***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(110)***
Raspunsuri - Pagina 18
doxinu spune:
Si noi suntem fani MARI tom si jerry.Avem cam toate episoadele daca nu chiar pe toate tati s-a ocupat de aceasta operatiune.Avem vizionare in fiecare seara nici nu stim ca este in casa cand dam drumu la desene
Am luat si DVD-ul de la ADEVARUL ca am zis ca au ceva deosebit dar nici ceva deosebit nu am gasit nici o calitate cum ma asteptam,arata de parca ar fi trase dupa ceva,da' prost.
ella_74 spune:
Michele,
sa va traiasca bebe nr 2! asteptam poze.
refacere rapida si fara depresie!
urmeaza Arcadia si Lauradi...
Alyna,
facem colaje pe niste caiete mici cu foi veline; e de preferat pe bloc de desen dar umple cate 2 caiete pe saptamana.
Arcadia,
dar in turul 2 cu cine votezi?
banuiesc ca te-ai uitat pe sondaje
am fost si eu la babyexpo azi; tot de la Mellisa&Doug am luat si eu culori set de 24, am pus sa desfaca sa le probez; sunt bune; am luat si blocul de colorat, are planse cu dinozauri; si un puzzle pentru finul meu.
Am vazut ca aveau si hartie pentru colaje si nu era scumpa, mai ales ca au oferta ca din 3 produse, cel mai ieftin il primesti gratis.
arcadia spune:
Ella, hartie de colaje ai luat tot de la cei cu Melissa & Doug? Joi era zi cu 20% reducere la produsele M&D. Si eu am luat creioanele si Calin deja a mazgalit un cearsaf
In turul doi nu stiu daca mai votez..poate doar ca sa sustin varianta mai putin nefericita.
Imi pare rau ca Cernea nu si-a facut o campanie mai buna, sunt multi care nu au auzit de el. Eu l-am vazut intamplator in confruntarea candidatilor fara sanse (eram la epilat si era televizorul deschis, ca altfel nu ma uit la tv
) imi place ca e exact opusul politicienilor din ziua de azi, e asa cum ar trebui sa fie cei care guverneaza. Din pacate nu cred ca jocul puterii poate fi contracarat sau redus asa usor. Presupunand in mod utopic ca ar castiga, nu stiu daca ar face fata intereselor din umbra...O istorie oarecum asemanatoare a avut Constantinescu in 1996, era putin diferit, dar plin de intentii bune, si rezultatul a fost ca a esuat lamentabil (sau asta a fost impresia generala). Si gata ca n-am chef sa ma lansez in teoria conspiratiei ![]()
Mami de
Calin Gabriel (8 mai 2007) si
39+
Sanziana Carolina
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev323pr_.png
ella_74 spune:
Arcadia,
Melissa&Doug are oferta asta pe toata perioada targului; a avut-o si la targul trecut cand am luat eu 3 puzzle-uri.
Cred ca mai ajung weekendul asta sa mai iau de la ei si hartia de colaje si culori si am mai vazut si origami.
doxinu spune:
Io am zis ca acest sezon de babyexpo il sar caci tare m-a dezamagit precedentul.
Sunt tot in ceata cu ce as putea sa-i iau de CRACIUN lui STEFAN..........ca sa nu mai zic de mos Nilolae
mica0307 spune:
Maya deja a spus ce vrea sa ii aduca mosul: 2 cadouri dar nu e hotarata inca ce sa fie in ele. O data spune ca nimic
, alta data un catel si o pisica. Si mos nicolae stie ca aduce dulciuri...desi ea nu mananca din astea. Eu i-am cumparat pt mos nicolae o cutie muzicala cu bomboane cu lapte in ea (dar poate pana vine mosu o sa dispara bomboanele sau ramana mai putine, mai ma gandesc
) + un joc cu creionul fermecat. Si mos craciun chiar nu stiu....noi o sa mergem week-edul 11=13 dec la frankfurt si vreau sa dau o tura prin toysrus de acolo sa vad ce gasesc.
Mosu de la parintii mei a spus ca o sa ii aduca o bucatarie...si o sa vina si sora mea in tara de mos nicolae...asa ca o sa primeasca o gramada de cadouri.
Am intrebat-o aseara ce o sa imi aduca mosu mie si a zis ca un bat ca sa il bat pe tati
.
Week-end placut si spor la vot!
doxinu spune:
Mihaela care varianta a creionului fermecat ai luat-o?Am vazut ca sunt multe jocuri,io am crezut ca nu am inteles bine
Si STEFAN tot nimic vrea sa-i aduca MOSUL.
Stie ca MOS CRACIUN aduce jucarii la copii cuminti si ca vine cu renii(sunt caluti cu coane) noaptea cand copii dorm.M-a intrebat ce ia MOSUL de la noi daca el ne aduce cadouri
I-am spus ca noi o sa facem prajiturele si le lasam pe masa ca sa ia si el ceva daca vine cu daruri la noi.
Frica lui mare este sa nu ii ia din jucarii,ca am tot facut io curatenie prin ele sa i le dau OANEI![]()
EDIT,AM UITA RETETA DE PRAJITURA CU MERE/BRANZA SAU DOVLEAC-la alegere
10 oua
5 linguri de ulei
300gr. zahar
350gr faina
"mirodenii"
1 praf de copt
1 iaurt mic
daca se face cu mere:
1kg de mere rase si calite cu zahar si putin unt
cu branza:
2 pachete de branza de vaci
20 ml lapte
stafide supa preferinta
1 fiola de vanilie
cu dovleac;
ca la mar![]()
Albusurile se bat spuma cu zahar apoi se adauga galbenusurile cu zahar si ulei
-se amesteca cu lingura de sus in jos
-se adauga iaurtul
-apoi faina amestecata cu praful de copt
-se unge tava si se tapeteaza bine
-se pune 3/4 din compozitie apoi umplutura preferata si deasupra restul de compozitie.
POFTA BUNA!![]()
alynta27 spune:
Salutare!
Va rog, sa da-ti cate un vot pentru nazdravanii mei!
http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1091
http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1092
Multumesc!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
doxinu spune:
liviana cred ca acesta este calandarul copiilor tai in decembrie,nu?
BAietii mei construiesc lego si este o liniste pe covor.............
mihamora spune:
Buna seara !
Am intrat sa va multumesc din suflet pentru mesajele voastre, imi sunteti foarte dragi, e foarte important sa stii ca cineva se gandeste la tine

Am ajuns acasa ieri la pranz, operatia a decurs foarte bine, mai putin momentul revenirii din anestezie, cand m-am trezit dar nu puteam sa respir sau sa ma misc, au durat cateva minute bune pana m-au stabilizat,tipau la mine sa respir.....de parca eu nu mi-as fi dorit, dar a trecut si asta.
Suntem bine sanatosi, bebe Mateo a intrecut toate asteptarile si a cantarit la nastere 4250g, are 54 de cm, si doctorita a fost uimita, mai ales ca inainte cu 2 zile inainte aproximase ca ar avea 3300g.
Cu Domi ne-am intalnit afara la scara blocului cand am venit acasa , a trecut pe langa mine fara sa ma bage in seama si s-a dus direct la bebe care era la mama in brate si la pupat pe nasuc. Daca bebe e in patut vrea si el in patut, daca bebe bea cu bibe vrea si el cu bibe si tot asa, si crema la fundulet vrea.......
Aici aveti poze cu noul membru al familiei noastre.
Hai Arcadia !!!Nastere usoara si bebe sanatos iti doresc!
Michelle cu Tudor Mateo 18.11.2009 si MARIO DOMINIC 15.05.2007
POZE