine si o sa citesc vesti bune despre voi . Nastere usoara ii doresc Carolinei .

o sa ziceti ca am innebunit... chiar nu stiu... o sa iau o pauza. mai scurta, mai lunga, nu stiu. mi s-au daramat toate valorile si toate dorintele, s-a zdruncinat totul din temelie si imi dau seama ca nu era nimic pus la locul lui. nici nu stiu ce sa va mai scriu, orice v-as zice o sa treceti peste cu un "lasa ca o sa fie bine, o sa vezi"... n-aveti cum sa ma intelegeti si sper din tot sufletul sa nu aveti niciodata... in seara asta am culcat-o pe S si dupa ce a adormit m-a strafulgerat o senzatie ca si cum m-as trezi dimineata si ea n-ar fi in casa... si abia m-am dezlipit de ea... am pupat-o continuu pana s-a suparat si s-a intors cu spatele la mine. inutil sa va descriu senzatia de gol si disperare... oricum, iarasi locul meu nu mai este aici, nu mai am ce cauta intre voi, iarasi grijile mele sunt altele decat ce jucarii sa ii iau si cum o imbrac cand o scot din casa... si m-a durut pe mine, dar poate n-am inteles si mi-a fost frica sa intreb continuarea de la daca ar fi sa dau timpul inapoi... nici sa oftez nu mai vreau si nu mai pot. cred ca ma obisnuisem cu binele si nu trebuia s-o fac. mi-am aruncat teama si am crezut in viitor... timp de 11 luni am ales gradinita pt anul viitor, am cumparat hainute pt anii ce urmeaza, am ras cu alex de cum o sa ma pacaleasca Sonia sa faca ce vrea ea... si cat de incapatanata o sa fie... si ce seamana cu mine... si ce seamana cu el... vedeam impreuna ziua in care o sa o invete sa mearga pe bicicleta si cand o sa o invat sa schieze, prima carte citita si prima prostie facuta... eh, trebuia sa stiu unde mi-e locul, sa nu ma intind atat... poate sunt patetica sau va enerveza lamentarile mele. si poate am cerut prea mult ultima data cand am zis ca as vrea sa fie si S ca ceilalti copii de varsta ei, sa vorbeasca si ea. poate ar fi trebuit sa raman la dorinta initiala. as vrea sa fie si Sonia. nu e atat de grav pe cat pare sa fie din polologhia mea, dar nu ma asteptam sa se intample ceva atat de curand. stiam ca o sa mai fie operata, dar peste ani de zile, nu in cateva luni... e nedrept, unii fac copii si nu si-i doresc, altii se chinuie si nu reusesc, iar altii fac totul sa ii tina in viata... ma gandesc serios sa imi fac bagajul si sa plec in state maine, vad ce fac acolo. macar acolo ar avea servicii medicale gratis/pe insurance, fara sa ma gandesc ok, trebuie operata, ce naiba fac si acum?... trist, nu? la naiba cu tot...... cardiologul mi-a zis ca nu e asa de nasol, dar ca in early 2010 trebuie investigat (cateterism si rmn cardiac) musai, apoi ales ce sa se faca. poate ii baga balon, sau trebuie schimbata artera. si daca o umfla, tot pot reaparea cicatricile. si daca o schimba, de unde stiu ca nu se cicatrizeaza nasol iar??? mama ei de cicatrizare... offf... ca as putea sa scriu mii de pagini, dar ma duc sa ma culc. sa visez iar tot felul de interventii si solutii... aseara ma gandeam si visam de fapt cum ca au cusut artera cumva in afara, ca sa se cicatrizeze dar nu inauntru... fiecare cu problema ei... dar noi avem cadouri de craciun. si de mos nicolae. numai sa avem si noi un craciun acasa... trebuie sa scot cartile de cardiologie de la naftalina, am inceput sa uit si nu e bine. parca nici nu mai vreau sa dorm, vreau sa stau continuu cu ea. numai gandul ca s-ar putea intampla ceva imi starneste in mine furtuna asta... vedeti ce incoerenta sunt? si jur ca n-am mancat decat o mana de mos craciun de cioco pt ca mi l-a luat S din mana si mi-a zis nuuuuu. ca nu e bine ce fac ...

somn usor. si, de cate ori va enerveaza/streseaza/obosesc copiii vostri, inainte sa va decalrati suparate ganditi-va la mine. eu as vrea sa ma supere zeci de ani de acum inainte copilul meu. sa ma enerveze si sa ma scoata din minti. si exista o mica-mica-mica-mica-minuscula-miliposibilitate ca asta sa nu se intample. repet, nu e nimic grav acum cu ea, sunt poate doar hormonii mei si panica ecografistului, care asa e el mai panicos oricum. si ca sa il citez, nu situatia e nasola, ci trendul. felul in care merge toata situatia. am sa trimt imaginile la boston si o sa primesc si parerea lor. acum nu vreau decat linistea inapoi. si promit ca nu o sa o mai supar niciodata. cu absolut nimic.

gata declaratiile, noapte buna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

Oana, poate este futil ce o sa-ti spun eu si ce o sa-ti spuna fetele dupa mesajul tau, dar incearca sa nu intri in panica (ca nu pot sa-ti spun sa te linistesti, stiu ca ar suna aberant si nesimtit) si sa le iei step by step. Soniei ii este dat sa-i fie bine, gandeste-te prin cate a trecut pana acum. Va imbratisam cu drag, sigur trebuie sa fie bine.

Alina si Mara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Kay, trebuie sa dormi si sa maninci pentru a avea energie in timp ce Sonia e treaza. Ai vazut ca o enervezi sa o tot pupi noaptea.

Ai scris foarte frumos!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Nastere usoara, Arcadia !
Asteptam vesti de la voi!

Mihamoooraaaa, sa-ti traiasca voinicul! Ce simpatic e, seamana cu Domi! Tu te simti bine? Laptic nu ai sa-i dai de la tine?

Of, biata Kay, ce vesti grele si cata tristete e in sufletul tau. Totusi nu-ti pierde speranta si optimismul, poate nici nu e adevarat ce ti-a spus ecografistul. Si nu, nu ai gresit indraznind sa visezi la anii cand Sonia va merge pe bicicleta, asta se va intampla si e bine ca tu vizualizezi aceste lucruri acum. Dumnezeu e sus si ne vede, ne aude rugaciunile, ai incredere in El si priveste inainte cu optimism. Nu detinem nici noi reteta optima, dar stii ca suntem alaturi de tine inca de la inceput si vom fi in continuare. Te rog nu mai spune ca nu ai ce cauta printre noi caci nu e adevarat. Chiar daca situatia Soniei e mai delicata si are niste probleme de sanatate, asta nu inseamna ca tu trebuie sa te auto-izolezi, sa nu mai schimbi o vorba cu alte mame sau pur si simplu sa nu palavragim despre Craciun. Si nimicurile astea ne ajuta sa trecem mai departe peste greutati, sa dobandim un moral mai bun, noi suntem si un grup de sustinere aici, ne incurajam si ne imbarbatam una pe alta. Hai te rog, ramai cu noi. Sonia e in acatistele mele iar Carciunul e perioada bucuriei, a vestilor bune. Ne vom bucura impreuna, ai sa vezi!
Carmen_So, am facut testul cu spta-ul zapada si a fost ok. Chiar mi s-a parut ca se usuca greu, iar dupa 2 zile de la aplicare, inca se poate sterge usor, cu mana. Copiii au sters de vreo 2 ore bradutii de pe geam. Ma gandesc ca poate spray-ul vostru era facut cu alte substante...
Mica, tare dragalasa s-a facut Maya si ce frumos povesteste ce facea scufita rosie. Hihi, dar de ce sa-l bati pe tati cu batul de la Mos? E suparata fata pe tati?
Doxinu, super calendarul, insa pentru Matei va fi ceva mai complex. Pt B inca nu-l aplic, il voi decreta micul ajutor al fratelui lui.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput